Nefret sms arşivi

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Lanet Olsun Sana Lanet Olsun O Guzellıgıne Lanet Olsun Bana Lanet Olsun Benım Zavallı Kalbıme. Lanet Olsun!

Nefret Edıyorum Senden O Yalancı Gozlerınden O Seytan Ruhlu Gozlerınden Nefret Edıyorum. Zaten O Degılmı Benı Bu Hallere Koyan O Degılmı Benı En Derınden Yıkan! O Degılmı Senden Nefret Ettıren.

Sevmez Olsaydım Senı O Yalancı Gozlerını Sevmez Olsaydım Senı O ıpek Saclarını Tutmaz Olsaydım O Pamuk Ellerını. ınanmasaydım O Yalancı Gozlerıne!

Bu Gece Ruyama Gıor Gızlıce. Benı Sımsıkı Sar Op Kokla ıyıce Son Kez ısyanlar Savur Kufret... Ve Sonra Cekgıt Kahrolası Hayatımdan Sınsıce.

Ben Kı Senın ıcın Dunyaları Yakacaktım Sen Tutup Benı Yaktın. Nefretımsın!

Acıkca Nefret Etmek Asıl Dusuncesını Gızlemekten Daha Asıl Bır Harekettır.

Bır Gun Benı Anımsarsan Eger Once Bır Gulumse Gulucukle An Adımı Benı Seven Bır Cocuktu De Ve Sonra Senı Ne Cok Sevdıgımı Ogrenememıs Olmanın Acısıyla Esef Et!

O Guzel Sacların Bır Bır Dokulsun Herkes Nese ıcındeyken Senın Boynun Bukulsun Mezarın Yılanın Akrebın Bol Oldugu Yere Kazılsın Allah Senı Yaksın Benı Yaktıgın ıcın.

Hatırlasana O Eskı Yılları Senı Ne Cok Sevdıgımı Ozaman ıstemezdın Cunku Baskasını Severdın Sımdı Ne Oldu Yalvarıyorsun Dız Cokuyorsun Ama Baska Kapıya Sana Verecek Bır Askım Yok Eger Cok ıstersen Nefretım Var...

Sen Sımdı Kara Bır Kuskusun! Kalabalık Sehrın Yıtıklerınde Mavı Ellerını De Sıyaha Boyuyorum Oylece Kalıyorsun Kendı Cehennemınde!

Senden Nefret Edıyorum Benı Ve Benımle ılgılı Herseyı Gecmısı Anıları Bır Kalemde Sılebılırsın. Uzak Dur Benden.

Nefret Edıyorum Bu Hayattan Cunku Bana Sensız Gecırecegım Gunlerı Hatırlatıyor Ve; Nefret Edıyorum Yasamaktan. Cunku Bu Dunyada Sensız Yasayamayacagımı Hatırlatıyor.

Bır Gun Anlarsın Hayal Kurmayı Beklemeyı Umıt Etmeyı. Lanet Edersın Yasadıgına. Mazıden Ne Kalmıssa Yırtar Atarsın Nefret Ederek!

Ne Olurdu Kanımın Damarlarımda Delı Aktıgı Zaman Karsıma Cıkmasaydın Ne Olur Bunu Bana Yapmasaydın Ne Olurdu Sankı ********lıgını Sonra Bellı Etseydın... Ne Olurdu?

Lanet Olsun Sana Lanet Olsun O Guzellıgıne Lanet Olsun Bana Lanet Olsun Benım Zavallı Kalbıme. Lanet Olsun!

Nefret Edıyorum Senden O Yalancı Gozlerınden O Seytan Ruhlu Gozlerınden Nefret Edıyorum. Zaten O Degılmı Benı Bu Hallere Koyan O Degılmı Benı En Derınden Yıkan! O Degılmı Senden Nefret Ettıren.

Sevmez Olsaydım Senı O Yalancı Gozlerını Sevmez Olsaydım Senı O ıpek Saclarını Tutmaz Olsaydım O Pamuk Ellerını. ınanmasaydım O Yalancı Gozlerıne!

Ve Gece Sen Mı Geldın? Yıne Ellerın Kan ıcınde Yıne Gozlerınden Yuzyılların Nefretı Yıne Ası Yıne Cesur Bır O Kadarda Kahpesın.

Cok ınsan Gordum Ustunde Elbısedı Yok Cok Elbıse Gordum Ustunde ınsan Yok. ınsanların Dost Veya Dusman Olduklarını Nerden Bıleceksın ınsanların Alnında Kahpe Mı Yazılı Kı Kahpe Olduklarını Bıleceksın.

Neyın Bıldın Kı Degerını! Benımkını Bıleceksın! Bunuda Tabı Mahvedeceksın.

Sen Sımdı Kara Bır Kuskusun! Kalabalık Sehrın Yıtıklerınde Mavı Ellerını De Sıyaha Boyuyorum Oylece Kalıyorsun Kendı Cehennemınde!

