neden acaba

febeke

Banned
Reaction score
0
değerli ilgililer yaklaşık 2 gündür hackhell'e girmek istediğimde başka bir siteye yönlendrme oluyor.ara sıra hackhelli yakalayabiliyorum.bu da o anlardan biri.bu durumun nedeni ne olabilir.explorer firefox croma üçünde de aynı.

DOSTUM SENİ UZUN ZAMANDIR GÖREMİYORUZ, şifre yenilemeye gitsen bir belki sorunun çözülür.. güncelleme gibi bişey olabilir.. bazen yakaladığını söylüyorsun ama bizde sorun yok...

ewt 4 hafta önce bana da olmuştu firefox yeni sürüm yüklersen belki geçebilir....

Yönlendirdiği adresi özel mesaj ile gönderebilir misin...

Cok iLginc bende hic oLmadı bugüne Kadar!!

onunla alakası yok saat 1 gibi siteye giriş yapamıyordum toolbar siteye girmediği için google gibi aratıyordu bilgisayarında toolbarlardan kurtulmanı öneririm

gerçekten ılgınc bendede olmadı walla hıc..

bişeydikkatimi çekti.ana sayfada ortada bulunan hani bazı konular varya oradan girdiğimde yönlendirme malum siteye oluyor.fakat sol taraftaki hackhell menu den girince tıkır tıkır çalışıyor.

Farklı bir tarayıcıyla deneyin, sorun yoksa sorun yaşadığınız tarayıcınız spama maruz kalmıştır. Bu spam daha önce yüklediğiniz bir toolbarda olabilir. Toolbarı kaldırın yada tarayıcıyı kaldırıp yeniden yükleyiniz.

işin komik tarafı iki gündür korsan haber reklamı çıkmıyordu.az önce malum sayfa olarak çıktı.diğer yeni bitksel reklamı düzgün çıkıyor.

anladığım kadarıyla bnütün mesele nod 32 int sec.

Geri