DaredeviLL
Uşak Gfb
Küçükken veya Şu anda Bile Birçoğumuz Bazı Şeyleri Hep Kendimize Göre Anlamış ve Değerlendirmişizdir. Ve İşin Aslını Öğrendiğimizde de Çok Gülmüşüzdür
Şimdi İnternette Bu Durumları Yaşayan Arkadaşların İtiraflarını Sizlerle Paylaşıyorum
.....:durdurunŞimdi İnternette Bu Durumları Yaşayan Arkadaşların İtiraflarını Sizlerle Paylaşıyorum
si bemolden giren "nınınını ipragaaaaaz" melodosini, ipnelaazzz sanardım ve de aygazın tüplerini aydan gaz getirterek doldurduğunu sanardım.
kaldırım mühendisliğini gerçek bi meslek sanırdım.
fatih 'ürek'i', fatih 'yürek' sanardım.
evet bunu yapardım.
alyangozların yağmur yağdıktan sonra ortaya çıkmasına istinaden şöyle bir şey düşünmüştüm : yağmurla birlikte havadan sümüklü böcek yağar.evet bu ilk tezimdi.
"madem bu kadar fakir insan var ee o zaman neden daha çok para basmıyorlar lan, ihtiyacı olana versinler “ fikrini dünyanın en süper fikri sanardım.
çok paramız olursa para basma makinası alabileceğimizi, onunla istediğimiz kadar para basabileceğimizi sanırdım.
para sayma makinasını,para yapma makinası sanardım.içimden kendi kendimede,bunlar malmı . elinde o alet var hala exçeyc ofiste çalışıyo derdim zuhaha çocukluk işte naapalım.
bu seneye kadar tarkan'ın sabret inci tanem şarkısını sabretim kifayet gibi saçma bişey anlardım.
kıtım bu konuda
öğretim yılı başlarında her ilkokulda bu kılık kıyafet duyurusu yapılıyor muydu bilmiyorum, ama kızların giymesi gereken o çorabın "muz" değil de "mus" olduğunu daha geçen gün öğrendim.
binlerce çocuk hep bir ağızdan kelimeleri yuvarlarken çok büyük algı problemleri yaşardım.
rihanna'yı beyoncé sanardım, meğersem saylonmuş. ayrıyeten justin timberlake'i de bayan şarkıcı sanardım.
küçükken kan veren kişilerin öldüğünü sanardım..
çok küçükkende televizyonun önünde elbiselerimi değiştirmezdim haber sunan spikerlerden utanırdım
benim salakligim galiba ama onceden (ama oyle cok cok onceden de degil yani) hocamiz "bilmem kim giyotinle olduruldu cocuklar!!!" dediginde giyotini bir tur zehir ozellikle fare zehiri sanardim... ne biliyim "giyotin" direk bir kimyasal adi gibi duruyor...
küçükken yüksek bi yere torpille girdik deyince sırtlarına mahallede patlattığımız torpilleri bağladıklarını sanardım ayrıca çoook küçükken 1 mayıs olan doğumgünümün tüm yurtta meydanlarda kutlandığını sanardım.. megalomanım mütemadiyen..
"allasmarladık" kelamınının saçma olduğunu bilmeme rağmen bir dingil gibi araştırmadım öyle kabullendim meğersem allaha ısmarladık mış..(allaha ısmaralamak ne demek?)
karpuzu cekirdekleriyle yersem ilerde bir gun karnımda karpuz buyuyecegini sanırdım
gokkusagının altında hazine var sanırdım
yeni adet gelmiş eski köye dostlar mahvolduk" şeklinde olan şarkıyı küçük ve ufak halimle (ve birazdan yazacağım şeylerin ne anlama gidebileceğinin farkında olmadan) "yeni alet gelmiş eski köye kızlar mahvoldu" sanardım dım dım.
bende babam namaz kılarken secdede "ısparta ısparta ısparta" dıyor sanıyordum hoş ısparta neder bılemzdım :d
marka logolarının amblemlerin sağ üstündeki tm yazısını "türk malı" sanar ve " vay anasını buda türk malıymıs" derdim.
küçükken hafta başı ve hafta sonları okutulan istiklal marşından hiç birşey anlayamazdım.
"tüten en son ocak obe,
nim milletimin yıldızıdır."
"nim" diye bir yıldız var sanırdım.İstiklal marşını yazılı halde görene kadar
tarkanın 'kır zincirlerini geeel aş... ' şarkısını hep 'kız incirlerini keeel başka...' gibi bişi sanardım
turk kahvesini sadece buyuklerin icebilecegi bir icecek sanardim...
:durdurun:durdurun