nazlı ılıcak isyan etti

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
Reaction score
0
Mutlu yandaş olsaydı?

Vatan gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Mutlu"nun, Kemerburgaz"daki Vakıf okulunun binaları, evvelki gün, sabaha karşı, belediye ekipleri tarafından, “kaçak olduğu” gerekçesiyle yıkıldı.

Zafer Mutlu, Milli Emlâk"tan arsa tahsisi almıştı ama, Eyüp Belediyesi, bu arazinin kendisine ait olduğunu ileri sürüyordu ve Maliye Bakanlığı"nın tahsis ettiği arsayla ilgili açtığı iptâl davasını kazanmıştı. (27 Mayıs 1999) Mutlu, buna rağmen, hem kolej inşaatını tamamladı, hem de Milli Eğitim Bakanlığı"ndan okul işletmek için ruhsat aldı. Ortada bir hukuki ihtilâf var. Ama, pekâlâ, uzlaşma yoluyla bu ihtilâfın halli mümkündü. Buna mukabil, yıkım kararı alındı ve icra edildi.

*İstanbul"daki tek kaçak bina Zafer Mutlu"nunki mi?
*Bina kaçak bile olsa, Eyüp Belediyesi, uzlaşma yoluna gidip, bir bedel karşılığı okulların faaliyetini sürdürmesine imkân tanıyamaz mıydı?
*Bu okul, Zafer Mutlu"ya değil de, AK Parti"ye yakın bir işadamına ait olsaydı, böyle bir yıkım kararı uygulanır mıydı?

Öte yandan:
*Zafer Mutlu sade bir vatandaş olsaydı, Milli Emlâk ile Eyüp Belediyesi arasındaki ihtilâfa rağmen, “Nasılsa bana dokunulamaz” düşüncesiyle ruhsatsız inşaat yapmaya cesaret eder miydi?
*Zafer Mutlu sade bir vatandaş olsaydı, Milli Eğitim Bakanlığı okul işletmek için ona ruhsat verir miydi?
Türkiye"de çarpık bir düzen var. İktidar, yandaşlarını koruyor, hukuki süreç, daha ziyade yandaş olmayan kişi söz konusu olduğunda akla geliyor. Buna mukabil, kendini güçlü hissedenler, belirli bir dokunulmazlık zırhına sahip olduklarını düşünüp, kanunlara ve düzene uymama hakkını kendilerinde görüyorlar.

www.haber90.com

bu yazıyı sabah gazetesi sansürledi

ama AKP ye bayrak kaldırma başladı

artık devamı gelir

konu çok iyi ve güzel ben erkan

akp akıllı ol aklını alırım tamammı

İstanbul"daki tek kaçak bina Zafer Mutlu"nunki mi?

yok değil doğan grubu ve vatan gazetesi sahiplerinin dokunulmazlığı var onlara kaçak serbest... nasıl olsa itirazı olan herkez akp yandaşı ilan ediliyor... forumda bile bilmedikleri insanların kişisel servetlerini akp düşmanlığı olsun diyye koruyan yüksek seviyeli siyasi görüşlü şahsiyetler var ..... bu kafayla daha çok ekmek çıkar kendilerine kimben akp düşmanıyım has atatürkçüyüm dese götürüyo cukkayı tebrikler...

İstanbul"daki tek kaçak bina Zafer Mutlu"nunki mi?

yok değil doğan grubu ve vatan gazetesi sahiplerinin dokunulmazlığı var onlara kaçak serbest... nasıl olsa itirazı olan herkez akp yandaşı ilan ediliyor... forumda bile bilmedikleri insanların kişisel servetlerini akp düşmanlığı olsun diyye koruyan yüksek seviyeli siyasi görüşlü şahsiyetler var ..... bu kafayla daha çok ekmek çıkar kendilerine kimben akp düşmanıyım has atatürkçüyüm dese götürüyo cukkayı tebrikler...

Daha Dün'e Kadar Kazanacağız Başbakan'ım Diyordu Şimdi Ne oldu Ters düşünce Hemen Sattınız Bravo Size..

İktidarın en has yazarlarından biriydi Nazlı Hanım.Şimdi mi geldi aklı başına.Ne demeli batan gemiyi ilk terkedenlerden olmuş.Yiyin birbirinizi Türkiye düşmanları diyorum.....

