# Neden Zapo KuLLandı Tartışmasına Son Nokta..!!! #

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş'ın Turkcell Süper Lig'de 27. hafta maçında Kocaelispor'u 3-1 mağlup ettiği maçta beraberlik golünü atan Tomas Zapotocny'nin penaltı kullanması tartışma konusu oldu.

vpalid.jpg

Bobo ve Tello varken, Zapotoncy'nin neden penaltı noktasına geldiğine dair, Mustafa Denizli; "Nereden çıkartıyorsunuz bunları? Bizim takımımızın ilk penaltıcısı Zapotocny, ikincisi ise Bobo'dur" dedi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin bu açıklamasıyla penaltı tartışmalarına son nokta konulmuş oldu.

Sporx.com..

[ Gayet kLass ßi PenaLtı Atışı KuLLandıqı Kanısındayım Zapo'nun.. =) ]

Zapo Topun basına gectıgınde Acıkcası bende korktum

Yusuf Tello Bobo Ernst .... gıbı adamlar dudurken neden Zapo dedım o krıtık anda

qqe621.jpg

:hhmanD :hhmanD

HeLaL oLsun Sana Zapo !

tello gibi teknik futbolcular penaltılarda tehlikeli olabiliyorlar tello ve delgado olmaz(zaten delgado oyunda değildi) yusuf ve boboyu düşündüm bobo çok kötü bir performans sergiledi maç boyu ondna güvenemedim istemedim atmasını deli bile aklımdan geçti ama zapo harbiden geçmemişti ama güsel vurdu ayağına sağlık

zaten lig tv yorumlarında Beşiktaşın durumunu kötü göstermek için ellerinden geleni yaptılar kocaelili adam bile elime çarptı demesine rağmen bizim büyük Beşiktaşlı sanlı kaptan neredeyse uydurma penaltılarla hakemin yanlı tutumuyla galip geldik diyecekti
ömer güvenç özellikle oyuna sonradan giren boboyu delgadoyu sürekli kaşıyor işte yedeksin mutlumusun gibi tuzak sorulara aldığı cevaplarla g-t olduğunu ve hep olacağını anladıktan sonra Beşiktaşa bir kulp bulmaları lazımdı
yaratıcı ve kesinlikle yanlı basın yine yapacağını yaptı: penaltıyı niye zapo kullandı???
size ne gol mü gol !!! çok mu üzücü sizin için rahatsız mı oldunuz Beşiktaş galip gelince

sonuçta kazanan kartaL

ilLa beşiktaşı kötüleyecekler yenmeye başladı

şimdi penaltıyı zapo kullandı die tartışma olmuş pehhh

sizee ne be şampiyonuzz :)

zapo zaten serbest vuruşlardada tello ile birlikte top başına gittiğine göre şaşıracak birşey yok.

Geri