Oylar Barzanݴye

emrah1607

Banned
Reaction score
0
22 Temmuz tarihinde AKP'ye verilecek tüm oyların Barzani'ye gideceğini bu ülkede duymayan, bilmeyen, hissetmeyen kalmamıştır.

Türkiye'nin başında Barzani'ye "kardeşim" diye hitap eden Recep Tayyip Erdoğan gibi birisi varken, Irak'ın kuzeyinde "Kürdistan" temelini kurmaya çalışan Barzani bu hedefine emin adımlarla gidiyor.

Zaten Recep Tayyip Erdoğan 7 Mart 2002 tarihinde Talabani kendisini AKP Genel Merkezi'nde ziyaret ettiğinde, ona medyanın önünde "Irak ve Kürdistan'dan gelen bilgiler bizi memnun etmektedir" sözünü kullanmıştır.

Barzani ve Talabani biliyorsunuz Bush'un Irak'ta finoluğunu yapıyor ve arkalarına aldıkları bu destek yüzünden sürekli Türkiye'yi ve Türk Ordusu'nu tehdit ediyorlar ve AKP iktidarı tarafından da sürekli iltifat görüyorlar…

AKP'lilere göre Barzani "kardeşleri" Talabani "dostları" şeklindedir.

"Kuzey Irak, Türk ordusuna mezar olur." Diyen Barzani biliyorsunuz seçimlerde AKP'nin kazanmasını isteyerek destek vermişti…

Türk Ordusunu tehdit edecek kadar haysiyetsiz olan Barzani, Fransız Le Monde gazetesinde yayımlanan bir söyleşide "Türkiye'de seçimlerden sonra, seçimleri kim kazanırsa kazansın, Ankara ile diyalogun daha zor olacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna "Eğer aşırı güçler ve milliyetçiler iktidara gelirse diyalog ihtimali kalacağını sanmıyorum. Eğer şu an iktidarda olan AK Parti seçimleri kazanırsa, diyaloga daha açık olacağı düşüncesindeyim" diye cevap vermişti.

Recep Tayyip Erdoğan'ın "kardeşim" dediği Barzani açık bir şekilde AKP iktidarını desteklemektedir.

Barzani'nin en büyük şansı da Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi'nde "eşbaşkanlık" görevini yapıyor olmasıdır. Türkiye'nin başında hem "Kürdistan'dan gelen bilgiler bizi memnun etmektedir" diyen, hem BOP'un "Eşbaşkanlığını" yapan birisi olunca Barzani kadar keyifli ve rahatlık içinde olan kimse yoktur herhalde…

Recep Tayyip Erdoğan, PKK'nın partisi olma görevini üstlenen DTP ile koalisyon kuracağına dair ışıklar yaktığı halde, miting meydanlarında "MHP, CHP'nin yavrusu" gibi açıklamalarla, CHP ve MHP'den koalisyon yapma gibi bir söz duyulmadığı halde sürekli bu yönde vurgular yaparak, cahil ve aptal kandırma peşindedir.

MHP'ye verilecek her oyun CHP'ye gideceğini söyleyerek, o basit ve sığ siyaset anlayışı ile oy avcılığı yapan Recep Tayyip Erdoğan, aslında böyle davranarak kendinin sorgulanmasını ve maskesinin düşmesini sağlamaktadır.

Şimdi MHP'liler ve CHP'liler çıkıpta dese ki, AKP'ye verilen her oy DTP'ye, PKK'ya, Barzani'ye, Talabani'ye, Bush'a verilmiş olur derse, bir tane AKP'li çıkıpta bunun aksini iddia edebilir mi? Edemezler çünkü gerçek budur…

AKP'liler küçükken çok büyük bir ateşli hastalık mı geçirdiler bilinmez bu durum karakterlerini çok bozduğu bir tıbbi gerçektir.

Bol iftira atıyorlar, bol yalan söylüyorlar… Bir saniye önce söylediklerini, bir saniye sonra inkâr edecek kadar bir yalan söyleme ve kıvırtma kabiliyetleri vardır.

Barzani'ye "kardeşim" diyorlar, iktidarları döneminde devletin kurumlarında ağırlıyorlar sonra çıkıp "kabile reisi ile ne görüşeceğim" diyebiliyorlar…

Görüştükleri vakit kabile reisi olduklarını idrak edemeyecek kadar, gözlerini BOP projesi kaplamıştır.

