Need For Speed World [2010][KURULUMSUZ] [HH Up] [HF]

şifreyi hallettik arkadaşın dediklerini yaptık oyun çalıştı fakat şimdide oyunu ilk oynadığımda başladıktan yarım saat sonra oyun kendiliğinden kapandı ikinciye başladığımda bu sefer 20 dk sonra kapandı şimdi hiç açılmıyo login ekranında kullanıcı adı parola yazdıktansonra login e basmam lazım ama login e tıklanmıyo hiç bir şekilde ?????????????

beceriksiz seni ne şifren doğru nede yüklediğin oyun çalışıyo. bu hackhell de kalite düşüyo sanki

ya arkadaşım ben daha indirmedim ama şimdi bişey dicem o paylaşıma açan arkadaşa kusura bakma ama küfür edecek duruma geldim ya arkadaşım dostum neden dosyaya şifre koyarsın anlamıyorum ki alahalaaa şu dosyaları şifresiz paylaşıma açsanız ölürmüsünüz neyse başka bişe demiyorum

Gerçekten çok güzel. süper bir oyun. yükledim oynuyorum. paylaşım için çok teşekkürler

şifreyi elle yazarsanız kabul ediyor. Ben yaptım oldu fakat pc ye kuramıyorum bu sefer de

ya arkadaşım ben daha indirmedim ama şimdi bişey dicem o paylaşıma açan arkadaşa kusura bakma ama küfür edecek duruma geldim ya arkadaşım dostum neden dosyaya şifre koyarsın anlamıyorum ki alahalaaa şu dosyaları şifresiz paylaşıma açsanız ölürmüsünüz neyse başka bişe demiyorum

bazıları remote upload yapıp upload yapanın emeğini çalıyor nabsınlar:rolleyes:

Geri