Nerede kaldi eski rekabet ? Peehh =)

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
İddaa, 2004-2005 sezonundan bu yana ezeli rekabette Fenerbahçe'ye en düşük (1.60), Galatasaray'a ise en yüksek (3.75) oranı bu maçta veriyor. Fenerbahçe'nin bu derbide "Garanti" denilecek oranda favori gösterilmesi, Galatasaraylıların büyük tepkisini çekiyor.

İşte bu hafta sonundan bazı maçlar:
Fenerbahçe kazanır: 1.60
Galatasaray kazanır: 3.75
Beraberlik: 3.20

Manchester City kazanır: 3.75
Arsenal kazanır: 1.60
Beraberlik: 3.20

Ç.Rizespor kazanır: 4.00
Beşiktaş kazanır: 1.50
Beraberlik kazanır: 3.50

Derbide sarı kırmızılıların galibiyeti ve beraberliği kapsayan çifte şans ihtimaline dahi 1.73 ile sarı lacivertlilerin kazanmasına verilen 1.60'dan yüksek oran saptanması dikkat çekiyor.

Ezeli rekabette Fenerbahçe'ye daha önce verilen en düşük oranlar, 2004-05 ve 2006-07 sezonları Süper Lig maçlarındaki 1.80, buna karşılık Galatasaray'a verilen en yüksek oran da yine aynı karşılaşmalardaki 3.30'luk oranlardı.

Mynet​

her şey 90 dakika sonucunda belli olur..
bu fenerliler hep kendini üstün göstermeyi sevmişlerdir zaten..
haksızmıyım galatasaraylı kardeşlerim..:)

Tabi tabi tabi :durdurun

Gs ve Kadikoy dusunemıyorum :D Neyse mac sonucunu gorelim..Umarım galip taraf yine Fb olucak..Ama haa normal bi takımla maca cıkmıssın haa Gs ile bende sevinmistim derbide Fb ye veririrzde biraz para katlarız iddaadan diye..:eek:ha

Neyse baska bi ezeli rakibe kısmetmis demek ki :hhmanD

surpriz mi oynasam acaba gs ye verip napsam :p

Siz bu milliyetçilik olayını abarttınız 6s li arkadaşlar bir 6 daha yiyinde görün milliyetçiliği.:durdurun
*Osmanlıyı yıkan milliyetçilik şimdi de 6s yi yıkacak...:vur

Siz bu milliyetçilik olayını abarttınız 6s li arkadaşlar bir 6 daha yiyinde görün milliyetçiliği.:durdurun
*Osmanlıyı yıkan milliyetçilik şimdi de 6s yi yıkacak...:vur

olaya nedne osmanlıyı kattın anlamadım konu dunyanın en onemlı derbısı :) fener olmasa galatasaray bır hiç galatasaray olmsada fener bir hiç....:victory​

yaw arkadaşlar, ben artık derbi havasında olsun istiyorum yaw.

gidiyoruz geliyoruz yeniyoruz. Böylede yapılmazki yaw. Hep yen hep yen, çok ayıp oluyor gsli arkadaşlara. Adamlar Fenerbahçeye karşı galibiyetin ne olduğunu unuttular yaw.

Vallah çok ayıp ediyoruz Gsli arkadaşlara. Adamlar bizi en son ne zaman yendiklerini unuttular. Her seferinde yeneceğiz diye geliyorlar, 90 dakikanın ardından skorbarda bakıp bakıp yutkunuyorlar...

