Nefret Tohumları Atılmasın

admiral

New member
Reaction score
0

Şenol Güneş, başarısız sonuçları fırsat bilip suni gündem yaratmak isteyenler olduğunu söyledi, “Hiç kimse ortama kin ve nefret tohumları atmasın. Trabzonspor gömleği giyerken saldırılara cevap vermek istemiyorum” dedi.

Bordo-Mavililer’in teknik patronu Şenol Güneş, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Güneş ilk olarak uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun için ailesine ve Türkiye’ye baş sağlığı dileğinde bulundu. Son günlerde gelişen olayların taraftarları olduğu kadar kendisini de üzdüğünü söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Saha sonuçlarının olumsuzluğunu fırsat bilerek kavga ortamı yaratmak ve bunlardan suni gündem oluşturmak kimseye fayda getirmez. Haksız saldırılara Trabzonspor gömleği giyerken cevap vermek istemiyorum. Kimsenin de beni savunmasına ihtiyacım yok. Hiç kimse ortama kin ve nefret tohumları atmasın. Ben bütün Trabzonsporlular’ı seviyorum” dedi. Taraftarların gurur duyacağı ve keyif alacağı bir takım izlettirmenin borçları olduğuna işaret eden Güneş sözlerini şöyle sürdürdü: “Transferde bazı şeyler düşündüğümüz gibi gitmedi. Yabancı oyuncu sayısında bir fazlalık oluştu. Şimdi yepyeni bir kadromuz var.”

‘Transferde sıkıntı yaşadık’
“Bu kadronun yeniden uyum içerisinde takım haline gelmesini sağlamalıyız. Bu da zaman, sabır, emek ve destek ister. Oyuncu izlemek ve transfer yapmak Trabzonspor’un olmazsa olmazıdır. Giray Bulak’ın kurumsal anlamda bilgisini bu konuya yansıtmasını bekliyorum. Onun başarılı olması Trabzonspor’u başarılı kılacaktır. Fenerbahçe maçı öncesinde Tolga, Giray, Colman ve Soner kadroda olmayacak. Ancak kazanmak istiyoruz ve bunun için elimizden geleni yapacağız.”​

Geri