Nerdesiniz?..

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
FİLİSTİNiçin yırtındınız da...
Şimdi niçin ortalıkta yoksunuz?..
Niçin sesiniz çıkmıyor?..
Niçin televizyonları çağırıp iki parmağınızı birden sallamıyorsunuz?.. Niçin dünyayı ayağa kaldırmıyorsunuz?..
Nerdesiniz?..
*
Dün kadın okurum, attığı e-mail’de “Yaban güvercinlerini vurdular yine”diyordu...
Her şarttaMavi Marmara gemisinde ölenlerden kat be kat fazla gelen ilk haberlere göre vurulan Mehmetçiklerin sayısı...
Tabii ki onlara da yanmıştı yüreği, vicdanı olan herkes gibi... Amayaban güvercinleri; bir pis siyasi planın, gemiye doldurulmuş kurbanları olarak ölmediler...
Ya daFilistintoprakları için...
Onlar; yurt topraklarını beklerken, Türkiye rahat uyusun diye, o gece karanlığında vatanları için canlarını verdiler...
*
İyi ama niçin o yeşil bayraklı kalabalıklarKızılay’a-Taksim’eçıkıp bağırmıyorlar?..
Niçin yurdun dört bir yanında aynı anda mitingler başlamıyor?..
Niçindinci yazarlar megafonları alıp tepinmiyorlar?..
Niçin toplu gıyabi namazlar kılınmıyor?..
Niçin sesi çıkmıyor mollanın?..
*
Niçin“Dünyayı başlarına yıkarız”diye parmağını dört bir yana sallamıyor ve acele hastanelere koşmuyorBaşbakan?..
Hani“van minüt”mü ne?..
Bülent Arınç niçin televizyona çıkıp ağlamıyor?..
Dün “Genelkurmay’dan açıklama bekliyorum”diyebilenTBMM Başkanı,niçin o açıklamayı “açılım”ın mimarı Başbakan’dan isteyemiyor?..
O iktidar milletvekilleriniçin gözlerini sile sile koşup birer çılgına dönmüyorlar?..
Niçin acil kriz toplantıları yapılmıyor?..
Niçinbelediye otobüsleri, şehirlerin meydanlarına sembolik “cihat”için bedava insan taşımıyorlar?..
Nerdesiniz?...
Nerde?..

.::BEKİR ÇOŞKUN::..

Siz hala profillerinizde Filistin bayrakları tutun...
İnsani değil İSLAMİ yardım yapın,
İş kendi vatanınızaa geldimi meydandan yok olun...!

Kımsenın meydanı bos bıraktıgı yok pkk ıle her hukumet 26 yıldan berı savasıyor!!

Kım nereye kacmıs sesını duyurmuyor mu hukumet soylenmesı gereknlerı soyluyor yapılması gerekenlerı yapıyor nıye saldırmaya baslaadı sanıyorsun pkk
demokratık acılımı baltalamak ıcın
sızde gıdın hukumetı baltalayın!

Kımsenın meydanı bos bıraktıgı yok pkk ıle her hukumet 26 yıldan berı savasıyor!!

Kım nereye kacmıs sesını duyurmuyor mu hukumet soylenmesı gereknlerı soyluyor yapılması gerekenlerı yapıyor nıye saldırmaya baslaadı sanıyorsun pkk

Hala açılım derdindesin ya. Sen inanırsın anca ona. Sor oğlu askerde olana. Şehidin ailesine açılıma inanıyolar mı?

İsraile asarım keserim diyen , gemide ölenler için ağlayan arınç nerde?
Kudüsü başkent yapıcam diyen başbakan neden ıraka girmenten korkuyo?
Terörün birinci desteği olan barzaniyi neden muhattap alıyo karşısına çıkartıyo ?
Neden Vanda törene katılıyo yoksa batıda prostesto edilmekten mi korkuyo?
Neden şehit cenazelerine bakanlar gelmiyo ?
Cumhurbaşkanının katıldığı törene neden siviller giremiyor? Onlara bakmaya yüzlerimi yok ?

hala açılım derdindesin ya. Sen inanırsın anca ona. Sor oğlu askerde olana. şehidin ailesine açılıma inanıyolar mı?

