1- dosyayı indirmeye gerek duymadan yazdım. c de de perl de de exploid derleyebilirim
2- toplasanız 10 tane hack yapmışımdır. ama defacelerin sayısını bende unuttum. çogu yere nick , site falanda yazmam. öyle basit deface , üç beşgünlük index , sql injeksiyonlada ugraşmam.
"Exploit in belkide kelimesini 2 veya 3 kere görüp kulanmayada burda heves etmiş olmanı normal karşılıyorum hackten şayet birazcık anlasaydın bu js uzantılı (java script) dosyasının ...."
demişsiniz.
Biz sadece bir kaç kişiyiz. Sürekli değişiriz. Nickimizi bile bilmeyiz.Sunucuyu çöpe çevirir yada domaini üstümüze geçiririz.
buyrun son örnek : www . serokapo . net
serokapo . net bi kaç gün sitenize yonlendiriyorum. benim raitingle işim yok. sadece bayrak hoşuma gitti . siz hackledik diye yazın. benim için sorun değil

)
bir kaç ay önce hacklendi fakat domainin tekrar alınamaması için kaydı üzerimize bir kaç ay sonra geçirdik. REGISTER firmasınıda yanıltarak eski kayıtları temizlettik. bu adresin com adresininde düşmesini sağlayıp tekrar alınamamasını sağladık. park firmasına gitti.
buda eskilerden
http://old.zone-h.org/tr/defacements/mirror/id=3362591/
ben cevap istemiştim. çok bilmişlik değil . bazen insanların sağı solu belli olmuyor. kişisel sebeblerden mesajı kimse okuyamadan siliyor ve kullanıcıyı atıyorlar. örnek cw ye özenen ( rütbelerinden bile belli ) ve insanlara konuşma hakkı bile vermeyen , içerikleri kendi yazdıklarını çürüten bilgi içerenler dakikada silen 1923turk . org gibi

)
yinede mesajı silmediğiniz ve cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sayın yönetici. ama daha teknik bir cevap isterdim. şayet bu js yi kullanmak zorundaysanız ama içindekinin ne oldugu konusunda fikriniz yoksa müsait bir zamanda indirir bakarım.
BT Umanıyım. yazılım geliştiriciyim. ayrıca bir kaç açık kaynak kodlu linux sürümününde geliştiricilerindenim. CISCO eğitimimde cabası. herkes digeriden biraz fazla olabilir. ama digerinin bilmediğinide başkası bilebilir sayın yönetici arkadaşım...
fakat şunuda itiraf edeyim bütün günümün neredeyse yarısını bişey bildiğini sanan insanlara laf yetiştirmekle geçirdiğim yılları düşündüğümde sana hak veriyorum. bir gün sende yazmaktan bıkar hatta formuda kaldırırsın... fakat hakaret kısmını kabul etmiyorum.
mesele milli yada ahlakiyse gerisi teferruat. kişisel olmadıgı sürece herkese yardım ederim
hack-tr AT hackermail DOT com
ileri düzey ne probleminiz varsa yazın cevap veririm. FORUMLARDA BULUNMAYANLARA ....
fatalx . sende aldın mı cevabını ???