- Reaction score
- 0
Radyospor Haber Aktif programında Erdem Sonculun sorularını yanıtlayan Antalyasporun golcü futbolcusu Necati Ateş eski takımı Galatasaraya mesaj gönderdi: Galatasarayda tekrar oynamak isterim
Hagi isterse geri dönerim
Galatasarayın eski futbolcusu Necati Ateş Haginin eski antrenörü olduğunu ve O isterse geri dönebileceğini söyleyerek Hagi benim eski antrenörüm, O isterse Galatasaraya geri dönebilirim; Fakat ortada şu an için böyle bir şey yok dedi.
Galatasaray toparlanacaktır
Sarı Kırmızılıların ligde kötü bir dönem geçirmesi hakkında yorumlarda bulunan Ateş; Galatasaray büyük takım, büyük bir camia. Her kulübün kötü sezonları olur. Galatasaray bunu atlatabilecek güçte. İyi kadroları var. Hagi büyük futbolcu, büyük antrenör. İkinci yarı kendilerini bulacaklardır şeklinde konuştu.
Antalyasporda başarılı olmak istiyorum
Antalyasporda oynadığı futbolla eski günlerine döndüğünün sinyallerini veren Necati Antalyasporda kendimi buldum. Sözleşmem devam ediyor. Burada başarılı olmak istiyorum diye söyledi.
Daha iyi durumda olabilirdik
Necati Kırmızı Beyazlıların lig performansıyla ilgili olaraksa; Şanssız birkaç maç oynadık. Daha iyi konumda olabilirdik. Hafta sonu Ankaragücünü yenerek, ligin ilk yarısını biraz daha iyi durumda bitirmek istiyoruz. İyi bir havamız var. Hedeflerimize ulaşabileceğimiz iyi de bir kadromuz var. Umarım Antalya olarak sezon sonunda iyi yerlerde oluruz dedi.
Kaynak