Nette Çekingenlerin Kızları Tavlama Yöntemleri

CHI€F

Kalpsiz
Reaction score
0
Cesaretsiz erkekler kız tavlamanın püf noktalarını internetten öğreniyor..​

İnternetteki www.reklamolmasındieyazmıorum.com adlı site, karşı cinsle iletişim kurmakta güçlük çeken cesaretsiz erkekler için, kız tavlama teknikleri hakkında ayrıntılı bilgilere yer veriyor. "Kızlardan artık korkmayın, onlar sizden korksun" sunuş başlığıyla açılan site, mekanlara göre kızları etkilemenin püf noktalarını şöyle sıralıyor:

"İlk olarak şöyle bir kızla bakışın, ona bakmadan yanına gitmeyin, hiç şansınız olmaz. Kesinlikle korkmayın, siz bir erkeksiniz unutmayın. Herşeyin zamanını bekleyin, bir süre sonra yanına giderek, 'Afedersiniz saatiniz kaç?' ya da 'Sizi daha önce görmüş müydüm, bir yerden tanışıyor muyuz?' gibi cümleleri kullanmayın, sonuç alamazsınız. Niyetiniz açık ve net olmalı. Gidin yanına ve 'Merhaba, oturabilir miyim' deyin, olumsuz cevap verirse pes etmeyin. Eğer 'Olmaz birini bekliyorum' derse yalandır, inanmayın. Tekrardan, 'Sadece tanışmak istiyorum, sizden çok hoşlandım' deyin, sadece tanışmak istiyorum dediğiniz için sizinle tanışmayı muhtemelen kabul edecektir. Sonra masaya oturun ve kendinizi tanıtın. Konuşurken sürekli iltifat edin, ne kadar hoş birisi olduğunu söyleyin. Konuyu uzatmaya ve kızı güldürmeye bakın. Ayrılırken, 'Çok güzel bir gün geçirdim, bu günü tekrarlamak isterim' deyip cep numarasını almayı unutmayın. Kızı evine falan bırakmaya kalkmayın, yapışkan biri olduğunuzu zanneder. Beyefendi olun, yılışık değil daha çok prim yaparsanız. Kızı durağa kadar bırakabilirsiniz tabi. Tekrardan gün için teşekkür ederek oradan ayrılın."

Sitede okulda kızlarla tanışma tekniklerini ise şu şekilde açıklyor:
"Okulda bir kızdan çok hoşlanıyorsunuz ama bir türlü söyleyemiyorsunuz. Böyle ortamlarda genellikle kızlar arkadaşlarıyla takılır. Kızın tek olduğu bir anı bulun. Örneğin okulun kantininde otururken yanına gidin ve 'Oturabilir miyim' deyin, büyük ihtimalle sizi kırmaz. Oturun ve kendinizi tanıtın. Siz zaten kızın sınıfını bildiğiniz için 'Sen 9-C sınıfındasın değil mi?' diye sorun, derslerini falan sorun, kendinizden bahsedin. Okuldaki hocalarınızı eleştirin, yani bir yakınlık ortamı kurun. Okul gibi ortamlarda niyetinizi direkt olarak söylemeniz de bir sorun olmaz. Çünkü okulda kızlar zaten birileriyle çıkmak için can atar. Eğer yanına gidemeyecek kadar korkuyorsanız arkadaşlarıyla kıza ulaşmayı deneyin, kız hakkında bilgi toplayın, cep numarasını öğrenip güzel mesajlar atın."

hep aynı yöntemler 10000 yıl sonrada bu yöntemler geçerli olacak çünkü kızlar hep aynı evrim geçirmezler vardar sanada dünkü pm de konuştuklarımız için özür dilerim aslında öyle biri değilim birazda alkolün verdiği etkiyle sapıttım galiba özür dilerim

güzel olmuş. okulda kız tavlama oranı %80 ken dışardaki oran %50 be dışardan bi kız bulmak zor iş ama ne demişker "önemli olan zoru başarmak"

:D :D :D

GREAT İDEA' Alıntı:
hep aynı yöntemler 10000 yıl sonrada bu yöntemler geçerli olacak çünkü kızlar hep aynı evrim geçirmezler vardar sanada dünkü pm de konuştuklarımız için özür dilerim aslında öyle biri değilim birazda alkolün verdiği etkiyle sapıttım galiba özür dilerim

sen bana pm atmadın ama yinede ben senden beklemiodum böle şeyler nese ayılmışsın ben de seni üzdüysem özür dilerim ;)

yaw utanıyorum kız olduğumdan he.. bi kızı tawlamaq bu kadar kolay mı_? ewet kolaaayy :p nys Allah'tan beni okulda tawlayan kimse çiqmadı juhahahaha

merwem' Alıntı:
yaw utanıyorum kız olduğumdan he.. bi kızı tawlamaq bu kadar kolay mı_? ewet kolaaayy :p nys Allah'tan beni okulda tawlayan kimse çiqmadı juhahahaha

Kımse tavlayamadı ıse senı ya cok zorsun yada goze batmıorsundur..(senı tavlayan kımse cıkmadıgı ıcın)

değerini bilememiştir okuLdakiler saLLa ;)

merwem' Alıntı:

Zuhahahah hatta muahahahah sende kızsan bende şimendiferim :) :) :)

şimendifer ne oluyo ki :D :D öldürdün beni falla helal olsun ;)

çok zamandır var o site ben onu espiri yapıolar zannediodum :)

boş iş bunlar ya formul nedir biliyormusun
1. yakışıklıysan np
2. yakışıklı değilsen paran varsa np
3. eğer güzel bilinen bir özelliğin varsa buda sana karizma kazandiriyorsa np
4. bunların hepsine sahipsen lop
ama arkdasımızın tavsiyeleride işe yarar tabi iş biraz şansa bakar

Geri