ne olur yardımm kimse çözemedii

Şenol_

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bir çok siteye başvurdum ama kimse çözemedi ben xp sp 3 kullanıcısıyım lisanlı
benim güvenlik merkezim güvenlik duvarı otomatik güncelleştirmeler pc kapandımı devre dışı oluyor hizmetlerden açıyorum ama pc kapandımı gidiyor devre dışı oluyor yani daha önce bir sitede bazı kodlar görmüştüm pc nin prformansını arttırmak için bunları uyguladım ama nere uyguladımı hatırlamıyorum ve sorunumun bundan kaynaklandığını düşünüyorumbu kodlardan haberi olan bilen bir arkadaş varsa yada bunun başka bir çözümü varsa lütfen yardım etsin formatta attım ama çözüm olmuyor ne yaptımsa çözemedim

arkadasım aero bişe var vistada orada performans ayarları yapabiliyodun.ama bu konuda bilgimiz yok.sen en iyisi yeni başlayanlar paneli var forumde oraya sor orada yardım edebilecek arkadaslar var.sana yardım ederler.

Bios Pilin bitmiş Olabilir saatçilerden 20-32 lik pil alıp deneyebilirsin Genellikle Bu problemler ondan oluyo Pil Hdd Ye kapandıktan Sonra elektrik Göndermeyince Hdd İster istemez yaptığın bazı değişikleri unutabiliyor

HER derdin çaresi Şifalı formül FORMAT

dostum performansı arttırma diyence bişey geldi aklıma sen çalıştıra services.msc yazıp performans artsın diye bazı şeyleri devre dışı bıraktın anladığım kadarıyla ve bunun içinde güvenlik duvarıda var bu yüzden olabilir diye düşünüyorum aynı yolla girip devredışıysa onu aktifleştir yada registery'den bazı değişiklikler yapıp güvenlik merkezini devre dışı bıraktın bu dediklerime bi bak olmazsa diğer arkilerin dediklerini uygula

BİOS pilini yenilke, sorunu çözersin

Bios pilini takarken elektriği çek fişten ve psu yu kapa aksi halde anakart yakabilirsin bende oldu...

Geri