'Neden olmasın' Şampiyon Olabiliriz..

-HaKiKaT-

Altın Üye
Reaction score
0
Futbolculuk yaşamında son haftalarda değişen çok şampiyonluklar gördüğünü söyleyen Zico, Gençlerbirliği maçı sonrası da umutluydu: Her şey olabilir...
5.5.2008

7_210454_zico280.jpg

‘Gerilimli başladı’
Gençlerbirliği'ni zor da olsa mağlup ederek, Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı garantileyen ve şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımayı başaran Fenerbahçe’de teknik direktör Arthur Zico da inancını koruyor... Tansiyonu yüksek bir maç oynadıklarını ifade eden Brezilyalı hoca, şu değerlendirmelerde bulundu: “Kendi sahamızda kazanmamız gerekiyordu. Maç, bu yüzden çok gerilimli başladı. Galibiyet önemliydi, çünkü Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmemiz için bu şarttı. Bir söz vardır; Nefes aldığınız sürece yaşıyorsunuz...”

‘Kalmak istiyorum’
“Futbolda her şey var. Biz yaşıyoruz ve Trabzon’a da kazanmak için gideceğiz. Sonrasında da rakibin sonucunu bekleyeceğiz. Futbolculuk yaşamımda son haftalarda değişen şampiyonluklar gördüm. Her şey olabilir.” Yönetimle şu ana dek sözleşmesiyle ilgili herhangi bir konuşma yapmadığını da kaydeden Arthur Zico, “Kalmak istiyorum. Avukatım gelip teklif sundu ve gitti. Tekrar gelecek ve görüşeceğiz. Kalmak istiyorum. Lazio hakkında çıkan haberler doğru değil. Kontratım sürerken, başka bir takımla görüşmem” dedi.

Harbiden Oyle Bi Kezman in Yüzünden Koca Takımın Başını Yediler 2. Chelsea Maçından Beri Ne Ruh Var Ne Futbol Ne Diyelim En Kısa Sürede Gerekenler Yapılsın Transferde

yerli futbolcularla başarı yakalanır.brezilyalılar şampiyonlar ligi son maçında hiç yoktu neden acaba

offf offff siz fenerlileri anlamıyorum bu arada yakıştıramıyorum böylr lafarı halı sami yen miş biz sizin stada laf atıyomuyuz yazık yazık

bizim stada laf atamazsın ki o stad zaten avrupa nın elit stadları arasında :D
artık şampiyon olmak mucizelere kaldı zannetmiyorum öyle bişey olacagını

işte adalet yokmuş diyecek bişey yok avrupa da elenen rezil olan gs sezon başından beri hakemler kazandıgı haksız puanlarla hak etmedigi bi şampiyonluk almış olacak

İmposible is Nothing But This is Imposible
I Am Sorry I am Fenerbahce's Fan. But ...

işte adalet yokmuş diyecek bişey yok avrupa da elenen rezil olan gs sezon başından beri hakemler kazandıgı haksız puanlarla hak etmedigi bi şampiyonluk almış olacak

sen bayağı geride kalmışsn ya :D tmm bitti avrupa macernz siz şampiyon olsanz hakkınzlamı olucaktı :D yazık ya :D :D :D :D :D :D

Yav bırakın arkadaslar.Sampıyonlugumuz kactı tamam.Centilmenlık zamanı sımdı.Tebrikler GAlatasaray.Ne diyelim.Delikanlılık yapalım biraz.Bi dahakı sene sampıyonluk bizde xD

yaw zico sen boş umutlara sarılacagına seneye kimleri almak lazım..seneye ne yapılabilir onu düşün biraz...

Geri