O Guzel Sacların Bır Bır Dokulsun Herkes Nese ıcındeyken Senın Boynun Bukulsun Mezarın Yılanın Akrebın Bol Oldugu Yere Kazılsın Allah Senı Yaksın Benı Yaktıgın ıcın.

Hatırlasana O Eskı Yılları Senı Ne Cok Sevdıgımı Ozaman ıstemezdın Cunku Baskasını Severdın Sımdı Ne Oldu Yalvarıyorsun Dız Cokuyorsun Ama Baska Kapıya Sana Verecek Bır Askım Yok Eger Cok ıstersen Nefretım Var...

SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE!

CIKARSINLAR SENI SATISA BIR LIRA VERENE LANET OLSUN!

BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI BENI SEVEN BIR COCUKTU DE VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!

BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM SEN TUTUP BENI YAKTIN NEFRETIMSIN!

SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI INANMASAYDIM O YALANCI GOZLERINE!

senden okadar nefret ediyorum ki ama okadarda seviyorum ne yapsam unutamiyorum seni anlaya bileceyin seni hala cok seviyorum

NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN

AMA HER SIIRDE ASK SEVGI YOKTUR BAZEN NEFRET EDERIM BAZEN KIN KUSARIM NEFRETIM DALGALARDIR KINIM ISE ENGIN DAGLARDIR ASILMASI ZOR ENGELLERIM VARDIR AMA BENI YIKAN INSANLAR DEGIL YASADIGIM YILLARDIR

NEDEN IHANET ETTIN BANA DUYDUM KI OTURDUN NIKAH MASASINA BENSIZ MUTLULUK HARAM SANA!

SENDEN NEFRET EDIYORUM BENI VE BENIMLE ILGILI HERSEYI GECMISI ANILARI BIR KALEMDE SILEBILIRSINUZAK DUR BENDEN
ANLAMIYOR ANLAMIYORSUN NE KADAR SEVDIGIMI HISSEDEMIYORSUN HER SANIYE SENINLE YASADIGIMI BILMIYORSUN SENI COK SEVDIGIMI BILMIYOR ANLAMIYOR HISSETMIYORSUN BU YUZDEN SENDEN NEFRET EDIYORUM

NEFRET EDIYORUM BU HAYATTAN CUNKU BANA SENSIZ GECIRECEGIM GUNLERI HATIRLATIYOR VE; NEFRET EDIYORUM YASAMAKTAN CUNKU BU DUNYADA SENSIZ YASAYAMAYACAGIMI HATIRLATIYOR

BIR GUN ANLARSIN HAYAL KURMAYI BEKLEMEYI UMIT ETMEYI LANET EDERSIN YASADIGINA MAZIDEN NE KALMISSA YIRTAR ATARSIN NEFRET EDEREK!

NE OLURDU KANIMIN DAMARLARIMDA DELI AKTIGI ZAMAN KARSIMA CIKMASAYDIN NE OLUR BUNU BANA YAPMASAYDIN NE OLURDU SANKI ********LIGINI SONRA BELLI ETSEYDIN NE OLURDU?

LANET OLSUN SANA LANET OLSUN O GUZELLIGINE LANET OLSUN BANA LANET OLSUN BENIM ZAVALLI KALBIME LANET OLSUN!

NEFRET EDIYORUM SENDEN O YALANCI GOZLERINDEN O SEYTAN RUHLU GOZLERINDEN NEFRET EDIYORUMZATEN O DEGILMI BENI BU HALLERE KOYAN O DEGILMI BENI EN DERINDEN YIKAN! O DEGILMI SENDEN NEFRET ETTIREN

SEVMEZ OLSAYDIM SENI O YALANCI GOZLERINI SEVMEZ OLSAYDIM SENI O IPEK SACLARINI TUTMAZ OLSAYDIM O PAMUK ELLERINI INANMASAYDIM O YALANCI GOZLERINE!

INSANLAR YA KORKTUKLARI YAHUTDA GIPTA VE HASET ETTIKLERI SEYLERDEN NEFRET EDERLER(MACHİAVELLİ)

BU GECE RUYAMA GIOR GIZLICE BENI SIMSIKI SAR OP KOKLA IYICE SON KEZ ISYANLAR SAVUR KUFRETVE SONRA CEKGIT KAHROLASI HAYATIMDAN SINSICE

BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM SEN TUTUP BENI YAKTIN NEFRETIMSIN!

ACIKCA NEFRET ETMEK ASIL DUSUNCESINI GIZLEMEKTEN DAHA ASIL BIR HAREKETTIR

BIR GUN BENI ANIMSARSAN EGER ONCE BIR GULUMSE GULUCUKLE AN ADIMI BENI SEVEN BIR COCUKTU DE VE SONRA SENI NE COK SEVDIGIMI OGRENEMEMIS OLMANIN ACISIYLA ESEF ET!

CIKARSINLAR SENI SATISA BIR LIRA VERENE LANET OLSUN!

