Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Altı ay önceye kadar forumda bi çok faaliyetim vardı, bi çok gün sabahladığımı bilirim ama gelgelelim hepsi silinmiş gitmiş, yani onlarca emeğimiz neden boşa gitti?
kardeş bu kadar kızmaman alzım bizim de actıgım konular vardı ve yarısı gitti emeklerimizin elbette belirli bir nedeni vardır arkadasın dedigi gibi acıklanır birazdan
forumla(server ile) ilgili bir problem olabilir.. belki databaseden bazı veriler kayboldu.. emin deilim o yuzden yorum yapamayacagım ama eger gercekten server ile ilgili bir problemse sadece senin deil bircok arkadasın emegi gitmistir.. olabilir yani sonucta elektronik alet.. bazen sorun cıkartabiliyor..
-verilen konu vermişsindir
-linkler ölmüştür
-programlarda konularında bozukluk vardır,foruma aykırıdır ondan silinmiştir
sanmam kimsenin konusu boşyere silinsin ama
bazı şeyler gec farkedilmiş olabilir bu yüzden silinmiştir.
kimsenin sana garezi olmaz
Haklısın biliyorum kimsenin bana garezi falan da var da demiyorum ama en az iki sayfa dolusu topic vardı konu kilitlenir ve çöp kutusuna gider ama benimkiler çöp kutusundan da silinmiş o yüzden konu açtım zaten..
Kelimeler bazen birbirine benzese de anlatan ve anlayan açısından aynı değildir, herneyse açtığım konular genelde mp3 falandı belki ondandır ya anlamadım sadece kendi açımdan konuların niye silindiğini sormak istedim siz olsanız da sormazmıydınız?? ama konu tartışmaya mı gitti ne anlamadım böyle, ya neyse biraz relax ya..