neden banlandım??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrah_1607

Banned
Reaction score
0
ben emrah1607 .bir konuda yazdığım bir yorumdan dolayı uzaklaştırılmışım ama ;

dedimki ;

bu gazete ve yazarlarının kime çalıştığını bilen bir insan için bu yazılanlar hiç şaşılcak bişey değil

haberde denmiş ki 2001 yılında sinan aygün böyle diyordu .ona bakarsan tayyip 2001 de neydi şimdi ne ?

tayyip erdoğan belediye başkanı iken belediye başkan maaşı ile geçinemiyorum diyordu .bu konuda beyanı var .başbakan oldu 3 MİLYON DOLARA oğluna gemi aldı . bu hain basın ne kadar yazdı bu olayı .hiç

yazdıysa da tayyibin bu parayı nerden bulduğunu ve dolarmı tl mi olup olmadığını yazdımı .

onu gör bunu görme .bunların müslümanlıkla alakası yok .adalete bak .tayyibin bir kaç milyar maaaşı var normalde sadece .bu adam iş adamı .tayyibin sülalesini satın alır . bunu yazdılarmı .sabit bir kaç milyar maaşı olan bir başbakanın bu parayı nasıl bulduğunu ve cinsini yazsın önce . onu görmez yazmazda bunu görür yazarsa bunların yaptıkları şerefsizlikten başka bişey olmaz .

ve ben böyle - iftira dolu - taraf tutan bir habere inanmam.okumam .kaale bile almam

zaten bu gazeteyi takip edenler zaten belli tarikatların üyeleridir .ne yazarsalar vahiymiş gibi gerçekmiş gibi okurlar .bu yazar da bu zihniyetteki insanlar için cebrail gibidir

karqta demiş ki ;

allahın kaç para eder,dolar üstündenmi tl denmi ?

bu gazetenin ve yazarlarının müslümanlıkla alakalarının olmadığını düşünen bir insan olarak ve dinlerinin imanların abd olduğunu düşünen bir insan olarak şunu söyliyebilirim .

bunların allahı dini imanı bush .

şimdi bu mantıkla karqta ya cevap verelim .5 para etmez bunların allahı karqta.bu yazarlar ve gazete allahsız ,dinsiz imansız . bunların allahı 5 para etmez .

ne 5 dolar,ne 5 avro nede 5 ytl ....

benim bu yazıyı yazmamım nedeni .vakit gazetesinin dinle imanla alakası olmadığını düşündüğüm içindir .yukarda yaptığı haksızlıkları yazdım ve kime çalışan bir gazete olduğunu biliyorum .bu ülkede vakit,zaman gibi yobaz basını diye tabir edilen gazetelerin ve bu gazete sahiplerinin ve önde gidenlerinin Allahı dini kullanarak yaptığı faaliyetleride biliyoruz .bilmeyenler yaşar nuri öztürkün ALLAH İLE ALDATILANLAR kitabına bakabilir.

yoksa ben sağ görüşlü bir insanım .Allaha dine olan bir saldırıda emin olun burdaki çoğu kişiden de önce müdahele edecek olan biriyim .bunu benim diğer konularda yaptığım yorumlara bakarak da görebilirsiniz .

sitenizde dini kullananları eleştirmek ,onlar hakkında yorum yazmak hakaretmi oluyor .

evet dedimki bu kesimin Allahı dini imanı george bushtur ve hala aynısını diyorum .gerorge bush olduğu içinde bunların Allahı 5 para etmez .burada hani derler ya dini imanı para diye öyle bir benzetme var .bunu anlamıyomusunuz ? yada anlamak istemiyomusunuz .ne kadar tarafsınız .siyasi görüşleriniz sizi taraf tutmayamı yöneltiyor .siyasi görüşünüz nedeni ile hakaret olarak görmek istediğiniz şeyi hakaret olarak görüyosunuz .beni banlayan kişi bana nerde hakaret ettiğimi göstersin .ben burdaki çoğu yobazdan çoğu vakit gazetesi yazarından daha dindarım .çünkü dinimi ülkemi abd ye satmadım satmam da .

şimdi beni banlayan kişi bana neden banladığımı hakaretse nerde hakaret ettiğimi söylesin .taraf tutmadan ama .söylediğim şeyleri doğru anlayarak nerde hakaret ettiğimi söylesinler . yoksa emrah1607 adlı rumuzumun banını kaldırsınlar .

he yine hakaret ettiğimi düşünürler de aynı şekilde davranırsalar ne kadar adaletsiz olduklarını ve taraf olduklarını göstermiş olurlar .sitenin yönetimi bu tip yanlış insanlardan oluşuyorsa zaten bu sitede kalmamın da bir anlamı yok benim için .tekrar üye oldum .sormak ve yapılan hatayı düzeltmek için .eğer aynı zihniyetle devam edecekseniz söyleyin şimdiki üyeliğimi de ben iptal etmek istiyorum .

şikayet bölümüne bi beyin özürlü kafirin biri dine saldırıyor demiş .hemen onun lafına bakarak iş yaptınız .hakkımı helal etmem bu hata düzeltilmezse.ayrıca o arkadaşın müslüman olduğunu nerden biliyosunuz .kışkırtmak için öneri şikayetlere öyle yazmış .sizde hemen gaza gelmişsiniz .benim dine hakaretim yok .benim sahte dincilere ve yobazlara lafım .

hatanın düzeltilmesini düzeltilmeyecekse bildirilmesini talep ediyorum.düzeltilmezse zaten bir daha bu sitede işim olmaz .

saygılar

cevap bekliyorum site yöneticilerinden .beni banlayan kişi cevaplarsa daha iyi olur .bizimle derdi ne

taraf tutmasının nedeni nedir ?

"şimdi bu mantıkla karqta ya cevap verelim .5 para etmez bunların allahı karqta.bu yazarlar ve gazete allahsız ,dinsiz imansız . bunların allahı 5 para etmez .
"

sevmeyebilirsiniz,nefrette edebilirsiniz, ama kalkıpta siz birilerine bu şekilde hitap ederseniz,yarın bir gün sizede bu şekilde hitap edildiğinde aynı hiçbirşey olmamış tepkisini verebilecek misiniz ?
veremeyeceksiniz..!
o yüzden cezanınızın dolmasını bekleyin,bir daha siteye girip girmemk sizin elinnizde olan birşey..
klon üyeliğinizide 2 dakika sonra banlayacağım..
iyi günler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri