ne çalışması vardı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cıdden cok karısık o yuzden alt yapı sı ıle ılgılı duzeltılmesı gereken seyler vardı dıyım... pek tatmın edıcı bır cvp olmadı gercı ama :) zaman olarak cok fazla kapalı kaldı buda tamamen benden kaynaklanıyor max yarım saatlık bır ısı vardı ama tum aksılıkler ust uste geldı bugun kendı bılgısayarımda yasadıgım sorunlar sıteyle ılgılenmemı 3-4 saat gecıktırdı o yuzden herkesten ozur dılerım bu uzun gecıkme ıcın... Herkese iyi forumlar.....

Dark_Angel' Alıntı:
Cıdden cok karısık o yuzden alt yapı sı ıle ılgılı duzeltılmesı gereken seyler vardı dıyım... pek tatmın edıcı bır cvp olmadı gercı ama :) zaman olarak cok fazla kapalı kaldı buda tamamen benden kaynaklanıyor max yarım saatlık bır ısı vardı ama tum aksılıkler ust uste geldı bugun kendı bılgısayarımda yasadıgım sorunlar sıteyle ılgılenmemı 3-4 saat gecıktırdı o yuzden herkesten ozur dılerım bu uzun gecıkme ıcın... Herkese iyi forumlar.....

dark kardeşim önemli değil mühim olan siteyle ilgilenmen zaten..

buarada bilg. yaşadığın sorunlarda da geçmiş olsun umarım tekrardan eski performansına ve içeriğine döner...

Evet dark abi pcne ne olduğunu bilen biliyo sorunun büyüktü o yüzden normaldir tekrar geçmiş olsun açıldı ya en sonunda o yeter :)

nese o zmn geçmiş olsun!!forumumuz açıldı ya sonunda;) hayatımdan bişiler eksildi giremeyince o kdr saat:D

Dark_Angel' Alıntı:

yaf bilgisayarın her zaman hazır olacak
her an müdehale tmek için dark :D
neyse şimdi paylaşımlara dewam

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
yaf bilgisayarın her zaman hazır olacak
her an müdehale tmek için dark :D
neyse şimdi paylaşımlara dewam

dötoş hemşo memşo dinlemem fururum valla :D Sanane lem adam uyumuyor site açılsın diye hehe

sOrUnLu' Alıntı:
dötoş hemşo memşo dinlemem fururum valla :D Sanane lem adam uyumuyor site açılsın diye hehe
sorunlu abı sen boyle tıpık cevapları cok arıyonmı valla sırf senın cvp okumak ıcın forumun her yerını gezıyom koparıyon valla ben de senın gusel cvp larından mor olanlardan ıtıraf edım :D:D:D
cvp lara devam....

dark şu herkese iyi forumlar lafına bitiyorum ya :D:D

ooo bölüm geyike sarmış bile... olmuyor olmuyor :p

des olm uçan kafa çakarım bak sana kimi yakıyon lem...

walla son 6-7 günde bi akrabam ameliyat oldu ona bakıodum (onun evinde) ondan giremedim! Güncel problemleri bilmiom ama arasıra olan aksaklıklardan benim de haberim war :D

Dün akşam bu olayı canlı yaşayan ve Dark ın ne çektiğine şahit olan bikaç kişiden biriydim.Bi çok sorun arka arkaya gelmiş.Dark sabaha kadar uğraşıp elinden gelini yaptı ve sitemiz tekrar açıldı.Ancak bize düşen görevlerde var örneğin forumda saçma sapan konular başlıklar resimler v.s.. bunları kesmeliyiz.Kendi adıma herzaman bi konu açacaksam Hackhell e ve Hackhell kullanıcılarına yakışan konuları seçiyorum.İnt.sonsuz bi dünya ama önemli olan bu dünyanın cennetlerini bulup paylaşmak.Bu tip sorunlar iraz da bizden kaynaklanıyor.Hackhell e giremedik die çoğumuz ne yapacağımızı şaşırdık.Bu tip durumlarla karşılaşmamak için yukarıda yadığım gibi her bulduğumuzu değil bize yakışanı paylaşalım...
Teşekkürler.

işinizin zor oldugunu biliyoruz....yani kimse sesini çıkarmaz merak etmeyin.....

des sen bu suratla kimseyi yakamazsın yaww:):):)

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
HAHAAHHA öle walla şekermi şekerim
ben ama damarıma basarlarsa
canavar olurum

hahah sep e katılıyom wallaha :D

cici çocuk desan seni akıllı ol yoksa sana uçan kafanın yanında uçan tokat bile çakarım :D :p

not: buarada hangi damar?? (atar, toplar :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri