Nevzat Demir'in Acı Günü

Fieber

Game Over
Reaction score
0
Yarına SeLam Çakıpta Dünüme Döndüm..Ve Ben Nefes a
Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden Nevzat Demir'in babası Yusuf Ziya Demir vefat etti.

2mexvr7.jpg

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Camiamızın değerli isimlerinden Nevzat Demir’in babası Yusuf Ziya Demir’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, Nevzat Demir’e, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” denildi. Yusuf Ziya Demir’in cenazesinin, bugün Fatih Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.

www.bjk.com & Fanatik​

Nevzat Demir düzgün bir insan...tabii dışardan gördüğüm kadarıyla öyle görülüyor..genelde işadamlarını çalışanlarına sormak gerekir...beşiktaşa başkan olmasını asla istemem çünki bazı bjk gürühu bu adama da etmediğini bırakmaz....hem annesi hem babasına Allah rahmet eylesin....

vefat bi kaç gün önce gerçekLeşti ve NtvSpor aLtyazıdan Nevzat Demir vefat etti diye Lanse etti..
Neyse ki Nevzat Demir değiL de babasıymış vefat eden.. ALLah rahmet eyLesin,geride kaLanLarına sabır diLiyorum..

Geri