Ne Olursunuz Bi Yardim

JÖH_DRACK

NALÇACI
Reaction score
0
ARKADAŞLAR 1 AY ÖNCE N70 ALDIM VE MESAJ YAZARKEN TÜRKÇE KAREKTER YAZIYOR VE BUNDAN DOLAYI 1 MESAJ YERİNE DAHA FAZLA SAYIDA MESAJ İLE GÖNDERİYOR HALBUKİ 160 KARAKTER DOLMADAN BU OLAY GERÇEKLEŞİYOR. BU KONU HAKKINDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

:Sopa

yazdıklarınız için teşekkürler fakat ben bunları biliyorum sadece sorduğum türkçe karakterde bu oluyo ondan sordum bi programı falan varmı diye. yazanlar için teşekkürler

ewet bende n70 kullanıyorum türkçe karakter yazamıyorum mesajlar bölümüne girdikten sonra kalem tüşüna bas yazma dilini ingilizce yapmaktan gayri başka yababilecek birlşey yok.:!

arkadaşım şöle yap yazma dilini türkçeye aldıktan sonra "ı" yerine "i", "ğ" yerine "g", "ş" yerine "s" ve son olarakda "ç" yerine "c" yaz ve hepsini küçük yaz tamammı unutmaaaaa
ı değil i
ç değil c
ğ degil g
ş degil s

işte o zaman da " arkadaşlar çok sıktılar beni , sıkıldıktan sonra gittim " gibi bi mesaj yazılırsa :D kötü olur . düşünsenize kız arkadaşınızın böyle bi mesaj yazdığını

bana hep yazıyolar bende guluyom oldugum yerde "canım sıkıldı yanıma gelsene bıraz eglenelım" bende yankıs anladım...

arkadaşım bu olay için bir prg vardı ama şimdi adını hatırlayamadım forumu gez bulursun kolay gelsin

Geri