neroncuğuma

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Görelim Mevlam Neyler / Neylerse Güzel Eyler!
Dün Gece Avatarını Öptümde Yattım

Online'dım bi tanem yine dün gece..
Hep nick'ini düşündüm,hep jpg'ni andım..
Dayanılmaz bir şey oldu offline olman..
Dün gece avatar'ını öptümde yattım..

Byte'ıma dermanı bulayım diye..
Bir parça mutluluk duyayım diye..
Rüyamda smile'nle olayım diye..

Loglara daldıkça doldu gözlerim..
Nick'ini aradı bomboş mausem..
Gönlümü avutmak için sevgilim..

Saol Bakalim Biricik Arkadasim =)

Bak bak bakk herkeste şiir yazıyor ne kıskanç insanlarsınız yaa...Kopuk Ömer görmesin bu yazdıklarını fena olur yoksa hem sende Pınar Altuğ gibi oldun... =) Kendinden küçüklere bakıyorsun demek...Neysee size ömür boyu mutluluklar... =)

kopuk ne iş nen bu:p var ya ne kıskançsınız he deerparty e yazdım die kıskandınız:p
öldüm gülmekten ya...avatarını öptümde yattım he..keşke bende böle yazsaydım:hhmanD :hhmanD :hhmanD daha çok beğenilirdi:hhdil :hhdil :hhmanD
mutluluklar =)

Len Kirmizi Senin Siiri Kim Begendide Daha Cok Begenilsin

Sen Tursu Olarak iyisin Evde Göbegin Bagimsiz Devlet Kuruomus Senden Ayri :hhmanD

NeRoN_64' Alıntı:
Len Kirmizi Senin Siiri Kim Begendide Daha Cok Begenilsin

Sen Tursu Olarak iyisin Evde Göbegin Bagimsiz Devlet Kuruomus Senden Ayri :hhmanD
hade nen ordan.sen beğenmesende olur...sahibi beğendi:hhdil
sen kendine bak be coşkun...:hhdil

Sahibinde kimmiş senin söylede bilelim... =) Valla yaa Neron sen ÇOŞKUNSUN oğlum biliyor herkes senin ne olduğunu... :p =)

Basimin ikili Belalari Atack Modunami GEctiniz Ne Oluoz :hhmanD

Tamam AyinSafi Aman Atesimiydi Közümü Ne iste Karnin Agriosa Doktora Git :hhmanD

teker teker gelin yaw kırmızı herkesi kendin gibi aşktan yazıyo sanma kızım
neron benim kardeşim yanlış anlaşılma olmasın benim başım bağlı :)

:) Super bisey olmus Eline SaqLIK ..

NeRoN_64' Alıntı:
Basimin ikili Belalari Atack Modunami GEctiniz Ne Oluoz :hhmanD

Tamam AyinSafi Aman Atesimiydi Közümü Ne iste Karnin Agriosa Doktora Git :hhmanD
Bana bak Neron insanı deli etme asabımı bozma ne olacağını biliyorsun...AyınSafı diyipte durma ben sana "Deli Neron" diyor muyum hiç...Karın ağrısı demiş yaa o sözü bi tek bana CANIM ANNEM söyler sen girme aramıza...:hhmanD

cabuk sıl bakem bu konuyu yoksa senı sıkayet ederım. nargıle ıctıgımız ınsana :G:G

Maxi Abi Sendemi Walla Yaw Arkadasiz Biz Hem Kopuk Benden Büyük Yaw Öle Düsünülen Cinsten Bisey Olmaz Yane :hhmanD

Geri