NERO kurulumunda hata...?

könig77

New member
Reaction score
0
Arkadaslar,
Nero nun hicbir sürümünü bilgisayarima kuramiyorum!
Nero 9 u kurmaya calisirken % 80 e kadar geliyor ve...hata mesaji verip kesiliyor!
Nero 7 - 8 kuruyorum,islem bitiyor ama calismiyor!
" Uygulama hatasi " var uyarisi geliyor!
Neden oldugunu bir türlü anlayamadim...Sanirim PC de birseyler engelleme yapiyor.( mesela güvenlik duvari gibi...)

Bu sorunum icin yardimlarinizi bekliyorum...

Yardimin icin sagolasin...
Ancak;
temizleyip tekrar denedim ama olmadi!

Sadece nero 6 yi kurabiliyorum,zaten onu kullaniyordum.
Bu ne bicim is anlamadim...Nero 6 dan baska nero sürümünü kuramiyorum!!!

neroya ait tüm bilgileri sil bakalim sonra dene mutlaka DLL hatasi veriyodur eksiklik vardir yada

Yardimin icin sagolasin...
Ancak;
temizleyip tekrar denedim ama olmadi!

Sadece nero 6 yi kurabiliyorum,zaten onu kullaniyordum.
Bu ne bicim is anlamadim...Nero 6 dan baska nero sürümünü kuramiyorum!!!
kayit defterine bak bakalim nero ile ilgili neler bulacaksin :)
baslat>calistir>regedit>yönetici modunda calistir.
acilan penceredeyken ctrl (Strg) + F Birlikde BAS > acip kayit defterinden acilacak pencereye " nero " yaz, cikan sonuclarda sol penceredeki ilgili klasörleri sil "DIKKAT" sadece NERO ile ilgili dosya girdilerinin kayitlari tamamen sildikden sonra Kayit defterinde arama sonuclarinda bulunamadi cikana kadar ayni islemi f3 yapmak suretiyle tekrarlayip kayit defterini kapat . windows system32 klasöründe nero ile ilgili tüm dll vs leri sil sonra görünmeyen Appdata klasöründen görünmeyen Lokal ve remote dosyalarda Nero ilisikli herseyi Sil.
arkadaslarin yukarda verdigi programi uygula onunda neticesinde bulunmadi yaziyorsa .bilgisayarini yeniden baslat . tüm Bu islemlerden sonra bilgisayarina yeniden bir ISO setup olarak cd den kurmayi dene.. deneme sonucsuz kaldiysa grafik kartin veya donanimlarin üst versiyonlari kaldirmiyor engelleyen bir eksiklik var ,, versiyon yüklerken aldigin hatayi yaz buraya devam edelim,, kolay gelsin ,,

Geri