Nedir bu güvenlik kamera işi ???

bahadır_88

New member
Reaction score
0
S.A Arkadaşlar ;
Son 2 -3 yılda türkiyede pöpüler ve geliri gayet iyi olduğu söylene yeni bir sektör var. Güvenlik kamare işi. Özellikle bazı kesimle rbu işi el altından yapıyor ve getirisi çok iyi olduğu söylnene bu iş hakkında bilgisi olan arkadaşların aydınlatmasını istiyorum..
Kamera işinde özellikle yazılımla ilgili olan kısmı varmış. mesela iş yerine hırsız girdiğinde iş yerinbe sahibini arıyor veya emniyete bildiriyor gibi şeyler varmış.. hele bazen öyle şeyler duyuyorum ki özellikle bilgisayarcılar kimseye söylemiyormuş bu işin püf noktalarını. Nedir bu kadar bu işi özel kılan arkadaşlar bilgisi olanlar bişey söylerse iyi olur...

Püf noktası falan yok honkongdan dandik kameraları alıyorlar kullanım klavuzlarını bir adet beyin yardımı ile okuyup yapıyorlar.
Dealexterme.com gibi honkong sitelerine bak.
İşin püf noktası malzemeyi gümrükten geçirmek.
Kurulumu kitapçık okumaya dayanıyor.
Duvar delmeyi bilen elektik hakkında temel bilgisi olan biraz da pc kullanmış ingilizce herkez bu işi yapabilir.
not çince bilen varsa çok daha iyi yapar :)

yav hocam püf noktadan ziyade genel olarak bişey söylerseniz iyi olurç Şöyle ki bu işin yazılım la alakalı olan bir kısmı var mış. Öyle ki bu işi insanlar parayla bir birbirne yaptırır hale gelmiş artık. ne dir yani bu yazıım kısmı bend ekendim bilgisayar programcıısıyım oy üzden bir arkadaşım anlattı şaşırdım kaldım yoksa kameraları matkap ile delip monte etmeyi herkes yapar...

Kamerada hareket algılandığında belirli bir işlem yapılmasını istiyorsan öncelikle webcam programlarını incele.
Onlarda hareket algılama bol bol var.
Daha sonrası senin hayal gücün.
Öncelikle kendine bir kamera al ve 3-5 deneme yap.
Neler istediğine bak.
Bu işler atla deve değil.
Netten araştır. İngilizcen varsa.
Yoksa zaten işin YAŞ.

Geri