Necip Fazıl'ın Dilinden Dersim Katliamı!

nolucak tarihle yüzleşince kurtarıcımızdan vazgeçip sizin yolunuzamı giricez zannediyosun. o dediğin filimlerde bile olmaz

Sizin yolunuzA derken zAten 2 yol olduğunu sen vurgulamşsın.DolayısıylA Ayetin muhatAbı sen oluyorsun Arkadaşım. hAksız yere bir müslümAnın cAnına kıyAn Atan değil kim olursA olsun yolundAn gitmek seni de onun seviyesine düşürür. Eğer Anlatıldığı gibi burdA yapılAn kAtliam yA dA herneyse hAksız yere yapıldıysA ve belgelerle ispatlanıyorsa ve sende bile bile tARihle yüzleşmekten kAçıyorsAn veya bunlaRı bildiğin halde kurtArıcın? yolundaN gidiyorsAn kusura bakmA Ayetin tAm muhatabı sensin...

AyrıcA diğer yAzdıklARın doğru.. yönetim biçimini dikdAtörlükle getirmiş olsAlAr bile halk rızA göstermeseydi cumhuriyet veya demokrAsi olmAzdı.HAlkın rızA gösterdiğine de Ancak Hakk c.c kaRşı çıkAbilir.memnun olmayan demokratik yollArla ancAk istediği gibi yaşAyabilir. islAmiyeti yaşamAk için rejim gerekli değil şeriat herkesin uymaSı gereken kurallAR bütünüdür..

Sizin yolunuzA derken zAten 2 yol olduğunu sen vurgulamşsın.DolayısıylA Ayetin muhatAbı sen oluyorsun Arkadaşım. hAksız yere bir müslümAnın cAnına kıyAn Atan değil kim olursA olsun yolundAn gitmek seni de onun seviyesine düşürür. Eğer Anlatıldığı gibi burdA yapılAn kAtliam yA dA herneyse hAksız yere yapıldıysA ve belgelerle ispatlanıyorsa ve sende bile bile tARihle yüzleşmekten kAçıyorsAn veya bunlaRı bildiğin halde kurtArıcın? yolundaN gidiyorsAn kusura bakmA Ayetin tAm muhatabı sensin...

AyrıcA diğer yAzdıklARın doğru.. yönetim biçimini dikdAtörlükle getirmiş olsAlAr bile halk rızA göstermeseydi cumhuriyet veya demokrAsi olmAzdı.HAlkın rızA gösterdiğine de Ancak Hakk c.c kaRşı çıkAbilir.memnun olmayan demokratik yollArla ancAk istediği gibi yaşAyabilir. islAmiyeti yaşamAk için rejim gerekli değil şeriat herkesin uymaSı gereken kurallAR bütünüdür..

yolları ayıran sizlersiniz. Atam'a hakaret edende. benim dinim İslam kimsenin şüphesi olmasın ama kurtarıcınıza hakaret etmek kendi soyuna hakaret etmekten farksız. böle hassas zamanlarda birileri yaptıkları yorumlara dikkat etmezse bende aynı sertlikte cevap veririm ben Hak yolundan sapalım demiyorum herkes yaptıklarının cezasını zaten çekicek bundan sanane diyorum çok rahatsızsan gidersin. milletin cezasını vermek hesap sormak hiç bi insanın hakkı değildi bu tanrıcılığı oynamaktır zamanın gelince her yapılanın karşılığı zaten verilir. ama Türkiye Cumhuriyetini korumak ben ve benim gibilerin görevidir. kimse kusura bakmasın

:) yorumun çok komik olmuş ArkadAşım kusurA bAkma..

ben seni suçlAmadım beni suçlamak dA senin hAddine değil...

hem diyorsun sANa ne hemde sen savunmayA geçiyorsun bu bir çelişki?
madem öyle sende sAvunma AtAnı nASıl olsA cezA veya mükafatını AlAcAk?

neyse sALLA ....

:) yorumun çok komik olmuş ArkadAşım kusurA bAkma..

ben seni suçlAmadım beni suçlamak dA senin hAddine değil...

hem diyorsun sANa ne hemde sen savunmayA geçiyorsun bu bir çelişki?
madem öyle sende sAvunma AtAnı nASıl olsA cezA veya mükafatını AlAcAk?

neyse sALLA ....

yoo ben kimseyi suçlamadım öbür arkdşn söylediğini söyledim sana. görüşlerimi anlamak zorunda değilsiniz. ama Türkiyeyi değiştirmek biraz yürek ister

ama helal olsun CHP yıllarca bu çocuk yaşlı kadın demen yaptığı katliamı bu milletten iyi gizledi

Nyse ki Onur Öymen daha fazla dayanamayıp bı gizli gerçğei açıkladı

boşa yazmışız onca yazıyı okumayı unutan bir gençlik yetiştirdiler 1980 sonrasında...söylenen masallar inanan, asla okumayan...aklı ve vijdanı hür olmayan bir gençlik...Hür ve demokratik bir dünyada yaşamayı hak etmeyen bir gençlik....o savunduğunuz düzen bu ülkede iktidar olursa bilgisayarlarınızın başına kaçak olarak bodrum katlarında oturursunuz ancak farkında değilsiniz, ne büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğunuzun...inancınız kullanılarak özgürlüklerinize zincir vurulmaya çalışılıyor uyanın artık UYANIN...

Kardeş ,peki varsayalım yalan,devleti küçük düşürmek için yapıyorlar.çıkarları ne bunda.seninde söylediğin gibi ,fazla uzağa gitmeye gerek yok gazide,sivasta ,maraşta,çorumdada aynı zihniyette vahşiler vardı.ateşte yananlara alkış tutmak ,yamyamlarda dahi yoktur.kalkkıp bide kötü geçmişini örnek veriyosun ,insan insanlığından utanır.bu tür olaylar karşısında.bilmeyene yutturabilirsin.vicdanın ne diyo bu konuda...obarukuse atıf...

Geri