Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
değerli ilgililer yaklaşık 2 gündür hackhell'e girmek istediğimde başka bir siteye yönlendrme oluyor.ara sıra hackhelli yakalayabiliyorum.bu da o anlardan biri.bu durumun nedeni ne olabilir.explorer firefox croma üçünde de aynı.
DOSTUM SENİ UZUN ZAMANDIR GÖREMİYORUZ, şifre yenilemeye gitsen bir belki sorunun çözülür.. güncelleme gibi bişey olabilir.. bazen yakaladığını söylüyorsun ama bizde sorun yok...
bu adrese yönlendirme yapıyor.ayrıca hackhell 'e com uzantısıyla girdiğimde daha çok oluyor şu anda net uzantısından yazıyorum fakat bazan o da yönleniyor.bugün format atttım az önce yine oldu.
firefox ve google chrome de de oluyor
onunla alakası yok saat 1 gibi siteye giriş yapamıyordum toolbar siteye girmediği için google gibi aratıyordu bilgisayarında toolbarlardan kurtulmanı öneririm
bişeydikkatimi çekti.ana sayfada ortada bulunan hani bazı konular varya oradan girdiğimde yönlendirme malum siteye oluyor.fakat sol taraftaki hackhell menu den girince tıkır tıkır çalışıyor.
Farklı bir tarayıcıyla deneyin, sorun yoksa sorun yaşadığınız tarayıcınız spama maruz kalmıştır. Bu spam daha önce yüklediğiniz bir toolbarda olabilir. Toolbarı kaldırın yada tarayıcıyı kaldırıp yeniden yükleyiniz.