Ne yapardınız böyle bir durumda?

SwatLord

New member
Reaction score
0
Çook Uzaklarda Sorma Boşuna Bulamassın :)
Yolda yürüyorsunuz ve önünüzde bir olay oldu (örğ.serserinin biri bir bayanı rahatsız ediyor bu bayana veya trafik kazası oldu yaralıya ) yardım edermisiniz? (Arkadaşlar burası Türkiye başınıza gelecekleride hesaba katıp öyle cevap verin lütfen :)

Yorumlarınızı Bekliyorum..

Çok Soğuk Kanlıyım Denizden Cok İnsan Cıkardım .. Arabadan Yangından Bir Nevi Süper MAn Diyelim.. korkuyu Tatmadım .. Tanımam

Sounçta Ordakı Kadın Bacımız Anamız ... Arabadakı Bir Yakınımız Yada Kendımız Olabiliriz..

İyilik yap İyilik Bul .. Hiçbir İyilik Mukafatsız Hiçbir Kötülük cezasız Kalmaz

vicdani olan herkes yardima kosar diye dusunuyorum.

yolda yururken dolanirken trafik kazasi yangin vs. vs. hic basima gelmedi gelseydi yardim etmek icin elimden geleni yapardim:eek:

basımıza da gelebilecegini dusunmektense o anda o kişiye yardım etmek bizim insani borcumuzdur.ben yardım ederim

Bigün işyerinden çıktım otobüs bekliom baktım adamla kadın tartışıyo adam kadına ağıza alınmayacak küfürler sarfedio adamla tartıştım kavgaya dönüştü olay adam bana tokat attı kimse bişi demedi herkes tiyatro izler gibi baktı bende yolda bulduğum şişeyi adamın kafasına attım yarıldı herkes olaya girdi karakolluk olduk.Yani sözün özü şu ki ben artık kimsenin işine karışmıyom kolay kolay ama basen kendimi tutamadığım anlarda olmuyo deil tabi:D

walla duruma göre değişir millete yardım edicem derken b.k yoluna gitmekte var.

dilis_' Alıntı:
Bigün işyerinden çıktım otobüs bekliom baktım adamla kadın tartışıyo adam kadına ağıza alınmayacak küfürler sarfedio adamla tartıştım kavgaya dönüştü olay adam bana tokat attı kimse bişi demedi herkes tiyatro izler gibi baktı bende yolda bulduğum şişeyi adamın kafasına attım yarıldı herkes olaya girdi karakolluk olduk.Yani sözün özü şu ki ben artık kimsenin işine karışmıyom kolay kolay ama basen kendimi tutamadığım anlarda olmuyo deil tabi:D

tam maceraymış,geçmiş olsun :ter:

tabii yardım ederdim ama çok ciddi bi durum olduğu zaman . mesela yolda bi adam yerde yatsın hayatta arabadan inip de yardım etmem . polisi ve ambulansı ararım gelir.

ben emin değilim işin aslı.. bir iki sene içinde fikirlerim çok değişti bu konuda.. galiba duruma göre değişir davranışlarım..

Geri