'Nefes' dünya listelerinin tepesinde!

golge83

New member
Reaction score
0
Yönetmenliğini Levent Semerci'nin üstlendiği, 16 Ekim'de vizyona giren Nefes filminden bir rekor daha.

İki haftada 814 bin kişi tarafından izlenerek bu sene en iyi izleyici performansını elde eden Nefes filmi, dünyanın en önemli sinema sitesi imdb.com'da Savaş, Macera filmleri kategorisinde birinci sıraya yükseldi.

İzleyicilerden aldığı puanlamaları değerlendiren imbd sitesinde Nefes filmi 10 üstünden 9 puan elde ederek Schindler'in Listesi, Kıyamet, Zafer Yolları, Arabistanlı Lawrence gibi önemli savaş filmlerini geride bıraktı.

Macera dalında ise yine 9 puanla Star Wars, Yüzüklerin Efendisi, Matrix filmlerini geride bıraktı.

ayrıca fiLm en iyi 250 diye adLandırıLan Listeye de giriş yapmış durumda en son 10 üzerinden 9.3 idi puanı diLerim o Listede yeri baki kaLır

ayrıca fiLm en iyi 250 diye adLandırıLan Listeye de giriş yapmış durumda en son 10 üzerinden 9.3 idi puanı diLerim o Listede yeri baki kaLır

Az önce baktım ve gördüm ki kapı dışarı etmişler yine bizi.
Zaten daha önceden de Eşkiya ve Tosun Paşa gibi filmlerin girdiği listeden pek umudum yoktu kalıcı olmamız açısından.
Ama yine de Nefes'i o listede 1 gün boyunca görebilmek de bir şeydir.

9.2/10 1,875 votes
Diğer fiLmLere veriLen oy iLe Nefes fiLmine veriLen oyun ortaLamaLarına bakarsak Nefes'in daha çok ekmek yemesi gerektiğinide göreceğiz..

Örnek vericek olursak Schindler's List fiLmi
8.9/10 245,172 adet oy sonucu bu puanla ilk sırada..

Savaş fiLmleri sıraLaması iLK 10 imdb'de bu şekiLdedir.. Bu Tür haberLer sizi yanıLtmasın..

1. Schindler's List (1993)
  2. The Big Parade (1925)
  3. Inglourious Basterds (2009)
  4. Apocalypse Now (1979)
  5. Lawrence of Arabia (1962)
  6. Paths of Glory (1957)
  7. Forrest Gump (1994)
  8. Saving Private Ryan (1998)
  9. The Pianist (2002)
  10. Das Boot (1981)

yakısır bence de zaten

Güzel film Gerçek Askerlik Nasıl yapılır,Konusu Harika

umarim türkiyede ve yurtdisinda güzel ödüller alir...

not: filmi izlemedim onun icin fazla yorum yapamam

arkadaşlar cok guzel bir film insan kendini kaybediyor gerçekler hakkında kolay dusunmemizi saglıyor izlemenizi tavsiye ederim eline sağlık kardeşim

Ben fiLmi izLedim ne yazık ki 2 senedir bekLediğim bir fiLmde o kadar rekLamı yapıLan bir fiLmde aradığımı buLamadım. Gereksiz sahneLer uzatıLmış çatışma sahnesinide çok iyi bulduğumu söyleyemem..
Sanırım sansürede uğrayan yerLer vardı fiLmde bu da fiLmde eksikLikLere yoL açmış oLabiLir.

bende cok merak ettım acıkcası

Geri