Necip Kazandı Batuhan Kaybetti

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Bir anda `Ben oldum` diyen Batugol`ün aksine Necip; çalışkanlığı, efendiliği ve futboluyla camianın özkaynak düzenine olan inancını yenilerken milli formayıda kaptı.

Gbatuhanidmanantr.jpg

Bir anda `Ben oldum` diyen Batugol`ün aksine Necip; çalışkanlığı, efendiliği ve futboluyla camianın özkaynak düzenine olan inancını yenilerken milli formayıda kaptı.

Bir zamanların futbolcu fabrikası olarak kabul edilen Beşiktaş özkaynak düzeni, son dönemde Türk futboluna sadece 2 yıldız adayı, Batuhan Karadeniz ve Necip Uysal`ı sunarken, bu iki futbolcu birbirlerinden oldukça farklı profiller çiziyorlar. Bir tarafta 2 yılı aşkın süredir yakaladığı şansları iyi kullanamayan, saha içinden çok saha dışında yaptıklarıyla konuşulan Batuhan; diğer tarafta ise sadece işine odaklanıp onu da iyi bir biçimde yapmak için çalışmayı elden bırakmayan Necip... Siyah-Beyazlılar`ın önceki gün oynadığı İstanbul Belediye karşılaşmasında bu gerçek bir kez daha su yüzüne çıktı. Mustafa Denizli tarafından ilk 11`de forma şansı verilen Necip hem hocasının yüzünü kara çıkartmadı hem de camianın özkaynak düzenine olan inancını yenilemiş oldu. İşin Batuhan tarafını bilmeyen yok; kamptan kaçıp bara gitmeler, akıl almaz demeçler, disiplinsiz davranışlar... Peki ya Necip Uysal?

TEK MİLLİ KARTAL

NECİP, Denizli`nin gelişiyle beraber PAF Takım`a yollanırken bunu hiç dert etmedi ve sezon başında tekrar A Takım`la beraber antrenmanlara çıkma şansı yakaladı. Genç futbolcunun bu tavrı, Denizli`nin gözünden kaçmadı ve Necip`i ilk 11 için hazırladı. Sonunda o şansı yakalayan Necip, Belediye maçındaki performansıyla bunu iyi değerlendirdiğini gösterdi. Ayrıca Honduras maçında milli formayı giyen tek Beşiktaşlı olmanın da haklı gurunu yaşadı. Bir anda `Ben oldum` diyen yaşıtı Batuhan`ın aksine `Belli hedeflerim var onların doğrultusunda çalışıyorum` diyen Necip hem Beşiktaş`ın hem de Türk futbolunun en büyük kazançlarından biri olma yolunda ilerliyor.

Kalıcı olmak istiyorum

Necip, öncelikli hedefleri arasında Beşiktaş`ta kalıcı olmak istediğini belirtti. Sürekli olarak kendini geliştirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan genç futbolcu, `Ayrıca Milli Takım`ın da değişilmez oyuncusu olmak istiyorum. Ernst, Fink, Tabata gibi oyunculardan öğrenmeye çalışıyorum. Şu anda gelen şansları değerlendirmeye çalışıyorum. Öğrendiklerim de en az maç tecrübesi kadar önemli şeyler` dedi.

Bu formanın ağırLıgını herkes kaLdıramaz.. Necip bunu başardı.. ;)

Beşiktaş iyi gençler çıkarmaya başladı necip, onur, ismail bide batuhan olsa iyi olcaktı ama napalım kendi kararı...

Geri