nereye bakıyor bu adamlar!

snrylmz03

New member
Reaction score
0
2a0aptj.jpg
[/IMG]
maçı izlerken bobodan böylesine bir ihanet beklemediğim için kırmızı kart pozisyonunun göründüğünden farklı olduğunu düşünüyordum..Beşiktaş aleyhine her pozisyonu envayi çeşit kameradan defalarca yayınlayan yayıncı kuruluş bu pozisyonun görüntülerini nedense tek bir kameradan yayınlamıştı bu pozisyondada akla karayı ayırt etmek bir hayli zordu..resimde görüldüğü gibi hakemimiz bu ikilinin dalaşmasını değil topu izliyor ve muhtemelen de pozisyondan sonra işkence görmüşçesine yüzünü gözünü tutarak çığlıklar atan insanlıktan nasibini alamamış ekremin düşüşüne değil çığlıklarına veriyor kırmızıyı..

kazım kanatta olaya bence güzel bir yorum yapmış:
Hatalar serisi
Hakemlikte kural şudur: Son yapılan değil, ilk yapılan hareket önemlidir. İşte bu nedenle Hakan Sivriservi affedilmez hakemlik hatası yapmıştır. Şöyle:
A-Beşiktaş ceza alanına yüklendiğinde topa hareketlenen Ekrem Ekşioğlu, arkadan sarılarak Bobo'yu ısrarla tuttu. Bobo ellerini kaldırıp yardımcı hakemden yardım istedi. İtme ve çekmenin adı penaltıdır.
B-Bobo baktı ki yardımcı "Devam" diyor. O da bu faullü markajdan kurtulmak için Ekşioğlu'nu önce itti; sonra da çok güçlü iterek (kasıtlı yumruk yok!) düşürdü. Bunun adı faul ve Bobo'ya sarı karttır. (F.Bahçe maçında oynamasın diye mi!)
Hakem Sivriservi'nin yanlış yorumu (yardımcı Orkun Aktaş'tan görüş bile almadı) maçın kaderini belirleyince bunları yazmak zorunda kaldım. Bilesiniz diye. Çünkü bugün medyadaki 4 hakem uzmanı (Çakar, Toroğlu, Tokat ve Yavuz) bu pozisyon için 4 ayrı görüş yazacaklar. Siz de "Ben kime inanacağım" diyeceksiniz. En iyisi bana inanın. Bu pozisyon ciddi bir hakem hatasıdır. (Maçtaki faul pozisyonlarındaki yorumlara bakın hakemin bu işi bilmediğini görürsünüz!)

altına kazım kanattan alıntıdır diye ekleseydin keşke.ne olursa olsun bu kadar hakem hatasına maruz kalan bir takım futbolcusu böyle bir yanlış yapmamalıydı.kararın dogrulugundan emin değilim ama beşiktas puanı haketmedi dünkü maçta.2 stoper 2 bek dışında defansif 1tane bile oyuncu yoktu.schildenfeld de çok yavaş kaldı necati,ibrahim akına göre..

altına kazım kanattan alıntıdır diye ekleseydin keşke.ne olursa olsun bu kadar hakem hatasına maruz kalan bir takım futbolcusu böyle bir yanlış yapmamalıydı.kararın dogrulugundan emin değilim ama beşiktas puanı haketmedi dünkü maçta.2 stoper 2 bek dışında defansif 1tane bile oyuncu yoktu.schildenfeld de çok yavaş kaldı necati,ibrahim akına göre..

futbol adına özellikle 2.yarı hiç bir şey koyamadık ortaya..nadirde olsa yaratabileceğimiz gol pozisyonlarınıda ali tandoğanla ibrahim üzülmez efendilerin topu ezmeleri ve savrukluklarıyla yaratamadık.hocamızda sağolsun güzel seyretti 10 kişi kalmamıza karşın en ufak bir müdahelede bulunamadı..
zaten kırmızı kartın haklı veya haksız olduğu yoruma açık bir konu ama benim takıldığım nokta o gece gerek maç içinde gerekse maçtan sonra lig tvnin pozisyonu sadece 1 kameradan yayınlamasıydı buda bana biraz art niyetli bir hareketmiş gibi geldi

Bende ızledım macı arkadaşlar bence abarttı hakem en son sarıdır bu pozısyon..dırek kırmızı yanlıstır...

beşiktaş üzerinde oyunlar oynanıyor.
beşiktaşın şampiyon olması istemeyenler var.
bakalım bu haftaki beşiktaş - fenerbahçe macının hakemi doğru yönetim sergileyecek mi....

resimde hakem nereye bakıyor???

sanırım baktığı yerde ayna var ki pozisyonun yansımasını görüp, yardımcıya sormadan direk kırmızı veriyor !!!

1-Bobo yumruk attı diyorlar.Bobo hayatında hiç kavga etmemiş o saman böyle bir yumruk görmedim ben.

2-Federasyonun bizim maça verdiği hakeme bakın.Olayı görmeden karar verip maçın ve Beşiktaş takımının kaderiyle oynuyor.

yaw bırakın yha bunlar bizi zorla şampiyon ettirmemeye çalışıyorlar ama alayına inat şerefimizle şampiyon olacağızzzzzzzzz

Geri