Aziz Babaya söylüyelim bari bir iki maça paf takımla çıkalım. Eh malum ancak belki o zaman bizi yenebilirler.

mac 90 dakika bunu sakın unutma
evet fenerin avantajı yüksek ama futbol bu hersey olabilir..:D

26 senedir Türkiye Kupasını alamayan Fenerbahçe oranlarda üstün olabilir ama tur bizimdir :p

iddialı Konuşmak istemem :) [GS'Li]

sonucu bellı bı macın fazla oran werıp kaymetmek ıstemıyo ıddaa :D

bence de normal bişi fenere garanti gözüyle bakılması Galatasaray'ın eksikleri ortada Fener ise neredeyse tam kadro ama top bu işte 90 dk sonunda ne olacaı belli olmaz

Futbolda Takımların Üstün Oldukları Belli Dönemler Vardır Bu Dönemdede Fener Üstün Görünmekte İşin Gerçeği Ama Bu Herzaman Böyle Olucak Anlamına Gelmez Her Dönemde İyi Olan Kesimin Sesi Daha Yüksek Çıkmıştır Bu Sene Fener Avrupa'da Bu Denli Başarı Göstermesi Fenerli Arkadaşlarımızı Bile Şaşırttı Bunu İnkar Edemeyiz Neyse Bu Dönemde Fener Her Kulvarda Galatasaray'dan Daha İyi Birde Maçın Kadiköy'de Ve Galatasaray'ın %100 Türk Bir Kadroyla Çıkıcak Olması Fenerli Arkadaşları Daha Da Gaza Getirmişe Benziyo Haksız Sayılmazlar Ama Hiçbir Maç Oynanmadan Kazanılmıyo Bir Galatasaraylı Olarak İddaalı Değilim Ama Bekliyelim Görelim Diyorum Sonuçta Derbi Bu Öyle Değil Mi Ne Olursa Olsun Havası Başka =)

ben artık seyretmıyorum bıle aynı fılmı ızlemeye benzıyor..
3.0 4.0 lık skorlar ınanın bana artık zevk vermıyor
7 8 fark olacakkı tekrar heyecan duyalım...

Futbolda Takımların Üstün Oldukları Belli Dönemler Vardır Bu Dönemdede Fener Üstün Görünmekte İşin Gerçeği Ama Bu Herzaman Böyle Olucak Anlamına Gelmez Her Dönemde İyi Olan Kesimin Sesi Daha Yüksek Çıkmıştır Bu Sene Fener Avrupa'da Bu Denli Başarı Göstermesi Fenerli Arkadaşlarımızı Bile Şaşırttı Bunu İnkar Edemeyiz Neyse Bu Dönemde Fener Her Kulvarda Galatasaray'dan Daha İyi Birde Maçın Kadiköy'de Ve Galatasaray'ın %100 Türk Bir Kadroyla Çıkıcak Olması Fenerli Arkadaşları Daha Da Gaza Getirmişe Benziyo Haksız Sayılmazlar Ama Hiçbir Maç Oynanmadan Kazanılmıyo Bir Galatasaraylı Olarak İddaalı Değilim Ama Bekliyelim Görelim Diyorum Sonuçta Derbi Bu Öyle Değil Mi Ne Olursa Olsun Havası Başka =)
çok gerçekçi ve güzel bir yorum yapmışsın sağol realist benim gönlüm fenerbahçeden yana inşallah yüzümüzü kara çıkartmayacaklar...

Her zaman olduğu gibi fener yensede ağlayacaktır maç sonunda yenilsede
Neden çünkü sonuç itibarı ile kupaya gidecek bir takım varsa İki takım arasından
Oda hiç şüphesiz Galatasaray ağlamadan sızlamadan

yine f.b garanti... bide kadıkoydeyse üstüne ne kadar param warsa yatırırım o kadar net konuşuyorum.. gs nın futbolunu da biliyoruz .. son maçları izlediysenız...

Maçın Kadıköyde olmasından dolayı fenerbahçe favoridir ancak turu geçecek takım %80 galatasaray olur kupa demek gs demek

arkadaşlar konunun başında bi 6 tane yiyinde demişlerde :D :D dün pek göremedk bize 6 tane atacak bi takım sahada :D neyse samiyene gelince görüşücez sizinle :D

Geri