Barzani ve AKP dostluğunu bozacak hiçbir güç görünmemektedir. O dostluk, Türkiye'nin bölünmesi pahasına bozulmaz… Birbirlerine BOP projesinden ve mideden bağlıdırlar.

O yüzden AKP'ye verilecek her oyun Barzani'ye gitmesi kadar doğal bir durum yoktur.

22 Temmuz'daki Barzani-AKP ittifakı dağıtılmalıdır. Aksi halde Türkiye'nin Doğu'sunu da Kürdistan içinde gören Barzani bu hedefine ulaşmak için her türlü kolaylığı yaşayacaktır.

Türk milletinin hiçbir ferdi AKP'ye oy vererek Kürdistan'ın kurulmasına destek olmamalıdır. AKP'ye verilecek her oy, Barzani'ye verilecektir.

Hangi Türk evladı, bölücübaşına "SAYIN ÖCALAN" diyen, "Kürdistan'dan gelen bilgiler bizi memnun ediyor" diyen Recep Tayyip Erdoğan'a oy verir. Ona verilecek oyun "kardeşi" Barzani'ye gideceğini bilmez mi?

AKP'ye oy verirken nereye gideceğini herkes bilsin, bilmeyenlere de anlatsın…
[/COLOR]

http://www.yildiraycicek.com/?target=makaledetay&makale_kod=872

sanırım başbakan şimdi daha çok seviniyordur ıraktan gelen haberlere !!!

''Bol iftira atıyorlar, bol yalan söylüyorlar… Bir saniye önce söylediklerini, bir saniye sonra inkâr edecek kadar bir yalan söyleme ve kıvırtma kabiliyetleri vardır.''

===============================================================

iftira etmek ,yalan söylemek ,hırsızlık yapmak ,ahlaksız olmak SÜNNETİR çünki kafirleri ancak bu şekilde alt edebilirler.

belkide(sümme haşa) günümüzde peygamberimiz yaşıyor olsaydı en büyük yalanı iftirayı ahlaksızlığı hırsızlığı o yapardı çünkü kafirleri ancak kafirlerin silahıyla vurularak alt edilir.

Hangi Türk evladı, bölücübaşına "SAYIN ÖCALAN" diyen, "Kürdistan'dan gelen bilgiler bizi memnun ediyor" diyen Recep Tayyip Erdoğan'a oy verir. Ona verilecek oyun "kardeşi" Barzani'ye gideceğini bilmez mi?

AKP'ye oy verirken nereye gideceğini herkes bilsin, bilmeyenlere de anlatsın…
[/COLOR]

http://www.yildiraycicek.com/?target=makaledetay&makale_kod=872

sanırım başbakan şimdi daha çok seviniyordur ıraktan gelen haberlere !!!

Kardeş tespitlerin çok iyi... Ammmaa

Hangi Türk evladı bu adamlara oy verir..? :

Yine bu adamlar veyahut bunun gibi davranan daha önceki siyasiler tarafından fakirleştirilmiş halk kesimi verir.

Peki neden ? :

Çünkü bu halk kesimi bırak yarını ( ! ) bugün bile ne yiyeceğini bilmediği için; hatta evlatlarına ne yedireceğini bilmediği için; kömür, ekmek ve de yemek yardımı, (sözüm ona) sağlık yardımı adı altında ki tüm yardımlar için oyunu verir (hibe eder, siler atar)..

Çözüm :

Yüce ÖNDER'imizin BURSA NUTKU'nda ki gibi davranmak. Zorla, bu pararlelede düşünen her birey gibi, önce etrafımızdan başlayarak herkese ATATÜRK ve de ATATÜRKÇÜLÜĞÜN Gerçek anlamda ne olduğunu öğretmeye çalışmamız gerekmekte... Ama yılmak korkmak yok... Her alanda mücadeleye devam.. Sonumuz AYDINLIK olacak.. En azından ben İNANIYORUM...

