Netten Kolayca Para kazanmak için Güzel bir yol

damaroglan

New member
Reaction score
0
Arkadaslar yeni bir sistem buldum nette,
Arama yapiyorsunuz, yaptiginiz arama basina 1 cent veriyor. Fakat her 1 dk da bir ayaptiginiz aramalardan ucret alabiliyorsunuz.
Yaptiginiz aramalari ;

GOOGLE
MSN
YAHOO
ASK

sistemleri ustunden yapabiliyorsunuz. Fakat kendinizi cok akilli sanip "asdasdasd" gibi anlamsiz kelimeler ararsaniz sistem tarafindan banlaniyorsunuz -hemen banlamiyor-.

Parayi paypal hesabiniza yatiriyor.

Once paypal hesabiniz yoksa bir paypal hesabi buradan aciniz : https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run

Daha sonra sisteme buradan uye olabilirsiniz : http://www.seekpire.com/refer.php?id=400

Hepinize iyi calismalar dilerim.

Not : Projelerimi v.s. ararken, hep bu sistemi kullanmaya basladim. Ne arayacaksam bu sistemi kullaniyorum. Lutfen arkadaslar, durust bir sekilde kullanin hileli yollara basvurmayin. Simdiden tesekkurler.

Adsl yüksek hız ve limitsiz kullanırken işi bedavaya getirmek için güzel bir yöntem

Bakın mesela arama yaptınız bolca ve orda 10 dolarınız birikti bunu direk paypal hesabınıza aktarıyorsunuz ve ordan da dilediginizce kullanıyorsunuz bu kdr basit

not: paypal dan hesap açarken istediği kredi kartı bilgileri; paranız biriktiginde nakit cekmeniz için gereklidir. ama orayı es geçip, paranızı hiç kartınızı kullanmadan internette online-alışveriş sitelerinde harcayabilirsiniz. ben 170 $ lık bir saat aldım ve adresime geldi.

aslında çok para kazanacağım diyenler için geçerli bir şey değil. ama gunluk hayatımızda pek çok kez kullandığımız arama motorlarını burdan kullandığımız taktirde damlaya damlaya göl olur misali, ay sonunda kendimizi mutlu edecek küçük şeyler sipariş edebilmemize yarar.
ben şahsen bedava gelen malları çok seviyorum. zaten kullandığım google yahoo gibi siteleri bu adresten tıkladım. itiraf edeyim ilk gun cok kastım, amacım denemekti, dünyanın en güvenilir para transfer sitesi paypala para aktarılmaz diye düşündüm. 1 $ limiti vardı. doldurdum limiti ve hemen transfer ettim. sonra her hafta birikenleri yolladım. ilk beleşim tişört oldu. 2. beleşim ise 3 ay sonunda bi saat:)
fazla kasıp sıkılıp bırakmak yerine yeri geldiğinde kullanarak fayda sağlayalım. pek aslı olmayan fısıltı haberlerin yanında %100 gerçek ve deneyerek onayladığım bu yöntemi lütfen gereksiz kullanıp uygulamayı berbat etmeyecek sevdiklerimizle paylaşalım. tadında ufak ama bedava hediyelerle idare edelim.
saygılar...

'damaroglan' arkadaşım paypal olayında kredi kartı muhabbetini boş bıraqtım problem olmaz dimi?

yok o sadece biriken paranı nakit almak istersen lazım olan bişey. bende boş bıraktım. ama sonradan araştırdım ki; paypal dünyanın en güvenilir para transfer araçlarından biriymiş. son birikenlerimi nakit alacağım sanırım, online sitelerde aradığım ürünü bulamadım. bakalım nakit olanagını da deneyeyim, buraya yazacağım zaten.

abicim burdan yazayim da aynı problemi yaşayan arkadaşlarda istifade etsin.

paypaldan hesap açtığın mail adresi ile seekpire search e baglandigin mail adresi ayni olacak. verdigim linki tiklayip bu mail adresinle sifre alacaksin ve kullanmaya baslayacaksin. sag ust köşede senin mevcut bakiyen yazıyor olacak. altında control panel den 1$ ve ustunu paypal hesabına gönderebilceksin. orada yapman gerekende paypala üye olurken kullandığın mail adresini girmek olacak. bu kadar basit...

