neler oluyor orada!!!

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
ankara kaynıyormu nedir???

Nuh GÖNÜLTAŞ

Dün, müthiş bir gündü. Daha sabahın ilk saatlerinden itibaren ekranlara bomba gibi haberler peşi peşine düşmeye başladı... Hurşit Tolon gözaltına alındı. Wowww. Müthiş...

Gerçek mi acaba? Niye, Türkiye'de bir general gözaltına alınamaz mı? Veli Küçük Allah Büyük Paşa içeride değil mi? Pat bir haber daha... Flaş... Flaş... Şener Eruygur Paşa gözaltına alındı... Aman Allah'ım neler oluyor, doğrumu bunlar?

Evet, bugün uzun bir gün olacak. Uzun bir gün olacak çünkü dokunulmazlara dokunulmaya başlandı! Zaten Hurşit Tolon Paşa kendisini askeri lojmanlardaki evinden almaya gelen terörle mücadele polislerine "Ben generalim beni alamazsınız" demiş. Korumaları polisle didişmiş. Tıpkı Veli Küçük'ün gözaltına alınması olayında olduğu gibi Hurşit Tolon da hemen Genelkurmay'ın telefonlarını çevirmiş. Ama polis operasyondan önce Genelkurmay'ı bilgilendirmişti. Paşa direnmekten vazgeçti ve teslim oldu. Paşa paşa geldi. Şimdi yeni bir hal var galiba, eski hal muhal olmalı. Bitti mi? Bitmedi... Sinan Aygün...

Ulusalcı eylemlerin finansörlerinden, Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün'ün kapısında da polis vardı sabahın erken saatlerinde. Esmer çocuk... Tehlikeli çocuk...

Demek savcı Aygün'ün kimlerle dans ettiğini, kimlerle işbirliği içinde olduğunu çözmüş! Erken saatlerde Cumhuriyet Gazetesi'ne de baskın yapıldı. Emin Çölaşan'ın kankası, Cumhuriyet Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'a polisler "Günaydın" dediler. Tercüman Gazetesi'nin jön Yayın Yönetmeni... Birinci sayfadan devlet büyükleriyle birlikte çekilmiş 8 adet fotoğrafını yayınlayan tek yayın yönetmeni Ufuk Büyükçelebi...

Bu tutuklamalar konusunda yapılan yorumlarda dikkati çeken bir nokta vardı. Bütün yorumcular Başbakan Tayyip Erdoğan'ın müstakbel Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ile yaptığı görüşmede bu konuların ele alındığını söylüyorlardı. Bu sözler sadece tahmindi. Çünkü iki kişi arasında yapılan görüşmenin içeriği hakkında hiçbir şey dışarı sızmadı. Ne olacak şimdi? Valla bilmiyorum. Başbakan'ın dediği gibi bu Ergenekon İddianamesi'nin bugünkü gelişmelerden sonra hızla açıklanması gerekiyor! Öyle anlaşılıyor ki, sarıkız ve ayışığı işi çözülmüş! Ufuk Uras konuyu Meclis'e getirmeye çalışıyor!

RTE yada daha doğrusu başsavcının basın danışmanı iddanamenin hafta sıonuna kadar açıklanması gerelktiğini buyurdu:)
ve kendileri diyorlarki " hukuku siyasallaştırmayın" RTE hukuku siyasllaştırmıyor. kişiselleştiriyor.
daha önce ne demişti " gözaltılar sürecek"
çok gizli olan bu gözaltıalrı RTE nerden biliyor acaba?
peki ya sinan aygünün banyosundan çıkan glock marka silaha ne demeli. sakın o silah birileri tarafından bugün bulunması için konulmul olmasın. ve silahın balistik inceleme sonucuda henüz ato ya bildirilmemiş. neden acaba üzerinde çokmu cinayet ver. ve o cinayetler birilerinin üzerinemi atılmaya çalışılacaktı.
ve şok şok şok !!! burhan çömez aranıyor!!! neden acaba??? sakın RTE ve AKp karşıtı söylemlerinden dolayı olmasın.

mustafa balbayın konuşurken çok kullandığı bi söz vardı. " suçluysa bi 10 yılda benden verin"
evet suçlularsa bi 10 yılda benden. ama 11 aydır idaanamesi bile olamyan bir ayağı topal, mesneti dayanağı olmadığı belli ve fakat dayanak yaratılmaya çalışılan bir soruşturma.

sadece komik.

devlet yönetmek belediye yönetmeye benzemiyo galiba. birileri bunu hatırlatsa iyi olur

ortada iddianame olmadan bu saate kadar bu kadar kişiyi gözaltına alıp serbest bırakmaları düşündürücü,
özellikle de AKP hakkındaki kapatması davasında Başsavcı Yalçınkaya'nın Anayasa Mahkemesine mütalaa(sözlü açıklama) yapacağı güne gelmesi çok düşündürücü

Nuh Gönültaş'ın kendi fikrinden olmayanlar gözaltına alındığında sevinebilecek kadar satılmış bir insan olduğunu çok iyi biliyoruz, aslında sadece Gönültaş değil, onun gibi "rövanş" peşinde olan herkes dün zevkten takla atmıştır sanırım

AKP ye kapatma davası açıldığı günün ertesinde manşetlerine hep bir ağızdan Zararı öde Abdurrahman yazan "yandaş medyayı" göreve çağırıyoruz,
bu seferde ortaya çıkan ekonomik zararı manşetlerde ödetsinler, tabi bu manşetleri atabilecek kadar adamlarsa (adam olmadıkları bariz atılan manşetlerde göremedik
suçluluğu kanıtlanmamış kişileri o ufacık beyninde kurduğu mahkemelerde yargılayıp ömür boyu müebbet hapse çarptırmış,
"wowwww müthiş" tepkisini aynen yazışından nereye hizmet ettiğini daha iyi anlıyoruz zaten

kaynasın biraz daha bakalım kazanda su kalmayınca nolcak

kaynasın evet su kalmassa dibinden delinir benim katım yatım arabam yok dostum holdingler medyanın satılıkları tuzu kurular düşünsün dostumm..

Geri