Nazi'lerin utanç kampları ..:(

demilles

New member
Reaction score
0
114hq.jpg

129dm.jpg

137gy.jpg

151pw.jpg

140js.jpg

162lp.jpg

178ey.jpg

dostum insanların yakıldıgı kazanlar bu en alt resimdekilerdi dimi ?

Arkadaslar eminim ki hepinizi o insanların yakıldıgı kazanlar etkilemistir. Ama ben size eğer bulabilirseniz Roger Garaudy'nin "İsrail Mitler Ve Terör" isimli kitabını öneririm onu okuduktan sonra bu tarz fotograflar inanın etkilemicek sizi...

yahudi sabunları yani :)

1 de kendilerini şu şekilde savunduklarını duydum. O kazandaki insanlar zaten ölmüştü. Salgın hastlık tehlikesi ile karşı karşıya kaldığımız için yakmak zorunda kaldık.

auschwitz

kampı olması lazım küçüken acıordum onlara,

ama şimdi filistene yaptıkların ıgörünce ve,

tarihlerini araştırınca yahudilerin lanetlenmiş olamalrını bi kez daha anladım

o kampta 10 bin yahudiyi (cyclon b)siyanür ile zehirlemişler..

meraklısna kampın kapısında yazan yazı:

Çalışmak Hürriyet Verir yazıor bende 40 yıllık bir kitap varda ordan biliorum:)

hayat bu sanki şimdi usa nin kampları yok mu?

üstadım sağol bosnalıların, çeçenlilerin, kerküklülerin katliamlarının görüntüleri çıksın da insanlık asıl o zaman utanacak...

fransızların bunu hakkettigi cok dogru ama şuda varki kim ne suç işlerse işlesin kimsenin bu şekilde bi ceza vermeye hakkı yok. nu cezayı ne bizim kardeşlerimiz olan çeçenler çekmeli nede başkaları

yanlız su anki alman hukumetınede helal olsun adamlar bu mekanları hic deistirmeden muze halıne getirmişler hicbir şekilde de yalanlamıyolar utanıolar tabii ama yalanlamıolar helal olsun....

biohazard dostum çok güzel demişsin sonuna kadar katılıorm hitler belki faşistti ama en azından yahudi yakıodu hll olsun hitlere

ben allmanya ve polonyada gitim. insanın tuylerı dıken dıken oluyor.. :(
en cok kızdıgım seyde hala Hitler için" kahraman" denmesi. das is scheiße!!.
Ruh hastası.

Geri