ABD ve İsrail e bakın, ölen askerler onların olsaydı ne yapardı.
Hadi israil böyle bir corafyanın içinde gücüde var İki asker için
lübnana yapmadığını bırakmadı.ABD ye ne demeli Ortadoğuda
ne işi var.Haksız yere menfaat peşine düşen ABD 18 yıldır bu
coğrafyada (fiili olarak)

*Yahu ,bizim kimsenin petrolünde kimsenin toprağında gözümüz
yokken, lanet olsun pkk terör örgütüne ve onlara yataklık edip
besleyenlere deyip kafalarına çökmüyoruz.Fazla değil iki sorti
yeter. kimden korkuyoruz.

adam bOP eş başkanıyım diyo bunlar bu laftan bişey anlamıyolarsa barzani ye kardeşim demiş talabanin yanına diz çökmüş şehitlere kelle demiş o.ç ye sayın demiş anlamazlarrr....

görmek yetmiyo anlamak lazımm anlaşılan %47 bazı şeyleri sadece görüyoo.. ahh bi de anlasalar...

Barzani ve AKP dostluğunu bozacak hiçbir güç görünmemektedir.

İşte ben bu doğrunun altına imzamı atarım.

teyessüf ederim hangisi yalan yazılanların neden sadece ona imza atıyosun anlamadım :(

gönül rahatlığı ile tüm kelimelere imzanı atabilirsin çünkü hepsi doğrudur tescillidir :goz:

görmek yetmiyo anlamak lazımm anlaşılan %47 bazı şeyleri sadece görüyoo.. ahh bi de anlasalar...

önce milleti fakirleştirdiler .gittikçe milletin sofrasında ağırlık ekmek oluyor .fazla ekmekte beyni etkiliyor . ondan anlamıyor olabilirlermi acaba ? :durdurun

teyessüf ederim hangisi yalan yazılanların neden sadece ona imza atıyosun anlamadım :(

gönül rahatlığı ile tüm kelimelere imzanı atabilirsin çünkü hepsi doğrudur tescillidir :goz:

Sadece pkk ile hala masaya oturuluyor olması biraz çarpıcı geldi. Yoksa dediğin gibi hepsi görülen gerçekler. Eline sağlık.

bunca yıl geçti bu halk hala bunların nasıl bir parti oldugunu anlıyamadı yaa ona üzülüyom ve üzülüyorum yine anlamıcaklarr olan bize olucak

arkadaşlar, bu eleştirileri yazan herkes aynı parti üyesimi ??

sanırım değiller .....

demekki AKP sizin partiler gibi bir düzen partisi değil, sıradışı bir parti, bu ülkeyi refaha ,huzura ve barışa sıradışı partiler , sıradışı liderler ve sıradışı insanlar getirir.sizin gibilerin AKP'yi anlaması zaten imkansız...Sizin partileriniz 80 yıldır yaptıkları ortada,hâla onların pislikleri temizlenmeye çalışılıyor..

sanırım değiller .....

demekki AKP sizin partiler gibi bir düzen partisi değil, sıradışı bir parti, bu ülkeyi refaha ,huzura ve barışa sıradışı partiler , sıradışı liderler ve sıradışı insanlar getirir.sizin gibilerin AKP'yi anlaması zaten imkansız...Sizin partileriniz 80 yıldır yaptıkları ortada,hâla onların pislikleri temizlenmeye çalışılıyor..

sen çok mu biliyon çok mu bildiğini sanıyon gel sen tartışalım sen akp yi savun ben muhalefet ediym hangimiz g*t olcak.... ama sakın kulağının üstüne yatma sizinkiler hep öyle yapıyo da

80 yıllın pisliklerini temizlemek için mi 80 yıllık borcun 2 katını 7 yılda yaptı....
aç gözünü bak da öğren hem öyle site yanlı diye kıvıramıcanız bi site....

http://www.hazine.gov.tr/irj/go/km/docs/documents/Hazine%20Web/Duyurular/2008%20Y%c4%b1l%c4%b1%20Bas%c4%b1n%20Duyurular%c4%b1/Kamu%20Finansman%c4%b1/Kamu%20Net%20Bor%c3%a7%20Stoku%20Duyurular%c4%b1/30.06.2008%20%c4%b0tibariyle%20Kamu%20Net%20Bor%c3%a7%20Stoku%20ve%20AB%20Tan%c4%b1ml%c4%b1%20Genel%20Y%c3%b6netim%20Nominal%20Bor%c3%a7%20Stoku%20Verileri

sen çok mu biliyon çok mu bildiğini sanıyon gel sen tartışalım sen akp yi savun ben muhalefet ediym hangimiz g*t olcak.... ama sakın kulağının üstüne yatma sizinkiler hep öyle yapıyo da

