vidocxx
New member
- Reaction score
- 0
Ne siklikta
Erenlerden birine sormuslar
-'ne siklikla oruç tutarsin?'
-'ooo' demiş 'her sene kesin oruç tutarim'
-'peki ne siklikla namaz kilarsin?'
-'ooo' demiş 'çok sik. her hafta namaz kilarim'
-'peki' demişler ne siklikla alkol alirsin?'
-'ehh' demiş 'cok nadiren. akşamdaan akşama!'
Trafik
Papazin biri bisiklet kullanirken polis bunu durdurmuş.
-Ehliyet ve ruhsat lütfen
papaz -ehliyetim yok ama cebimde incilim, sa? omuzumda isa, sol omuzumda iyi melek var demiş.
polis -hem ehliyetin yok hemde bisiklete üç kişi biniyorsun demiş
Vaaz
Papazin biri vaaz verecekmiş ama çok heyecanlaniyormuş. Gitmiş baş papaza, papaz efendi ben vaaz vereceyim ama çok heyecanlaniyorum demiş.Papaz,o zaman git
biraz şarap iç heyecanin geçer demiş. Adam,şarabi içmiş sonrada vaazi vermiş. Vaazdan sonra gitmiş papaza,demiş nasildi papaz efendi be?endiniz mi? Papaz ,
"Güzeldi yavrum ama bazi hatalarin var."
1)Merdivenden yürüyerek ineceksin tirabzandan kaymayacaksin.
2)Dualarin sonunda oleeeey de?il, Amin diyeceksin.
3)En önemlisi de İsa Tanri'nin o?lu sütçünün çocu?u de?il.
Neden Gülüyorlar
Papaz, kente yeni gelmişti. Önüne çikan ilk lokantaya girdi ve boş buldu?u masaya oturdu. Yeme?ini söyledikten sonra ellerini yikamak üzere tuvalete gitti. Masasina dönerken, lokantadaki herkesin kendisine bakip güldüklerini görünce garsonu ça?irip sordu: - Evladim, müşteriler neden bana bakip gülüyorlar? - Şey, efendim. Resim... Tuvaletin duvarindaki resim. Gördünüz mü? - Gördüm. - Oradaki çiplak kadinin önünde incir yapra?i var ya... - Onu da gördüm. - İçeri giren o yapra?i kaldirip bakti?inda burada ziller çalar. Ona gülüyorlar.
Erenlerden birine sormuslar
-'ne siklikla oruç tutarsin?'
-'ooo' demiş 'her sene kesin oruç tutarim'
-'peki ne siklikla namaz kilarsin?'
-'ooo' demiş 'çok sik. her hafta namaz kilarim'
-'peki' demişler ne siklikla alkol alirsin?'
-'ehh' demiş 'cok nadiren. akşamdaan akşama!'
Trafik
Papazin biri bisiklet kullanirken polis bunu durdurmuş.
-Ehliyet ve ruhsat lütfen
papaz -ehliyetim yok ama cebimde incilim, sa? omuzumda isa, sol omuzumda iyi melek var demiş.
polis -hem ehliyetin yok hemde bisiklete üç kişi biniyorsun demiş
Vaaz
Papazin biri vaaz verecekmiş ama çok heyecanlaniyormuş. Gitmiş baş papaza, papaz efendi ben vaaz vereceyim ama çok heyecanlaniyorum demiş.Papaz,o zaman git
biraz şarap iç heyecanin geçer demiş. Adam,şarabi içmiş sonrada vaazi vermiş. Vaazdan sonra gitmiş papaza,demiş nasildi papaz efendi be?endiniz mi? Papaz ,
"Güzeldi yavrum ama bazi hatalarin var."
1)Merdivenden yürüyerek ineceksin tirabzandan kaymayacaksin.
2)Dualarin sonunda oleeeey de?il, Amin diyeceksin.
3)En önemlisi de İsa Tanri'nin o?lu sütçünün çocu?u de?il.
Neden Gülüyorlar
Papaz, kente yeni gelmişti. Önüne çikan ilk lokantaya girdi ve boş buldu?u masaya oturdu. Yeme?ini söyledikten sonra ellerini yikamak üzere tuvalete gitti. Masasina dönerken, lokantadaki herkesin kendisine bakip güldüklerini görünce garsonu ça?irip sordu: - Evladim, müşteriler neden bana bakip gülüyorlar? - Şey, efendim. Resim... Tuvaletin duvarindaki resim. Gördünüz mü? - Gördüm. - Oradaki çiplak kadinin önünde incir yapra?i var ya... - Onu da gördüm. - İçeri giren o yapra?i kaldirip bakti?inda burada ziller çalar. Ona gülüyorlar.