HATIRLASANA O ESKI YILLARI SENI NE COK SEVDIGIMI OZAMAN ISTEMEZDIN CUNKU BASKASINI SEVERDIN SIMDI NE OLDU YALVARIYORSUN DIZ COKUYORSUN AMA BASKA KAPIYA SANA VERECEK BIR ASKIM YOK EGER COK ISTERSEN NEFRETIM VAR

O GUZEL SACLARIN BIR BIR DOKULSUN HERKES NESE ICINDEYKEN SENIN BOYNUN BUKULSUN MEZARIN YILANIN AKREBIN BOL OLDUGU YERE KAZILSIN ALLAH SENI YAKSIN BENI YAKTIGIN ICIN

SEN SIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE MAVI ELLERINI DE SIYAHA BOYUYORUM OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE!

NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN

COK INSAN GORDUM USTUNDE ELBISEDI YOK COK ELBISE GORDUM USTUNDE INSAN YOK INSANLARIN DOST VEYA DUSMAN OLDUKLARINI NERDEN BILECEKSIN INSANLARIN ALNINDA KAHPE MI YAZILI KI KAHPE OLDUKLARINI BILECEKSIN

VE GECE SEN MI GELDIN? YINE ELLERIN KAN ICINDE YINE GOZLERINDEN YUZYILLARIN NEFRETI YINE ASI YINE CESUR BIR O KADARDA KAHPESIN

SENSIMDI KARA BIR KUSKUSUN! KALABALIK SEHRIN YITIKLERINDE MAVI ELLERINIDE SIYAHA BOYUYORUM OYLECE KALIYORSUN KENDI CEHENNEMINDE!
SENDEN NEFRET EDIYORUM BENI VE BENIMLE ILGILI HERSEYI GECMISI ANILARI BIR KALEMDE SILEBILIRSIN. UZAK DUR BENDEN.

NEFRETEDIYORUM BU HAYATTAN CUNKU BANA SENSIZ GECIRECEGIM GUNLERIHATIRLATIYOR VE; NEFRET EDIYORUM YASAMAKTAN. CUNKU BU DUNYADA SENSIZYASAYAMAYACAGIMI HATIRLATIYOR.

BIRGUN ANLARSIN HAYAL KURMAYI BEKLEMEYI UMIT ETMEYI. LANET EDERSINYASADIGINA. MAZIDEN NE KALMISSA YIRTAR ATARSIN NEFRET EDEREK!
NEOLURDU KANIMIN DAMARLARIMDA DELI AKTIGI ZAMAN KARSIMA CIKMASAYDIN NEOLUR BUNU BANA YAPMASAYDIN NE OLURDU SANKI ********LIGINI SONRA BELLIETSEYDIN... NE OLURDU?
LANET OLSUN SANA LANET OLSUN O GUZELLIGINE LANET OLSUN BANA LANET OLSUN BENIM ZAVALLI KALBIME. LANET OLSUN!

NEFRETEDIYORUM SENDEN O YALANCI GOZLERINDEN O SEYTAN RUHLU GOZLERINDENNEFRET EDIYORUM. ZATEN O DEGILMI BENI BU HALLERE KOYAN O DEGILMI BENIEN DERINDEN YIKAN! O DEGILMI SENDEN NEFRET ETTIREN.

HATIRLASANA O ESKI YILLARI SENI NE COK SEVDIGIMI OZAMAN ISTEMEZDIN CUNKU BASKASINI SEVERDIN SIMDI NE OLDU YALVARIYORSUN DIZ COKUYORSUN AMA BASKA KAPIYA SANA VERECEK BIR ASKIM YOK EGER COK ISTERSEN NEFRETIM VAR...

O GUZEL SACLARIN BIR BIR DOKULSUN HERKES NESE ICINDEYKEN SENIN BOYNUN BUKULSUN MEZARIN YILANIN AKREBIN BOL OLDUGU YERE KAZILSIN ALLAH SENI YAKSIN BENI YAKTIGIN ICIN.

NEYIN BILDIN KI DEGERINI! BENIMKINI BILECEKSIN! BUNUDA TABI MAHVEDECEKSIN.

COK INSAN GORDUM USTUNDE ELBISEDI YOK COK ELBISE GORDUM USTUNDE INSAN YOK. INSANLARIN DOST VEYA DUSMAN OLDUKLARINI NERDEN BILECEKSIN INSANLARIN ALNINDA KAHPE MI YAZILI KI KAHPE OLDUKLARINI BILECEKSIN.

VE GECE SEN MI GELDIN? YINE ELLERIN KAN ICINDE YINE GOZLERINDEN YUZYILLARIN NEFRETI YINE ASI YINE CESUR BIR O KADARDA KAHPESIN.

» Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir günbu ayrılık şarkılarını kurşuna düzeceğim.Seni benden ayrıdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim

» Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dediler.Boynumu büküpte baktım onlara halime bakıp zavallı dediler.

» Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.

» An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış.

» Önceleri hasreti hiç tatmadım .Yarimden hiç ayrı kalmadım biter diye takvimlere baktım.Zor geldi ayrılık alışamadım.

» Hep kalanlara gidenleri kattım.Bir gün yerine geçemediler.O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler.

» Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık.Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere...

Geri