80 yıllın pisliklerini temizlemek için mi 80 yıllık borcun 2 katını 7 yılda yaptı....
aç gözünü bak da öğren hem öyle site yanlı diye kıvıramıcanız bi site....

http://www.hazine.gov.tr/irj/go/km/docs/documents/Hazine%20Web/Duyurular/2008%20Y%c4%b1l%c4%b1%20Bas%c4%b1n%20Duyurular%c4%b1/Kamu%20Finansman%c4%b1/Kamu%20Net%20Bor%c3%a7%20Stoku%20Duyurular%c4%b1/30.06.2008%20%c4%b0tibariyle%20Kamu%20Net%20Bor%c3%a7%20Stoku%20ve%20AB%20Tan%c4%b1ml%c4%b1%20Genel%20Y%c3%b6netim%20Nominal%20Bor%c3%a7%20Stoku%20Verileri

dostum merak etme ,seninle tartışacağız..laflarını düzgün kurman için sana kurs vereceğim,takibimdesin..

sanırım değiller .....

80 yılda yapılan pisliği AKP 6 yılda yaptı ve kahroluyorum.Keşke
iktidara gelmeden önce vaatettiklerini yapabilseydide bende alkış
tutsaydım.

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. bunların kide o hesap

doğu ve güneydoğudan kendilerine o y çıkmadığı için kıskançlıktan kuduruyorlar

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. bunların kide o hesap

doğu ve güneydoğudan kendilerine o y çıkmadığı için kıskançlıktan kuduruyorlar

o dediğin yerleri parayla satın alsanız babamda oralardan 1. çıkardı... acaba merak ediyorum dtp'nin kalesi doğuda ne olduda böyle köklü bi değişikliğe gitti... tabi eline kuranı alan fırladı sokağa eline onu bunu alan fırladı sokağa... halk zaten aç neye inanacak elinde kuranı olan şu bu olana inacak... siz bize anlatma neyi ne oldu....:goz::goz:

o dediğin yerleri parayla satın alsanız babamda oralardan 1. çıkardı... acaba merak ediyorum dtp'nin kalesi doğuda ne olduda böyle köklü bi değişikliğe gitti... tabi eline kuranı alan fırladı sokağa eline onu bunu alan fırladı sokağa... halk zaten aç neye inanacak elinde kuranı olan şu bu olana inacak... siz bize anlatma neyi ne oldu....:goz::goz:

keşke dostum dediğin gibi kolay olsada bu terör laneti defolup gitse başımızdan,bu işler parayla filan olsaydı TSK'niın şimdiye kadar harcadığı paralarla 3 tane daha Türkiye olurdu..
bu biraz güven meselesi,halk güveneceği kişiler arıyor,AKP'yi içten bulduğu için oy potansiyeli tüm ülkede olduğu gibi doğudada artmıştır..

keşke dostum dediğin gibi kolay olsada bu terör laneti defolup gitse başımızdan,bu işler parayla filan olsaydı TSK'niın şimdiye kadar harcadığı paralarla 3 tane daha Türkiye olurdu..
bu biraz güven meselesi,halk güveneceği kişiler arıyor,AKP'yi içten bulduğu için oy potansiyeli tüm ülkede olduğu gibi doğudada artmıştır..

herşey parayla dönüyor sen anlattıkları kadar çok mu para gidiyor sanıyorsun... tsk'ya dediğiniz kadar gitseydi şu an abd yanımızda hiç kalırdı.... içtenlik hırsızlıkla soygunla din bezirganlığıyla dini sömürge edip ülkede 36 tane dolar milyoneri yapmaksa gecenin bilmem kaçında türkiyenin sayılı saygın yazarlarını paşalarını bi çıkmazın içine saygınlıksa o saygınlığın içine tüküreyim.... SAYGILARIMLA...

:) Amerİka,tayİp,İsraİl Dİ Sİmdİde Irak Katildi Tam Oldular

Geri