netcad 4.0.032 netpro'su ve yeni emulatoruyle burada

ferguson81

New member
Reaction score
0
NETCAD'in full versiyonunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. linkteki crack'de haspemul yerine başka bir hasp emulatoru kullanılmıştır. sadece kurarken kurulum tarif dosyasına bakın sonra bir daha bakmayın... sorunsuz çalışma garantisi:victory

link içindekiler :

Anamodül :

NETCAD 4.0 GIS 4.0.032 Tek Kullanıcı

Ek modüller:
VECTORY Raster -> Vektör Çevrim Aracı V3.5.002
NETMAP İmar Dağıtım 2.01r12
Elektrik Modulü V1.60
GPS2000 1.13
İÇMESU - ŞEBEKE MODÜLÜ İçmesu 3.0.049 / Şebeke 2.0.07
Enerji Nakil Hatları Proje Modulü v1.5
Netcad Uygulama Geliştirme Aracı V4.0.015
Netcad NCWEBGIS Server (01/02/2005) V3.0.024
NET3D 3Boyutlu Veri Hazırlama Modülü V5.0.018
NETÇAP Otomatik Çap Modülü 2.5.004
NETGPS - GPS ve Sesli Veri Toplama Modülü V1.13
NETKAMU Kamulaştırma Proje Modülü V1.61
NETMAP İmar Uygulama Modülü V3.0.018
NETPRO Yol Projelendirme Modülü V2.0.010
Uzaktan Algılama Modülü v2.1.000
NETSURF Halihazır Harita Modülü 2.5.012
NETTOP Arazi Toplulaştırma Modülü v2.5.008
PEYCAD Peyzaj Modulü V1.50.001
PLANET Planlama Modülü v2.00.001
Yağmurlama / Damla Sulama Modülü v3.2.002
NetKamu Tasarruf 3.2.006
Netcad Tesis Kadastro Uygulaması 1.0.001

Kod:
http://rapidshare.com/files/156120710/netcad_4.0.part1.rar
http://rapidshare.com/files/156129747/netcad_4.0.part2.rar

tesekkurler dostum. eski de olsa emek vermissiniz. elinize sağlık

kardeşim ben programı indirdim. crack dosyasını çalıştırdım ama çalışmadı yani programı çalıştıracak ikon yok başlat satırında netcad in içi boş olarak görünüyor.
yardımcı olursan sevinrim

netcad'in bu versiyonu kurarken uzun dosya isimlerinde çalışmıyor. yani bu verdigim dosyaları mesela c:\kur
gibi kısa ve basit bir klasörün içine kopyalayın... sonra ordan kurun... o zaman kurulduğunu göreceksiniz.
eğer bunun dışında başka bir sorunla karşılaşırsanız, denetim masasında bölgesel ayarlarda standart ve formats kısmında özelleştire basıp decimal symbol'u nokta binlik ayıracı da virgül yapın...
hatta bu son dedigim ayarı sadece bu program için yapmayın, hesap işleriyle ilgileniyorsanız bunu yapmanız kaçınılmazdır. ben hep böyle kullanırım....

kolay gelsin herkese ....

Ben netcat 4.0 ı kurduktan sonra başlat\çalıştır\regedit yaptığımda regeditim gelmiyor. Ayrıca regedit adında bir klasör açtığımda exploreri kapatıp tekrar açıyor. Format attım düzeldi ve tekrar netcat ile uğraşınca bu hatayı tekrarladı. Yardım Lütfen!!!

slm teşekkürler

eline sağlık teşekürler

emeğine sağlık.
keşke portable olanınıda koysaydın :)

çalışmıyor vistada 50 bin tane hata veriyor nasıl çalışır diyosun .
yuklemede hata veriyor zaten digerleride olmuyor.

yaklaşık 35000+kdv lik bir programdır teşekkürler

win7 32 bit te çalışır nedcad korsan olarak 64 bitlik sistemlerde çalışmaz oda crack 64 vitte çalışmıyor işin aslı program çok sağlam fakat türk yapımı olduğu için programcıların şuan dikkatini çekmiyor ve algoritması üzerinde çalışma yapılmıyor piyasadaki crack ler eski çalışanların verdiği hasplar lardır burdaki program çalışıyor emeğinize sağlık:)

emeğine saglık program eski ama hala kullandıgımız program ve win7 ye kurmak ise ölüm bi aladdin öldürdü bizi bakalım deneyecegiz inşallah bu çalısır

Geri