ne demek abicim. arkadaşla hesapladık. 20 milyon net kullanıcısı var türkiyede
2 milyonu aramalarında bu sayfayı kullansa,
ve sadece günde 1 tık yapsa (zaten herkes google kullanıyor)
20.000 $ giriyor ülkeye.

bu para kimlerin cebinden çıkıyor? lazım olan bişey aradığınızda karşınıza ilk gelen saçma sapan içerikli ama paralı olan yani google gibi arama motorlarına yüklü paralar ödeyip kullanıcıya ilk secenek olarak gözükmek isteyen sitelerin cebinden... rakamlar ufak, sebebi de deliler gibi tıklama yarışına girilmemesi. ama sadece bu siteyi sık kullanılanlara ilave edip google sitesini burdan kullanarak karlı bi şey yapıyoruz. herkesin duyup bilmesi, ve 5 dk.sını ayırarak istifade etmesini isterim.

yaw istiosunda şimdi farkettiğim bişi oldu bu seekpire'dan paypal hesabıma aktarıcaktım limit 1 $ yazıyodu tamamladım 1 $ ı şimdide limit 2 $ yazıyo:D

trajikomik bişi yane dostm sallamasyon bu bence 2 yapıncada 3 der büyüq ihtimal:D

dipp notte: wakit kaybı!!

arkadaşım 1 $ zaten paypal hesap transfer ücreti, 2 $ dan aşağı paypaldan alışveriş yapamıyorsun... bu adres denenmiştir. hem bu adresten sürekli kasarak para kazanmak can sıkıcı, sadece günlük aramalarını burdan yapacaksın, kendiliğinden birikecek zaman içinde. boş verip atma bi kenara derim, yine sen bilirsin...

Arkadaşlar tamam diyoruz PayPal en güvenilir internet bankası.. Size birşey soracam.. Ben şimdi PayPal a Kredi kartı bilgilerimi werdim diyelim.. Bu adamlar benden hiç para almıolarmı?? (Para transferleri, Aylık/Yıllık kayıt ücreti fln.) Bide Kredi kartı yerine bankamatik kabul etmez deme??? :D

peki arakadaşlar ben buna üye oldum ve deniyorum şimdiden birikti bi kaç dolar ve biraz akıllık yapıcaz ya hani damarlarda var :)
şole bi program yokmu biz bilgisyarı 24 saat açık bıraksak bizim yerimize program arama yapsa o site üzerinden her dakika için vce bizde ayda 432 $ para kazansak kotumu olur sizce arkadaslar?
ciddi bi soru isterseniz bi araştıralım ole bi program bulmaya çalışalım ve ayda 432 $ cebe atalım
boyle bir program bulursak herşey ok
umarım birimiz buluruz
bu site fake değil...

yaa arkadaslar ben paypala üye olamıyorum :( lütfen yardım edin :'(

bvale' Alıntı:
peki arakadaşlar ben buna üye oldum ve deniyorum şimdiden birikti bi kaç dolar ve biraz akıllık yapıcaz ya hani damarlarda var :)
şole bi program yokmu biz bilgisyarı 24 saat açık bıraksak bizim yerimize program arama yapsa o site üzerinden her dakika için vce bizde ayda 432 $ para kazansak kotumu olur sizce arkadaslar?
ciddi bi soru isterseniz bi araştıralım ole bi program bulmaya çalışalım ve ayda 432 $ cebe atalım
boyle bir program bulursak herşey ok
umarım birimiz buluruz
bu site fake değil...

arkadaslar bu mesajımı lütfen dikkate alın boyle bi program bulamazmıyız?

yaw bi problem daha var 3 $$$ yaptm şimdi deneme amaçlı seekpire'dan paypal hesabıma para aktarıcam da nasıl oluaj o iş control panelde bi bölüm var orda adını soyadını bide e_mail adresini istio o bölümü doldurdum salladım parayı 24 saat içinde şettirilek die bi yazı çıqtı ve soona benm msn e bööle bi junk mail geldi dostm;

At SeekPire.com, we do not send money to unverified members. Please verify your
account and we can send you the money we owe you.

şimdi dieceksinki aktif ettinmi paypal hesabını ettim dostm ettttm. şimjik nası çözüces bu olayı:D

arkadaslar birde para kazandık diyelim :S nsl harcıyacaz yardım ederseniz sevinirim :)

cevap verin boşlamayın lütfen :p

arkadaslar bu site gittimi yaa bende gelmiyo bence kapattılar bi bakın isterseniz

Geri