ne için yaşıyorsun?

GREAT İDEA

Banned
Reaction score
0
Merak Edİyorum ArkadaŞlar Ne İÇİn YaŞiyorsunuz UĞruna ÖleceĞİnİz Bİr Davaniz Varmi Benİm Yok Şİmdİlİk Ülkem İÇİn YaŞicam Dİyorum GenÇlere Bakinca Umudum KalMIYOR,sevgİlİm İÇİn YaŞiyayim Dİyorum GÖmlek Gİbİ DeĞİŞtİrİyom SevdİĞİm Bİrİsİ Vardi Onu O Kadar UĞraŞtim Olmadi ,bİlİm İÇİn Dİyorum Bana Ters BÖlÜmÜm Fİzİk Olsada ,kendİm İÇİn YaŞiyacam Valla Bİlla O Da Adami BencİllİĞe İter Zamanla Bende Bulacam İnŞaallah Pekİ Sİz Ne İÇİn YaŞiyorsunuz Bu Yolda ÖlÜrÜm DedİĞİnİz Davaniz Varmi Yorumlarinizi Beklİyorum ((hackhell İÇİn ÖlÜrÜ Demeyİn Kizarim=)))

Sen aslında kendin için yaşıyosun . kendi çıkarlarını düşünerek yaşıyosun tabii herkes öyle yaşıyo . ama şunu unutma sen dünyaya , gitmek için geldin ;)

aslında öbür dünya için çalışmak gerekiyorda yapan kim (kendi adıma konuşuyorum) dünyada herşey fani ne için çalışsan uğraşsan bi gün toprak olup gidiyor önemli olan ahiret için çalışmak...
ha dersenki kimin için hayata daha çok bağlanıyorsun her ölmek istediginde benim için tek yanıt annem için...

arkadaslar sadece obur dunya icin yasamak gerekir zaten oyle olunca gerisi gelir bu dunya ahiretin talasi ne ekersen onu bicersin bu sekilde yasamak hem topluma hemde insanin kendisi icin faydalidir.....yasam dedigin nedirki yaratanin karsisina anli acik bi skilde cikmadiktan sona.....
SAYGILAR.............

(benim düşüncem) bu dünyaya başıboş bırakılmak için yaratılmadık. bi amacımız var ve o da Allah a kulluk yapmak. dünyanın sonu gelecek ve ahiret yurdu ebedi!!!
davamızda islam olmalı. yani benim düşüncem. saygı duyduğunuz için teşekkür ederim...

müzik için yaşıyorum..bi de seks olabilir :)

yaptığım her 2 icraatta da başkalarına yararım oluyor ve her ikisi de en sevdiğim şeyler.. :D :alkol:

sadece varlığımı tanımlamak ve sürdürebilmek için (varlık bireysel değildir)

Gönderilme sebebimiz ve bize ait görevleri yerine getirip göçme zamanımı beklemek için yaşıyorum

Geri