Ne olur yardımcı olun

kek0

New member
Reaction score
0
öncelikle hepinize merhaba arkadaslar yardıma ihtiyacım var ve bu konuyu 100lerce security tarzındaki forum sitelerinden birtek hackhelle acıyorum cunki 3 gundur yaptıgım arastırmalarıma göre hackhell bu konuda diger forum sitelerine göre daha bilgili kullanıcılara sahip arkadaslar bnm derdim modemimde port acamıyor olmam modemim Airties RT 111 model fakat ben hakkaride askerim ve izne geldim 5 gun sonrada iznim bitiyor herneyse askere gitmeden önce interneti kapattırmıstım izine geldikten sonra üst katta oturan kuzenimden net cektim 1 konuda port acmam gerekti ama 3 gundur ugrasıyorum fakat hiç bir portu acamıyorum googleda arastırdım airties rt 111 model modemlerde port acmayı buldum ve uygulamadım yanlız sonuc hüsran olmadı bunun sorunu nedir acaba modemin kuzenimin pc'ye kurulu oldgundan mı kaynaklanıor diyecem alakası olmas sonucta modemine girdigimiz 1 adamın istedigimiz portunu acabiliyoruz oysaki ben net cektigim modemdem port acamıorum :saskin ndn böyle oluyor dersiniz cok zor durumdayım bir yardım edin plss

arkadaslar flood yapıyorum kusura bakmayında simdi nasıl olduysa portu acıldı :S daha önceden yaptyıgım gibi yaptım netstat -an ile baktıgımda görunurde kapalı fakat bi port scanner progrmı indirdim onunla baktıgımda suan acık :) yanlız bi sorunum var virtual pc'de kapalı olarak gözukuyor ve virtual pc'nin ip nosu 192.168.135.66 die portu acarken kullandıgım ip adresinin yerine virtual pc'nin ip'i yasıorum fakat gnede kapalı :S. 1 el atsanız son 3 gundurde google amcanın kafasını baya 1 şişirdim ama iş cıkmadı :S

Edit: tamamdır arkadaslar sorunu hallettim virtual pc ayarlarından networking kısmını nat olarak belirlemiştim benim ethernet uzerinden baglanmasını saglıyordum yanlız sidmi gecen gunki gibi adapteri ethernet kartını gösterdim gecendede böle yapmıstım ama o zaman net gitmişti:S gelen ve gidfen veri paketlerinde kısıtlama olmustu ama suan için bir sorun yok ve inş. olmazda :)

Geri