Görüyorsunuz değil mi?

Sabah gazetesi ve sansür. Neye sansür. Akp gerçeklerine sansür.

Akp gerçekleri bunlar.

Bir şey daha söylemeden edemeyeceğim. Bu sadece akp gerçeği değil.
Bu piskolojik bir gerçek. İşi hakkı olana değilde en yakın adamına veriyorsun.

Yanılmıyorsam dinimizde işi, işin ehli yapsa daha makbüldür. Ben böyle okumuştum. Fakat öyle değil işte.

Örnek veriyorum!...

Ali Babacan acaba uluslar arası dengeleri çok mu iyi biliyordu da dışişleri bakanı yaptırıldı, ya da maaliye uzmanı ekonomist mi de maaliye bakanı yapıldı. Koca akp içinde başka adam mı yok. İlla bu adam mı olması lazım.

Böyle baktığınız zaman konuya hakim olmayan bir kişinin bakan yapılması, danışmanların etkisinde bir yönetim sunar. Yani danışmanlar yönetir. Danışmanlara danışmazsın, onlar bakan görevi görür. Danışmanlar arttıkça politikalar içinden çıkılmaz bir hal alır. Yani itilaflar arasında sıkışan politikalar zaman kaybettirir. Şimdi bu gerçekçilikle baktığınız aman neden illa Ali Babacan?

Birilerinin adamı olduğu için olmasın. Yani bu işler böyle yürüyor.

İşin ehli önemli değil. Adamın olsun yeter mantığı.

Eee yorum sizin değerli arkadaşlar.

Daha Dün'e Kadar Kazanacağız Başbakan'ım Diyordu Şimdi Ne oldu Ters düşünce Hemen Sattınız Bravo Size..

kendin diyorsun dönek olduklarını dün kazanacağız başbakanım der bugün kazanacağız baykalım der ama hep onlar götürür kendine ters düşen olduumu gazeteye yazarlar her zaman parti düşmanı b iki kendini siyasi görüş sahibi sanan din düşmanlığını akp düşmanlığınla karıştıran tipler çıkar destek olur velevki medyanın yalakalığı tayyip erdoğanı bağlamaz ihtiyacıda yoktur medya şişirmesiyle daha dün adı bilinmeyen kılıçtaroğlu şişirme destek gene bir istanbul belediye başkanı olamamıştır ... aynası iştir kişinin 17 milyon insanın oyu 1-2 milyon trajlı gazetelerin gazıyla oluşmaz .... hazmetmekte zorlandığınız hizmetlerle olur... Bu memlekete bir çivi dahi çakan hasmım olsa desteklerim ama atatürkü azına alıp sakız edenler siyaset diye hergün karalama dosya peşinde koşan plan proje üretmekten çözümlerden uzak en önemlisi halktan uzak tipleride desteklemem memleketin rejimi belli yönetim sistemi belli zaman hizmet zamanı laf yapma değil

kendin diyorsun dönek olduklarını dün kazanacağız başbakanım der bugün kazanacağız baykalım der ama hep onlar götürür kendine ters düşen olduumu gazeteye yazarlar her zaman parti düşmanı b iki kendini siyasi görüş sahibi sanan din düşmanlığını akp düşmanlığınla karıştıran tipler çıkar destek olur velevki medyanın yalakalığı tayyip erdoğanı bağlamaz ihtiyacıda yoktur medya şişirmesiyle daha dün adı bilinmeyen kılıçtaroğlu şişirme destek gene bir istanbul belediye başkanı olamamıştır ... aynası iştir kişinin 17 milyon insanın oyu 1-2 milyon trajlı gazetelerin gazıyla oluşmaz .... hazmetmekte zorlandığınız hizmetlerle olur... Bu memlekete bir çivi dahi çakan hasmım olsa desteklerim ama atatürkü azına alıp sakız edenler siyaset diye hergün karalama dosya peşinde koşan plan proje üretmekten çözümlerden uzak en önemlisi halktan uzak tipleride desteklemem memleketin rejimi belli yönetim sistemi belli zaman hizmet zamanı laf yapma değil

akp nin bi çaktığı çivileri bide sattığı çivileri sayarmısın?

Geri