Neden erkekLer

pasaklı

New member
Reaction score
0
* Doğru zamanda “seni seviyorum” diyemezler;
* Bizi hep çok harcayan ve geç kalan olarak görürler;
* Annelerimizle tartışırlar;
* Sadakatsiz ve yalancıdırlar.
* Parfüm sürerken kendilerini tokatlarlar; :)
* Direksiyonda olduğumuz zaman memnuniyetsizliklerini belirtmek için tuhaf sesler çıkarırlar;
* Erotizmin şartiyer demek olduğu inancını çoktan aştıklarını söylerler ama bu doğru değildir;
* Kesinlikle vazgeçilmezler...:p

hepsinde haklısın cnm..
ama şu da dooru ki en son yazdıın gibi;
onların bize ihtiyacı olduğu gibi bizm de onlara ihtiyacımız var....

janım haklısın ...biz sadakatsiz yalancı sahtekar dolandırıcı vede beş para etmez bı ırkız ...oldumu şimdi

bir madde eksik kalmış tamamlayayım...

*Feministlerle uğraşmazlar çünkü boş vakitleri yoktur :D :p

Bizler vazgeçilmeyiz çünküm mükemmeliz :D :sigara:

pfff hep doğru zamanı onlar bilir çünkü dimi boşşş

yalan sanki :p

* Annelerimizle tartışırlar;

bizim annelerimizi çok severler sanki kaynanayı bulsa bi kaşık suda boğacaklar

* Kesinlikle vazgeçilmezler...

bunu söliyen kendiside inanıomu hayatta vazgeçilmeyecek kadın vazgeçilmeyecek erkek yoktur

çünki çok harcayıp kırk saatte hazırlanamazsınız ondan olmasın sakın?

* Sadakatsiz ve yalancıdırlar.

Tam tersi asıl sadakatsiz olan bayanlardır.

* Direksiyonda olduğumuz zaman memnuniyetsizliklerini belirtmek için tuhaf sesler çıkarırlar;

E dogru düzgün kullanamazsanız ne yapalım?

* Erotizmin jartiyer demek olduğu inancını çoktan aştıklarını söylerler ama bu doğru değildir;

..................no comment

kesinlikle katılıyorum ama erotizm ve parfüm sürerken kendini tokatlama olayları bana tuhaf geldi

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:

* Kesinlikle vazgeçilmezler

Bu üçüne katılıyorum birincisi evet içten bi sevgi sözcüğü için hep beklerizama nerde sırf doğru zaman değil o duyguyu yoğun hisettikleri herzaman demelidirler ki karşıdanda aynı hissi duyguyu alabilsinler.:sigara:

İki evet buda çok doğru nedense kendi yaptıklarını görmez hep bizdir sanki bekleten yada sürekli sokakta para harcayıp gezen.....
Üç ise kadın nasıl erkek için vazgeçikmesse aynı oranda kadın içinde kesinlikle vazgeçilmezdir:D:goz:

Parfüm sürerken kendilerini tokatlarlar :)

Bunu her erkek yaparmı yaa ben kendıme has bı özellik sanıyordum.. iyi yalnız diilmişim ;)

Sevgi yumağıdır kadın…

Yazar okunmak için yazmaz… Çok iddialı değil mi? Ama gerçek…
Paylaşmaktır… düşünceleri, duyguları paylaşılabilir hale getirmektir amacı… süzülür parmaklarından kelimeler doyumsuzca… . umarsızlıkla… . okunmak, onaylanmak değildir amacı…

onun doğruları doğru olmadıkları gibi gerçek de olmayabilirler ama o yazmak için doğmuştur… yazarak büyümekte ve büyüdükçe öğrenmektedir… Onun için sınır yoktur…

Tıpkı bir kadının severken sadece sevmeyi amaçladığı ve sevgi uğruna değme babayiğidi utandıracak kadar cesurca sınır tanımadığı, canının acımasından ürkmediği gibi bir yazarın da amacı bedeli ne olursa olsun sadece ve sadece yazmaktır… Yazdıkça derinleşir dünyası… genişler ufku… . yazdıkça kaybolur duyguların, hayallerin denizlerinde…
Tıpkı bir kadının sevdikçe yüceldiği ve kendini daha bir kadın, daha da bir insan gibi hissetmesi gibi… sevdikçe çoşar kadın… . sevdikçe büyür her yeni aşkta…

Çünkü o sevmeyi sever… sevgiye dair her şeyi sever… sevmek için doğmuştur kadın… ister bir anne isterse bir sevgili ya da dost olsun… sevgi yumağıdır kadın…
Sorar zaman zaman kendine sevmek mi sevilmek mi diye… . sevilmek ne kadar cazip gelse de aslında kadın sevilmese de sevmenin hazzı ile bir ömür boyu yetecek kadar can suyuna sahip olabilir. kendine ve sevgisine sığınıp kendi ruhuna sarılmasını bilir kadın… yalnızlık hele de som yalnızlık zaman zaman onu yorsa da onunla baş etmeyi de bilir kadın…
Ayrılıklar, incinmişlikler,geride kalanlar acıdır… akar yüreğinde sızım sızım ama kadın kadındır işte… sever sevmeyi…
Sevgi yumağıdır kadın…

çok güsel bi yasıydı eline sağlık...

hangi kadınmış bu ya böyle bir kadın sadece kitaplarda olur 2 gün işsiz gez o yüce kadın ne oluyor bakalım boş bir topic daha

Geri