Israile asarım keserim diyen , gemide ölenler için ağlayan arınç nerde?
Kudüsü başkent yapıcam diyen başbakan neden ıraka girmenten korkuyo?
Terörün birinci desteği olan barzaniyi neden muhattap alıyo karşısına çıkartıyo ?
Neden vanda törene katılıyo yoksa batıda prostesto edilmekten mi korkuyo?
Neden şehit cenazelerine bakanlar gelmiyo ?
Cumhurbaşkanının katıldığı törene neden siviller giremiyor? Onlara bakmaya yüzlerimi yok ?

hcm ne yapsın hukumet nasıl bıtecek bu pkk

kurtler bu ulkenın vatandası degılmı onların demokratık acılıma hakları yok mu???

Bu gune kadar hıc bı cumhurbaskanı gıtmemıs doguya ılk abdullah gul gıdıyor

oncekı hukumetlerın yaptıgı yanlıslıklar duzeltılmelı bu da baska turlu olmaz!!

Savas savas nereye kadar zıhnıyet degısmedıkten sonra sehıtler artarda artar

FİLİSTİNiçin yırtındınız da...
Şimdi niçin ortalıkta yoksunuz?..
Niçin sesiniz çıkmıyor?..
Niçin televizyonları çağırıp iki parmağınızı birden sallamıyorsunuz?.. Niçin dünyayı ayağa kaldırmıyorsunuz?..
Nerdesiniz?..

Hayal kurmak güzeldir...

hcm ne yapsın hukumet nasıl bıtecek bu pkk

kurtler bu ulkenın vatandası degılmı onların demokratık acılıma hakları yok mu???

Bu gune kadar hıc bı cumhurbaskanı gıtmemıs doguya ılk abdullah gul gıdıyor

oncekı hukumetlerın yaptıgı yanlıslıklar duzeltılmelı bu da baska turlu olmaz!!

Savas savas nereye kadar zıhnıyet degısmedıkten sonra sehıtler artarda artar

Kürtler diyerek başlayarak baştan yanlış yapıyosun. Etnik açılım olabilir mi?
Olmuyo ki kürt açılımı diye işe başlayan iktidar adını demokratik diye çevirdi.
Açılım ya da bunun gibi şeylere ihtiyaç yok. Bu ülkenin anayasası kişiye göre değil herkese göre.
İlla bişey olcaksa oda doğuya yatırım olur. Özelleştirmeden fırsat bulamadılar heralde.
Cumhurbaşkanlarının doğuya gidip gitmediğine gelince tek tek oturup araştırmadım. Ama böyle bişey olmadıgını düşnüyorum.
Ayrıca sen böyle dersen biride çıkar bu adam diğerlerindende çok geziyoz demez mi ? (yurtdışını kastederek söylüyorum)
Hükümetlerin yanlışı düzeltilsin buna olmasın diyecek insan yoktur heralde ama adama sorarlar 2005 e kadar hemen hemen sıfır terör varken nolduda bu hale geldi diye. Demek ki yanlış bir yola girilmiş.
Savaş savaş derken elinde silah bölücülük yapan insanlara gelde konuşalım demek devleti küçük düşürür. Devlet teröristle pazarlık etmez.

yurt dısı gezisi sayesınde turkıyenın dıplomatık ılıskılerı nasıl arttı farkında degılmısn
oncekı 7 sene boyunca yattı

bak turkıye sımdı dunya da soz sahıbı olmaya basladı!!!

doguya gıtme konusunda dedıgımde dogru ınan bana o konuda!!
dıyorum ya yanlıslıklar duzeltılmelı!!

anayasa dogru herkes ıcın ama pkk oralarda halka dogruyu gostermıyor kıskırtıyor!!

hukumet halka gereklı egıtımı ve demokrası sunarsa sorun kalmaz kardesım!!

millet aylardır bas bas bağırıyor etnik kimlik üzerinden siyaset yapmayın diye. demokratikleşmek farklı bir şey, ayrı bir devlet kurmak isteyen pkk'yı umutlandırmak farklı. akp'nin izlediği politika önceleri kürtlerin gözünde başarısız olan pkk'nın konumunu güçlendirdi. önceden pkk'ya pirim vermeyenler bugün "acaba olabilir mi? " demeye başladı. başından beri korkulan ve yapılan uyarılarda söylenen buydu.

pkk'yı muhatap kabul etmek, ona zafer kazandırmak demektir ve bu şekilde bizzat bölünme sürecini başlatmış olursunuz. bunun başka bir sonucu da dağa çıkışların artması ve dolasıyla pkk'nın mücadele gücünün artması olabilir.

bugün kürtlere askere gitmeyin çağrısı yapanların, yarın onları iç savaşa çağırmayacağını kim garanti edebilir?

