Neden Spam ve Şansoyunu popupu atıyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uslub

New member
Reaction score
0
MERABALAR.

epeydir forum üyesiyim.Fakat birkaçgündür siteye girerkrn toollbar pop-ap bloke ediyor ve rapid üyeliği diye sahte kumar sitesi açılıyor.NEDEN İNSANLARI KANDIRIYOR VE RAHATSIZ EDİYORSUNUZ.BU ===HACKELL'E======YAKIŞIYORMU?

=====:-:SopaSİZİ ŞİDDETLE KINIYOR VE PROTETO EDİYORUM.====

Dikkat : Bu Bir Reklamdır bilgisayarınıza zararlı olup olmadıgını kontrol etmeden kesinlikle indirmeyiniz...

Reklamın altına bu ibare konmuş...
Ancak bence bu yeterli değil forumun paraya ihtiyacı olduğunu biliyorum ve bu paranın ancak bu reklamlardan elde edilebileceğini de.Yine de yöneticilerin insanları sitede yer alan reklamların yanıltıcı olup olmadığını kontrol etmesi daha yerinde olur.Sitedeki bir reklam yanıltıcı olursa zarar gören Hackhell'in adı olabilir çünkü....

aynen oyle
bende kizdim
hackhell yakisio mu :p oklava getirin bana

reklamda kolu bacağı görünen kızlar olur, bu ne terbiyesizlik hh'ye yakışıomu dersiniz, başka bi reklam alırız anlamadan öğrenmeden yazıları okumadan indirirsiniz wirüs bulaştı pcme dersiniz ki öyle bişey yoktur, yine yakışıomu hh'ye die konu açarsınız, Solariz açıklamasını yaptığı halde incelemeden programı indirirsiniz spam gelio hh'ye yakışıo mu dersiniz ..

hiç bu sitenin sunucu paraları nerden ödenio die soran yok ne yazık ki ? o reklamlar olmasa bu site açık kalırmıydı sanıosunuz ya da reklam seçmek gibi bi lüksümüz war die mi düşünüosunuz ?

bencillikten wazgeçin artık lütfen ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri