Neden-niçin-nasil??? Bu Sorulara Cvp Istiyorum:)

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
EĞER YÜZMEK ZAYFLATIYORSA BALİNALAR NERDE HATA YAPIYO?
·SÜPER YAPIŞTIRICI HERŞEYİ YAPIŞTIRDIĞI HALDE NEDEN İÇİNDE BULUNDUĞU TÜPE YAPIŞMIYO??

·NİÇİN YANLIŞ ÇEVİRİLEN NUMARA MEŞGUL ÇALMAZ???

·NİÇİN FALCIYA GİTMEDEN EVVEL RANDEVU ALMAK GEREKİR? GELECEĞİMİZİ BİLEMEZ Mİ ???

·EĞER BUGÜN HAVA 0 DERECE İSE VE YARIN 2 KAT DAHA SOĞUK OLACAKSA, YARIN HAVA KAÇ DERECE OLACAKTIR.???

·NEDEN İNSANLAR GÖKYÜZÜNDE 400 MİLYON YILDIZ DENİLDİĞİNDE İNANDIKLARI HALDE, “YENİ BOYALI “ YAZAN YÜZEYİ ELLERİYLE YOKLARLAR???

·NİÇİN LİMONLU GAZOZLARIN İÇERİSİNDE BİR SÜRÜ SUNİ TATLANDIRICI VARKEN BULAŞIK DETERJANINDA GERÇEK LİMON SUYU KULLANILMAKTADIR???

·IŞIK 300.000 KM/SN HIZLA YAYILDIĞINA GÖRE KARANLIK HANGİ HIZLA ÇÖKMEKTEDİR.???

·IŞIK HIZINDA GİDEN BİR ARABADA OTURDUĞUMUZU VARSAYARSAK, FARLARI YAKINCA NE OLUR???

·24 SAAT AÇIK BENZİN İSTASYONLARININ KAPILARINDA NEDEN KİLİT VARDIR???

·EĞER UÇAĞIN KARA KUTUSU KAZA ANINDA PARÇALANMIYORSA NEDEN BÜTÜN UÇAKLAR BU KUTULARIN ÜRETİLDİĞİ MADDEDEN YAPILMIYO???

COPIRIGHT BY @ DAREDEVILL
:sigara:

bndende bi tanee:

meterolojinin dediine gore bgn hava sıcaklıı 0derece olcakmıs(misall).yarn hava sıcaklıı 2kat artıcamıs.o zmn yarn hava sıcaklıı kac derece olucak

:ter: :ter:

EĞER YÜZMEK ZAYFLATIYORSA BALİNALAR NERDE HATA YAPIYO?
öküz gibi yersen zayıflayamasssın..
·SÜPER YAPIŞTIRICI HERŞEYİ YAPIŞTIRDIĞI HALDE NEDEN İÇİNDE BULUNDUĞU TÜPE YAPIŞMIYO??
onlar bosuk olanlar. yapışmassa sakın alma bosuktur ;)
·NİÇİN YANLIŞ ÇEVİRİLEN NUMARA MEŞGUL ÇALMAZ???
çalmadığını nerden biliyorsun ;)
·NİÇİN FALCIYA GİTMEDEN EVVEL RANDEVU ALMAK GEREKİR? GELECEĞİMİZİ BİLEMEZ Mİ ???
o filmlerde olur ;)
·EĞER BUGÜN HAVA 0 DERECE İSE VE YARIN 2 KAT DAHA SOĞUK OLACAKSA, YARIN HAVA KAÇ DERECE OLACAKTIR.???
katlama hesabı meteorolojide olmas..
NEDEN İNSANLAR GÖKYÜZÜNDE 400 MİLYON YILDIZ DENİLDİĞİNDE İNANDIKLARI HALDE, “YENİ BOYALI “ YAZAN YÜZEYİ ELLERİYLE YOKLARLAR???
boya taze mi diye kontrol etmek için hepimis badanacıyıs millet olarak..
·NİÇİN LİMONLU GAZOZLARIN İÇERİSİNDE BİR SÜRÜ SUNİ TATLANDIRICI VARKEN BULAŞIK DETERJANINDA GERÇEK LİMON SUYU KULLANILMAKTADIR???
ben genelde vodka ile içiyorum gazozları daha ii oluyor ;) bulaşık deterjanına vodka istiyorum !!
IŞIK 300.000 KM/SN HIZLA YAYILDIĞINA GÖRE KARANLIK HANGİ HIZLA ÇÖKMEKTEDİR.???
karanlık çökmez zati wardır :p
·IŞIK HIZINDA GİDEN BİR ARABADA OTURDUĞUMUZU VARSAYARSAK, FARLARI YAKINCA NE OLUR???
öle bi araba yok onada far komaslar :p
·24 SAAT AÇIK BENZİN İSTASYONLARININ KAPILARINDA NEDEN KİLİT VARDIR???
kilitli bişe göremedim ben genelde açılıp kapanan dalgalardan bu soruya oykun cvp wersin daha ii olur :p
EĞER UÇAĞIN KARA KUTUSU KAZA ANINDA PARÇALANMIYORSA NEDEN BÜTÜN UÇAKLAR BU KUTULARIN ÜRETİLDİĞİ MADDEDEN YAPILMIYO???
düşünce daha zevki oluyomuş ;)

Umarım cvpları alabilmişsindir...
COPIRIGHT BY SQULACHİ :p

squ üşenmemiş bide onlara cevap yazmışsın helal be olum zaten sen ancak böyle sorulara cvp verirsin
Söyle bakıyım vücütta atp işlerine hangi hücre bakar???

SQULACHİ' Alıntı:
hımms.

akp olsa recep tayip bakıyodu ama

atp olduğu için ona da Tansu Çiller Bakar anca ;)

hiçde komik deil batmışsın Yasık!!!!

Dünya hızla kendi ekeseni etrafında dönüyorsa neden zıpladığımızda aynı yere düşüyoruz?

Geri