Network cü Arkadaşlar Bibakarmısınız..! (Net Paylaşım Sorun)

Technical@Hack

O Şimdi Asker
Reaction score
0
Slm Dostlar Benim Wireless im var ve birde Çalışma Ağım var ben Wireless ile nete bağlanıyorum ve bunu agımdaki diyer pclerle paylaşmak istiyorum. Windows un kendi ayarları ile bunu bir türlü yapamıyorum bildiginiz guzel yardımcı programlar varmı veya Windows un orjinalinde paylasımın onemli birkac püf noktasımı var ....!
Cevaplarınızı bekliyorum Technical@Hack Ha bu arada Şafak 205 Bu gün 10 Kasım da Özgürüm... :D

naaaptin sen ya adam mi öldürdün :)

baglanacak diger makinalarda wireless ethernet varmi ?
var ise ; wireless sunuculari arattirip baglanacaksin o kadar.
ps:tabi modemin arayüzünden disaridan gelen isteklere kisitlamadiysan, eger modemin arayüzünü karistirmadiysan zaten aciktir.

wireless ethernet yok ise zaten normal ethernet ile switchten paylastiracaksin.

ben diger makinalari ip leri ile kendi makimandan yönetmek istiyorum bandwith manager, remote desktop gibi programlar kullanacagim agimi yönetecegim diyorsan diyorsan,
modeminin ip scoopesinden diger makinalari manuel ip ver yani internal ip'lerini static ip'ye cek ve gateway [ag gecidi] olarak modeminin ip numarasini ver dns olarakta telekomun dnslerini ver
4.2.2.1
4.2.2.2 paylastirmis olursun,

:d

VaGaBoNdSe' Alıntı:
naaaptin sen ya adam mi öldürdün :)

baglanacak diger makinalarda wireless ethernet varmi ?
var ise ; wireless sunuculari arattirip baglanacaksin o kadar.
ps:tabi modemin arayüzünden disaridan gelen isteklere kisitlamadiysan, eger modemin arayüzünü karistirmadiysan zaten aciktir.

wireless ethernet yok ise zaten normal ethernet ile switchten paylastiracaksin.

ben diger makinalari ip leri ile kendi makimandan yönetmek istiyorum bandwith manager, remote desktop gibi programlar kullanacagim agimi yönetecegim diyorsan diyorsan,
modeminin ip scoopesinden diger makinalari manuel ip ver yani internal ip'lerini static ip'ye cek ve gateway [ag gecidi] olarak modeminin ip numarasini ver dns olarakta telekomun dnslerini ver
4.2.2.1
4.2.2.2 paylastirmis olursun,

Kardeşim oncelikle tesekurler cok sagol bana cok ii destek oldun 205 gunmum kaldı biritmissin demiyorda adammı vurdun diyorrrrsunn ...! :vur :durdurun :saskin :D
ŞAKa Şaka

Kardesim diyer ag kullanıcılarında weriless yokkk sadece ben wireless hup yolu ile baglanıyorum yani senin enson acıkladgın secenek leri deneyecem tesekkurler ilgi ve alakanızdan dolayı..!

bizde saka yaptik kardes bitmis tabi ki ne kalmis 205 dedigim günü dün gibi hatirliyorum, bitiyo hakikaten bitiyo ama biseyler alip götürüyor be neyse sana hayirli tezkereler ;)

Kardeş ilk başta inşallah tez bitirirsin vatani görevini.
Sorununa gelince arkadaş yeterince sana yardımcı olmuş. Bir ihtimal modemin arayüzüne girip bakarsan WLAN ile LAN arasındaki bağlantıları blokla diye bişi olması lazım. Ona dikkat et bence...

Geri