Neden Silinmiyor

mendo68

New member
Reaction score
0
bu sorum sevgili mod arkadaşlarıma ve abilerimedir.daha önceden verilmiş bi konunun aynısı yayınlandığı zaman hep konu kapatılır.neden peki bu aynı konular silinmiyor.böylece forumlar daha düzgün gözükmezmi.böyle bi şey yapılırsa sitemizin daha güzel gözüküceğine inanıyorum.herkese saygılar

Ben siliyorum ztn gorursem, bi ara yazmıştım, ama msg varsa kapatıyorum,saygı açısından

benim silmeme sebebim emeğe saygıdır görmeden konu açılmış oluyo silersem adamın emeğine saygısılık olur...

onun için uyarıp konuyu kilitliyorum... hem açan görmüş oluyo hemde siteye yeni gelenlerde görmüş oluyor...

sOrUnLu' Alıntı:
Ben siliyorum ztn gorursem, bi ara yazmıştım, ama msg varsa kapatıyorum,saygı açısından
chamfer' Alıntı:
benim silmeme sebebim emeğe saygıdır görmeden konu açılmış oluyo silersem adamın emeğine saygısılık olur...

onun için uyarıp konuyu kilitliyorum... hem açan görmüş oluyo hemde siteye yeni gelenlerde görmüş oluyor...
eyw çok ince düşünüosunuz ama forumlarda sanki çöp gibi bi özellik oluşturuo.yanlış anlaşılmasın kimsenin işine burnumu sokma amacında diilim.sadece forumların daha güzel olması için diyorum.konusu silinen kişiye,silen kişi tarafından bi pm atılır "konun verildi bu yüzden silinmiştir.http://www.hackhell.com/xxx/xxx/x//x/xxxxx"şeklinde ve bölece iş biter.bu bence daha iyi olur gibime gelio.sitemizde boşu boşuna 2 tane aynı konu olmasın die.en basitinden bugün bi her telden'e baktığınızda 1000 küsürlü konu wardır.bunlardan bi sürü aynı olan konu wardır.içlerinden bunların elendiğini düşünürseniz forumlarımız daha bi rahatlar hemde aynı konular sürekli olmaz.

ben konunun durumuna göre birleştirme yada kilitleme yapıyorum..

sorunlunun dediği gibi konuya yorum yapıldıysa silmem ama yoksa silerimmm..

eğer öteki konu linkini verirlerse yada bulursam iki konuyu birleiştiririm..

bulamazsam ve herkes daha önce verildi derse konu LOCKED...

programlar için silmek mantıksızlık olur. Çünkü linklerin hiç1i baki değil. 1 süre sonra çalışmaz. 1 yerde alternatif link oluyor....

aslında user silse daha da iyi olur . bence 1 uyarıdan sonra userın silme özelliği olsa modlara da pek iş kalmaz

chamfer' Alıntı:
bulamazsam ve herkes daha önce verildi derse konu LOCKED...
üstad işte bende diorum ki konu locked olucağına direk delete olsun.bunu en azından belirli bi zmn için deneyin bence.eğer güzelse dewam edelim.yok olmuosa hemen kapatılsın.ama yine sölüorum.bunu siz bilirsiniz.ben sadece öneri sundum.sonu benim dediğim gibi olursa iyi olur die düşünüyorum.ama yine son karar sizin

bazı bölümlerde aynı 2 konuyu aramak yada tespit etmek çok zor olur ve mod. arkadaşlarım bunları arayacağına paylaşımla uğraşmaları çok daha doğru olur diye düşünüyorum...mesela kahkaha bölümü her telden bölümü bunların önüne geçilmesi çok zor...üyeler dikkat ettiğinde zaten yazıyorlar mod. kardeşlerim de ya siliyor ya kilitliyor....zaten diğer bölümlerde bu şekilde aynı şekilde bir durum çok az oluyor...

KHANCYBER' Alıntı:
bazı bölümlerde aynı 2 konuyu aramak yada tespit etmek çok zor olur ve mod. arkadaşlarım bunları arayacağına paylaşımla uğraşmaları çok daha doğru olur diye düşünüyorum...mesela kahkaha bölümü her telden bölümü bunların önüne geçilmesi çok zor...üyeler dikkat ettiğinde zaten yazıyorlar mod. kardeşlerim de ya siliyor ya kilitliyor....zaten diğer bölümlerde bu şekilde aynı şekilde bir durum çok az oluyor...
khan üstad ben birçoğunu bulurom.bulduğum zamanda bikaç kişinin msn adresleri war ordan sölüorum.ama onlarda kilitliyo.ben silinsin diorum.alın en basitinden http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?p=73818#post73818 konusu daha öncden verildi.şunda bi deneme yapalım bakalım nasıl olucak

hehe o konuyu ben vermiştim mendo:D Biz programlar bölümü için uygulamayacağız. Bildiğiniz gibi başlık islmeye karşıyım Mecbur kalmadıkçada silmiyorum.(gayri ahlaki, link çalışmıyor, yeni link bulunamadı, reklam vs.) ama diğer bölümler için nasıl olur bilemem bizde her link değerli....Paylaşımın başımızın üstünde yeri var....

çağrıcım silermisin lütfen bu konunu kötü bir örnek oluyor;) mendo haklısın kardeşim eğer tüm konulara dikkat edip uyarıyosan çok daha yararlı olur...keşke herkes senin kadar bilinçli olsa adam konu açıyo link yok sonra ortadan kayboluyo:Ddikkat etmen çok güzel mendo kardeşim tebrikler gerçekten

Arkadaslar forumda Yönetim Bölümüne Geri dönüşüm Kutusu diye bir kısım ekledım bundan sonra silinmesi gereken veya daha önceden acılmıs konuları sılmek yerıne oraya taşıyabılırsınız ben arada oradakı konuları kontrol edıp gereklı gorduklerımı temızlıycem ordan kolay gelsın hepınıze....

Bölüm

http://www.hackhell.com/forum/forumdisplay.php?f=95

Dark_Angel' Alıntı:
Arkadaslar forumda Yönetim Bölümüne Geri dönüşüm Kutusu diye bir kısım ekledım bundan sonra silinmesi gereken veya daha önceden acılmıs konuları sılmek yerıne oraya taşıyabılırsınız ben arada oradakı konuları kontrol edıp gereklı gorduklerımı temızlıycem ordan kolay gelsın hepınıze....

Bölüm

http://www.hackhell.com/forum/forumdisplay.php?f=95

saol dark buda iyi oldu bundan sonra gerekli konular artık oraya gider :)

yaw ben konuyu açtım :D:D dedim çöplük olsun diye ;)

Eee çöpler fazla kalırsa kokuşmazlar mı? :D
Yakında o bölüme hiç giremeyiz

mendo68' Alıntı:
bu sorum sevgili mod arkadaşlarıma ve abilerimedir.daha önceden verilmiş bi konunun aynısı yayınlandığı zaman hep konu kapatılır.neden peki bu aynı konular silinmiyor.böylece forumlar daha düzgün gözükmezmi.böyle bi şey yapılırsa sitemizin daha güzel gözüküceğine inanıyorum.herkese saygılar

konu silinince neden konu silindi diye tekrar başlık açıyorlar ve bazen tartışma olsun küfür olsun silince daha sonra o kişinin postları incelendiğinde aramada çıkmıyor yani sicili temizlenmiş gibi oluyor :)

dark geri dönüşüm kutusu yapmış oraya atarız artık dediğin gibi temiz gözükür...

Geri