walnut breaker
New member
noldu sitede ne çalışması vardı merak ettim??
Dark_Angel' Alıntı:Cıdden cok karısık o yuzden alt yapı sı ıle ılgılı duzeltılmesı gereken seyler vardı dıyım... pek tatmın edıcı bır cvp olmadı gercı ama zaman olarak cok fazla kapalı kaldı buda tamamen benden kaynaklanıyor max yarım saatlık bır ısı vardı ama tum aksılıkler ust uste geldı bugun kendı bılgısayarımda yasadıgım sorunlar sıteyle ılgılenmemı 3-4 saat gecıktırdı o yuzden herkesten ozur dılerım bu uzun gecıkme ıcın... Herkese iyi forumlar.....
Dark_Angel' Alıntı:Cıdden cok karısık o yuzden alt yapı sı ıle ılgılı duzeltılmesı gereken seyler vardı dıyım... pek tatmın edıcı bır cvp olmadı gercı ama zaman olarak cok fazla kapalı kaldı buda tamamen benden kaynaklanıyor max yarım saatlık bır ısı vardı ama tum aksılıkler ust uste geldı bugun kendı bılgısayarımda yasadıgım sorunlar sıteyle ılgılenmemı 3-4 saat gecıktırdı o yuzden herkesten ozur dılerım bu uzun gecıkme ıcın... Herkese iyi forumlar.....
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:yaf bilgisayarın her zaman hazır olacak
her an müdehale tmek için dark
neyse şimdi paylaşımlara dewam
sOrUnLu' Alıntı:dötoş hemşo memşo dinlemem fururum valla Sanane lem adam uyumuyor site açılsın diye hehe
sorunlu abı sen boyle tıpık cevapları cok arıyonmı valla sırf senın cvp okumak ıcın forumun her yerını gezıyom koparıyon valla ben de senın gusel cvp larından mor olanlardan ıtıraf edımsOrUnLu' Alıntı:dötoş hemşo memşo dinlemem fururum valla Sanane lem adam uyumuyor site açılsın diye hehe
chamfer' Alıntı:ooo bölüm geyike sarmış bile... olmuyor olmuyor
des olm uçan kafa çakarım bak sana kimi yakıyon lem...
SEPTAGH' Alıntı:des sen bu suratla kimseyi yakamazsın yaww
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:HAHAAHHA öle walla şekermi şekerim
ben ama damarıma basarlarsa
canavar olurum