Ne oldu sana?

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

Aykut Kocaman'ın, öğrencisi Gökhan Gönül'e yaşadığı form düşüklüğünün nedenlerini sorduğu, başarılı futbolcunun ise hocasına eski günlerine döneceğine dair söz verdiği bildirildi.

Sarı-Lacivertliler’in başarılı teknik direktörü Aykut Kocaman’ın, yaşadığı sakatlığın ardından bir türlü gerçek performansını yakalayamayan öğrencisi Gökhan Gönül ile özel olarak görüştüğü bildirildi. Kocaman’ın Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı görüşmede öğrencisine, herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını sorduğu belirtilirken, “Son haftalarda gözle görülür bir düşüş yaşıyorsun. Ancak senin kaliteni, oynadığın zaman neler yapabileceğini bir tek ben değil herkes biliyor. Bir an önce toparlanıp geçmiş günlerde sürekli yaptığın gibi takıma üst düzeyde fayda sağlamalısın. Hocan olarak sana yardımımın dokunabileceği bir konu varsa elimden geleni yapmaya hazırım. Sahada gerçek Gökhan’ı görmek istiyorum. Performansını yeniden zirveye taşımanı bekliyorum” dediği ifade edildi.

Merak etme hocam...

Hocasının kendisine gösterdiği yakın ilgiden dolayı oldukça memnun olan Gökhan Gönül’ün, Kocaman’a teşekkür ettiği, “Haklısınız hocam. Son haftalarda yaşadığım form düşüklüğünü, çalışarak ve işime daha fazla konsantre olarak geride bırakacağım. Verdiğiniz görevi en iyi şekilde yapmak için tüm çabamı sarfedeceğim” diyerek, beklenen Gökhan’ın
tekrar sahalara döneceği konusunda söz verdiği bildirildi.

Kaynak

Geri