Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şebnem Ferah bigumuz tarafından sevilerek dinlenen ve yıllardır süregelen çizgisiyle herkes tarafından hayran olunan büyük bir rock ilahı...bana hitap ettiğini düşünürüm..
bence şebnem ferah,tarzında bi çok insanı buluşturabilio,bnm şebnem ferah ın neredeyse tüm şarkılarını sewmemin nedeniyse sanırsam şarkıları söyleyş ve müziğin kullanılış şekli.pek çok şarkısında da bi çok kesime hitap edebilcek sözler mevcut.
Şebnem Ferah çünkü çok güçlü bi kadın vokal.Ayrıca askerlik arkadaşım.Askerliği onu dinleyerek yemiştim =) Ben askerde ona şebo derdim oda bana kedi derdi =)
eheheheh şebnem bi tane şebnemi sadece yaptığı müzikle değil şarkı sözleriyle de bir bütün olarak düşünmek lazım.herkesin harcı değil o sözleri yazmak...
bence Şebnem Ferah sesiyle, şarkı sözleriyle, sahne performansıyla, orkestrasıyla,şarkılara kattıgı duyguyla Türkiyenin bir numarası
her şarkısından faklı bir anlam çıkarttıgım ama her şarkısında kendimden bi parça buldugum tek sanatçı