Ne Olacak Bu Q7

admiral

New member
Reaction score
0

Beşiktaş'ta herkesin merak ettiği bu soruyu, Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile teknik direktör Samet Aybaba'ya sorduk. Yanıt net: Kazandığının karşılığını verecekse, buyursun gelsin.

Ahmet Nur Çebi

“Quaresma dönmek isteyebilir. Ama Beşiktaş forması çok büyük, herkes oynamak istiyor. Keşke imkan olsaydı da ben de oynasaydım! Aynı zamanda oyuncunun elinde de kapı gibi kontratı var. Bu şartlardan vazgeçmek istemiyor, forma giymek istiyor. Ama bu konuda son sözü söyleyecek olan teknik heyet, ardından da futbol komitesidir. Ayrıntılar konuşulur ve konu yönetime iletilirse biz de gerekeni yaparız. Ciddi bir ücret alıyor, ancak geçtiğimiz yıllarda kulübe katkısının yüksek olmadığını gördük. Doğrusunu söylemek gerekirse ben Quaresma’nın takıma dönmesinden çok, bir takım bulmasını ve kulübe para kazandırmasını bekliyorum. Rusya ve Katar’dan kulüplerin istediği söyleniyor, ama bir resmi teklif bile yok...”

Samet Aybaba

“Quaresma’ya karşı kesinlikle bir önyargım yok. Ancak ortada Beşiktaş’ın şartları var. Gerçekten bu formayı giymek istiyorsa, kulübün şartlarını kabul eder. A takıma dönerse antrenmanlara katılır, idmanlarda formayı giymek istediğini kanıtlar ve oynar. Kimsenin ismine forma verecek halimiz yok. Daha önce kulüpten aldıkları ile Beşiktaş’a verdiklerini teraziye koyarsak arada dağlar kadar fark olduğunu görürüz. Herkes Quaresma için ‘yıldız’ diyor. Madem öyle yıldız olduğunu kanıtlasın. Eğer bu anlayışı benimserse, biz de ona olumlu bir yaklaşımda bulunuruz. Her hoca, takımına katkı sağlayacak yıldız oyuncularla çalışmak ve başarılı olmak ister...”

Jorge Mendes’le özel görüşecek

Beşiktaş’ın yollarını ayırmayı planladığı Quaresma, ülkesi Portekiz’de menaceri Jorge Mendes’le masaya oturacak. Yapılacak değerlendirmeye göre Q7 geleceğini belirleyecek.

Taraftarlar beklemede

Q7 krizinin sonucunu Beşiktaşlı taraftarlar merakla bekliyor. Kartallar, umutla müjdeli haberin hayalini kuruyor.​

Geri