Nazim Hikmet - çay ,simit Ve Peynir

MaYdOnOz

New member
Reaction score
0
teşekkür butonuna 2 kere basmak isterdim.harika bir çalışma tabi nazım gibi büyük beyinleri anlıyabilenlere.ellerine sağlık.

yaşarttı yine gözlerimi :(

Süper paylaşım ya . Valla bi teşekkür yetmez buna.
Devamını bekliyorum. Çok çok çok teşekkürler.
(dayanamıycam buraya yorum yapan herkese teşekkür edecem. Ama hepsi sana gelsin. Septagh'a selam olsun)

çok güzeldi ya teşekkürler

Nazımın Milli Şairimiz hakkındaki düşüncelerini bilen var mı? -Mehmet Akif hakkındaki-

ben bilmiyorum açıklarmısın...

Bende soruyorum zaten, benimde bilgim fazla değil; ama pek iyi şeyler düşünmediğinden eminim.

Adam asker kaçağı TC vatandaşlığından çıkarılmış biri. Zaten Komünistler yıllardır devrim yapacak hala yapamadı, Nazımda ateşleyemediyse bu Komünistleri daha ne diyim.

kolombir başlığı amacından çıkarma ister bak ister bakma ama POLEMİK YARATMA...
yeter lan her nazım başlığında biçıkıntı çıkıyo senin gibi ortalığı karıştırıyo zorlamı baktırıyolar sana verilen şeyle ilgili yorum yap başka bişeyle değil.Yeter bee

seven kapat abicimm su başlıgı her nazımdaa bi polimik cıkıyoo kimse kimsenin görüşünee saygısı klamadı artıkk ya.

Başlıklar açık kalacak polemik yaratmak isteyen cezasınıda göz önüne alır bu konu tartışıldı ve karara bağlandı Fazla uzatmaya gerek yok

Polemik yaratmak isteyen varsa onların bileceği iş Siz paylaşımınıza devam edin

Daha önce bir yazımda türban kelimesi geçmişti çat diye hemen banladılar. Şimdide yanlış bişey söylemedim yine banlandım. Bundan sonra sizin istediğiniz gibi olurum.
Arkadaşım çok güzelmiş, paylaşımın için sağ ol; teşekkür edebilsem iki kere edicem.

arkadaş uzatma istersen konuyu amacından saptırdın.

kolombir2' Alıntı:
Daha önce bir yazımda türban kelimesi geçmişti çat diye hemen banladılar. Şimdide yanlış bişey söylemedim yine banlandım. Bundan sonra sizin istediğiniz gibi olurum.
Arkadaşım çok güzelmiş, paylaşımın için sağ ol; teşekkür edebilsem iki kere edicem.

arkadaşım senin milliyetçiliğinden bize
milletin koministliğinden sanane?

böle gelip milleti kızdıracak şeyler
sölersen tabikide ceza alacaksın.
bu gayet açık oke? şimdi ya usul
usul dewam et forumlamana
yada bırak git çözüm basit

Geri