nero ile iso yasma ve bütünlüq qontrolü..!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ellerine sağlıq st.anger paylaşımlarını ailecek takip ediyoruz....:) :) :)

ChAcMooL.cK' Alıntı:
ellerine sağlıq st.anger paylaşımlarını ailecek takip ediyoruz....:) :) :)
ya evet aynen öle :cool:

sevgili st AnGeR memleket azerbaycan ise sorun yok ama eğer TC vatandaşı isen türkçen anlaşılır değil linux gibi çözmeye çalışıyoruz yazılarını ki biraz bilgi sahibi olalım
yinede bu forumda olman ve bilgilerinden faydalanmak guzel saygılar

çok sağol stranger ah bide dediklerini anlamaya çalışmasak iyi olcek ama neyse sanırım azerisin.....
Senin yazdıklarını çözmeye çalışmak digiturk ün şifresini çözmekten daha zor :D

Çok afedersiniz ama bi boktan anladığınız yok.Tamam biraz karışık ama anlaşılmaz değil biraz mantığını kullanırsan orda ne yazıdığını anlarsın.St.Anger emeğine sağlık çok iyi olmuş.

Burak34' Alıntı:
Çok afedersiniz ama bi boktan anladığınız yok.Tamam biraz karışık ama anlaşılmaz değil biraz mantığını kullanırsan orda ne yazıdığını anlarsın.St.Anger emeğine sağlık çok iyi olmuş.

çok afedersin şimdi sen millete bu nu diyosun ama sende bu durumda bok uzmanı oluyosun..

adam gibi yazmayı bilmiyomusun.evet anlıyoruz ama güzelim türkçenin içine etmekten ne zevk alıyorsun.tövbe tövbe..

Resimler gözükmüyor tekrar ekleme imkanınız varmı.

inanın hiçbir sey anlamdım.Yazan arkadasın emeğine sağlık ama daha düzgün sekilde yazacak arkadaslara minnettar kalacagım.6 cd yandı bosuna ya.

Baygınlık geçireceğim ya.Arkadas bu bedava ama bir cd ye yazdıramadım.Linux o yüzden yaygınlasmıyor.Samsunda her yeri aradım yok yok yok.

Yazı Yüzüklerin efendisindeki garip yaratık Gollum un konuşmasına benzemiş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri