Nerede yanlış yapıyorum?

Mo Cuishle

New member
Reaction score
0
İlk defa bir site kurdum. Wordpress blog sitem. Fakat bir yerde yanlış yapıyorum ki sitenin alexa değeri 12 milyonlarda ve gittikçe artmakta. Yardım edebilecek olan var mı? Sitede link vermek yasak mı bilmiyorum yasaksa modlardan ve yöneticilerden şimdiden özür diliyorum :blushing:
Sitem : Kutadgublog [nokta] net

1-Toolbar veya FF Plugin IE veya firefox da kurularak günde siteye en az bir defa ziyaret edilmesi
2-alexa ve saz arkadaslarina tiklanmasini tesvik etmek ödüllü TIKlama vb, gibi
3-alexa tollbar cubugu ne kadar tanidik tarafindan tesvik ve kurulumuna istirak isyerleri evler arkadas es,dost tanidik, dahil ,yapdirilirsa trafik cogalir,sitenin iceriyi reklam,program haber, dolu dizgin hoyratca cesitli paylasimlar..-.x takinilmali.
4-indirek baska web sitelerinde misafir defterlerine ,her ziyaret etdigin yerde hackhelldesansini kullandin sanirim :) kisisel reklamli veyasignatur kullaniLmali,
kendi sitenize yönlendirerek >az yukarda yapdiginiz gibi :) SITENIZ
Alexa boostar 3.2 veya
Download 578fake-hit-pro-v2.1 - Rj.zip - Filerack.in - Easy One Click File Hosting yardimci olabilir. :) yan etkisi kafa agrisi yapabilirler,
ben anlamasamda olur diyorsan yazdiklarimdan ,sende sagol,

Boschwer uyarıların için teşekkür ederim.Reklam yapma gibi bir düşünce ile Hackhell'i kullanmadım sadece bilgim olmadığı için bilen arkadaşlardan yardım istiyorum. Alexa ve saz arkadaşlarının ismini değiştireyim. Alexa eklentisi kullanıyorum firefoxta.Başka önerileri olan?

Geri