NedimBurak & Watchful = Tebrikler !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlarımız mod. atandılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bir ömür boyu mutluluklar :)

Her iki ismide kutlarım, HH için hayırlı olsun.

Hayırlı olsun =)

Arkadaşları tebrik ederken bu vesile ile Forum için çalışanların yaptıkları işlerin adlarını ve detaylarını sormak isterim. Mesela Mod tam olarak nedir, nelere yetkilidir? Bunun gibi diğer görevli arkadaşların yetkilerini de merak ediyorum. Cahilliğimi bağışlayın:)

Arkadaşları tebrik ederken bu vesile ile Forum için çalışanların yaptıkları işlerin adlarını ve detaylarını sormak isterim. Mesela Mod tam olarak nedir, nelere yetkilidir? Bunun gibi diğer görevli arkadaşların yetkilerini de merak ediyorum. Cahilliğimi bağışlayın:)

http://www.hackhell.com/showgroups.php

Bu linkte yöneticilerin hangi alanlardan sorumlu oldukları yazıyor. Yöneticiler sorum oldukları alanlardaki başlıkları düzenleme (edit, delete, move) yetkilerine sahiptir. Smodlar ise forum genelindeki asayişten ve düzenden sorumludur:w00t: Adminler de hepimizin başıdır, komutanımızdır, patronumuzdur, abimizdir:w00t:

Hayirli olsun tebrik ederim ikinizede =)

Adminler de hepimizin başıdır, komutanımızdır, patronumuzdur, abimizdir:) Anladım.. Güzel tarifmiş..

Geri