Evet Çok Güzel Yapıyor Görevini Hükümet Tayyip Erdoğan..

Tayyip Erdoğan: ŞEHİT cenazeleri yaygaradır… Videosu | Facebook Video İndir, izle, paylaş, download

İyi Dinle İYi İzle... :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Daha Dün'e Kadar Açılım mı Vardı... 2002'den Beri KAç Tane Şehit Verdik Haberin Yok Mu.. Tutturmuşsun Açılım Açılım... PKK Açılımını Siz Başlattınız Siz Bitirdiniz...

Bu GEnçLigin Yarısı Askerden Kaçmanın yoLLarını AraRken Terör oLAyı GüçLenir TAbi

yazmayı düşünmüyordum ama 82 milyonluk bir ülkede en fazla buna dagadaki pkk de dahil en fazla 5 milyon insan ayrılıkcı

ama geriye kalan Kürtler ise ayrılıkcı değil bu ayrılıkçı olmayan kısım hiç bir şey istemiyor manasına gelmez onlarda aynı seylerın olamsını bellirli şartlarda istiyorlar bdp nın yapmak istedıklerın ve pkk yapmak istedikerini desteklemıyorlar ama kendi dillerinide ögrenmek istiyorlar konuşmakta istiyorlar ben Türk üm diye bilen kadar ben Kürt üm demek istiyolar böle devam eder çünkü insan ihtiyaclarının bir sınırı yoktur

son olarakta şunları yazayım
bakın ingilizin dili ögretiliyor en basitinden o ingiliz yüzünden Musul Kerkük ırakta kaldı şimdi birileri diyecekki arkadaş ingilizce fransızca bunlar medenıyet dili bunlar dünya dili bende bunları biliyorum ama bizde medeniyet varken avrupa akıl hastalarını olduruyordu onun için bu ülkede bin yılardır yaşayan iki halktan bahsediyoruz tarıhın hiç bir döneminde bir birlerinde bu akdar nefret etmemiş iki halktan bahsediyoruz ki bu nefrette halkınların tamamını kapsamıyor arada uc noktalrın nefretlerıdır

durum bu kimse safkan aramaya çalısmasın bulamazda
pkk nın yaptıgı kesnlikle kesinlikle yanlıstır bir çözüm isityoruz diyıp gelip halkın huzurunu kacıracak eylemlerde bulnamaz bdp biz çözüm isitıyoruz diyıp gelip insanları tahrak edemez ben herkesden şunu istıyorum sabır ve metanet birileri büyük bir oyun içinde onların oyunlarında rol almamak içi elimizden geleni yapalım sonuç olrak bu ülkede başka bir ülke yok kurulacak yenı devletcıkler abd israil kontrolunde olcak halımız ıraktan daha beter olur sakınmak lazım dikkat etmek lazım sonuçta kimse bir ekmeyı tek seferde yıyemez ama parcalarsa rahat rahat yiyer ermenilerinde buyuk bir ülke idaali var israilinde büyük bir ülke idaali var yunanında var abd nınde buzular erıdıkten sonra gıdecek yeri yok onun içinde en guzel ve yılarca medenıyetlere sahıplık yapmıs bu diyarlar var
artık igneyı kendmıze cuvaldızı başkasına batıralım bizler ne akdar dürüstüz ki başkarından o durstlugu beklıyoruz

