Oylar Barzanݴye

bi uçağın yaptığı sorti işe yarasada, yaramasada ne kadar maliyetli olduğunu biliyorsundur herhalde,teröre karşı sıkılan her fişeğin,atılan her bombanın maliyeti maalesef bu ülkenin geleceğinden bir parça alıyor.ben bu maliyetten bahsettim..tabiiki teröre her türlü önlem alınacak,ama işte her zaman bu işler para ile dönmüyor..Çünkü orada bana göre daha büyük işler var..Bu olay 30 yıllık değil sanırım 100 yıldır var..Hatta bu konuyu Atatürk Amasya genelgesinde ele almış.1905 (TV'den duyduğum kadarı ile)

keşke dostum dediğin gibi kolay olsada bu terör laneti defolup gitse başımızdan,bu işler parayla filan olsaydı TSK'niın şimdiye kadar harcadığı paralarla 3 tane daha Türkiye olurdu..
bu biraz güven meselesi,halk güveneceği kişiler arıyor,AKP'yi içten bulduğu için oy potansiyeli tüm ülkede olduğu gibi doğudada artmıştır..

bu oyları doğudan chp alsaydı da aynısını mı düşüncektiniz yoksa "dtp ye alternatif olarak gördükleri için chp ye oy verdiler mi dicektiniz"

ben akplileri çook iyi tanıyorum çevremden forumdan sağolsunlar hiç şaşırtmıyolar beni...

özetle tayyip çalarsa helal dir başkası çalarsa bilmem ne çocuğu...

ben öcalana sayın dersem vatan hainiyim tayyip derse olur öyle şeyler iltifat için değil sıfat olsun diye söylemiştir....

Geri