Çok güzEL konuştun Abi diLine sagLık

yazmayı düşünmüyordum ama 82 milyonluk bir ülkede en fazla buna dagadaki pkk de dahil en fazla 5 milyon insan ayrılıkcı

ama geriye kalan kürtler ise ayrılıkcı değil bu ayrılıkçı olmayan kısım hiç bir şey istemiyor manasına gelmez onlarda aynı seylerın olamsını bellirli şartlarda istiyorlar bdp nın yapmak istedıklerın ve pkk yapmak istedikerini desteklemıyorlar ama kendi dillerinide ögrenmek istiyorlar konuşmakta istiyorlar ben türk üm diye bilen kadar ben kürt üm demek istiyolar böle devam eder çünkü insan ihtiyaclarının bir sınırı yoktur

son olarakta şunları yazayım
bakın ingilizin dili ögretiliyor en basitinden o ingiliz yüzünden musul kerkük ırakta kaldı şimdi birileri diyecekki arkadaş ingilizce fransızca bunlar medenıyet dili bunlar dünya dili bende bunları biliyorum ama bizde medeniyet varken avrupa akıl hastalarını olduruyordu onun için bu ülkede bin yılardır yaşayan iki halktan bahsediyoruz tarıhın hiç bir döneminde bir birlerinde bu akdar nefret etmemiş iki halktan bahsediyoruz ki bu nefrette halkınların tamamını kapsamıyor arada uc noktalrın nefretlerıdır

durum bu kimse safkan aramaya çalısmasın bulamazda
pkk nın yaptıgı kesnlikle kesinlikle yanlıstır bir çözüm isityoruz diyıp gelip halkın huzurunu kacıracak eylemlerde bulnamaz bdp biz çözüm isitıyoruz diyıp gelip insanları tahrak edemez ben herkesden şunu istıyorum sabır ve metanet birileri büyük bir oyun içinde onların oyunlarında rol almamak içi elimizden geleni yapalım sonuç olrak bu ülkede başka bir ülke yok kurulacak yenı devletcıkler abd israil kontrolunde olcak halımız ıraktan daha beter olur sakınmak lazım dikkat etmek lazım sonuçta kimse bir ekmeyı tek seferde yıyemez ama parcalarsa rahat rahat yiyer ermenilerinde buyuk bir ülke idaali var israilinde büyük bir ülke idaali var yunanında var abd nınde buzular erıdıkten sonra gıdecek yeri yok onun içinde en guzel ve yılarca medenıyetlere sahıplık yapmıs bu diyarlar var
artık igneyı kendmıze cuvaldızı başkasına batıralım bizler ne akdar dürüstüz ki başkarından o durstlugu beklıyoruz

hocam gercekten ıyı yazmıssın mesele bundan ıbaret!!
Su sıralar ıyıce koseye sıkıstılar o yuzden saldırılar arttı!!

Neden mı koseye sıkıstılar??
Cunku ergenekon yapılanması cokmek uzere .bu lobı coktugu zaman pkk da cokecektır ben buna emınım!!

Cunku ergenekon lobısı tamamen ısraıl ve amerıka tarafından yonetılıyor!
Pkk da bunlardan beslenıyor!!

Bende sormak istiyorum ...NERDESİNİZ..?

Hazır terör eylemleri artmışken Şehit cenazelerinde sloganlar atarak Şehit kanları üzerinden siyaset yapanlar. NEREDESİNİZ..?

Uğruna kanallar kurdukları siyasi partiler yeterince muhalefetlik yapamayınca biz kaç kişiyiz diyerek internet sitesi kuranlar NEREDESİNİZ.?

Kafalarına Beyaz şapka giyip ellerine bayrak alarak sözde Cumhuriyet'e sahip çıktıklarını söyleyen biryandan da Bölücübaşıyla halay çekenler NEREDESİNİZ.?

Esas Vazifesi olan Eğitim'i unutarak siyasete soyunan hatta demokrasiye olan inançlarını kaybedip Ordu Göreve Pankartları taşıyan , Öğretim görevlileri , rektörler , dekanlar NEREDESİNİZ.?

Sözkonusu ; Halktan bir Aday olunca C.Başkanlığı seçimi için 367 saysısı şarttır diyerek anayasaya aykırı hareket eden Onursal Kanatlılar NEREDESİNİZ.?

Kaoslarla Beslenen vampirler neredesiniz.....neredesiniz. diye seslenecektim ki ; Göbeğini kaşıyan bekir çıktı ortaya. diğerleride sıradadır , çok sürmez toplanırlar.

Geri