Nazi Dehşeti

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
Nazi kamplarından birinde bir baba ve küçük oğlunun hikayesi.

Kapı açılıyor ve bir nöbetçi asirlere hazırlanın banyo yapmaya gidiyorsunuz diyor. Baba oğluna hadi gidelim bak banyo yapacakmışız diyor ama biliyor ki gaz odalarına götürülüyorlar. Odaya girerken herkesin eline bir sabun veriyorlar kapıyı kapatıyorlar. Millet tavandaki deliklerden gaz gelmesini beklerken gerçekten de su gelmeye başlıyor.
Fakat çocuk bir köşede oturmuş bekliyor.
Babası hadi gel bak banyo yapıyoruz diyor.
Çocuk: İyi de baba. Bu sular nereden çıkacak.

Boğulmaya terketmişler yani..

uzun pm den kibarca uyardık tınlamadın :) burdan da diyelim barri.. paylaşım güzel çok aşırıya kaçınca boğucu oluyor yani günde maximum 3 4 başlık açsan şu bölüme ne güzel olacak ;)

sonsuz donguye baglama olayi efe ;)

Ya madem öyle bu olay bugüne nasıl geldi? Çocuk ve babası ölmüş olması gerekmez mi?

eurasia' Alıntı:
Ya madem öyle bu olay bugüne nasıl geldi? Çocuk ve babası ölmüş olması gerekmez mi?
buda olayın bılımsel yonu taBI d:

demilles' Alıntı:
yan, gerçektenmi banyo yapmışlar bende anlamadım sory:D
BAK BEN AÇIKLAYAYIM SANA..!
ADAMLAR BOĞULARAK ÖLÜYORLAR..!
GAZDAN DEĞİL YANİ..!

sOrUnLu' Alıntı:
uzun pm den kibarca uyardık tınlamadın :) burdan da diyelim barri.. paylaşım güzel çok aşırıya kaçınca boğucu oluyor yani günde maximum 3 4 başlık açsan şu bölüme ne güzel olacak ;)

tamam dostum artık aşırya da kaçmayacam . hızımı alamayınca kötü oluyo yaa :D:D

ulen adamlar kurşun harcamamak için gaz odasını buldular.. o kadar suyu nie harcasınlar.. :)

yahudilerin yakıldıkları krimatoryumlar hala kokuyormuş....

ciddi 1 vahşet ve bunu yapanlar bizi geçmişimizle yüzleşmeye çağırıyor...

Nazilerin ne b.k olduğu zaten belli . Ermeni + Yahudi katilleri bugün Tr'ye sözde Ermeni soy kırımı varmış gibi baskı yapıyorlar . Bu avrupalılar ( hristiyanlar ) din birliğinden başka birşey yapmıyorlar . Geçmişlerine hepsi sünger çekmişler Tr'yi suçluyorlar .
Tr'den kimsede çıkıp adam gibi dış politika yürütmüyor . Tayyip oturmuş Bush'un kucağına kim Tr'yi yönetiyor belli değil . Tr'nin kaderini değiştircek birçok sözleşmeye imza atıyorlar .
Gündemi değiştirmek için türban - din konularıyla olayları ört pas ediyorlar .
Tr hiçbir zaman Bağımsızlığını böyle ayak oyunlarıyla kaybetmemiştir vede kaybetmeyecektir.
Geçmişimizlede yüzleşiriz . Geleceğimizide koruruz ama bu adam gibi adamların sıkı politikasıyla gerçekleşir . tayyip gibi sapların yapacağı işler değil .
Onlar sadece Tr'deki en çok gelir elde eden sanayi kuruluşlarını yabancılara peşkeş çekerler.

Güzel bi paylaşım..
84 görüntüleme
14 Mesaj
1 Teşekkür (Onu da ben ettim)

Yok abi teşekkür etmeyi bilmiyoruz..

eurasia doğru söylüyo. bu olayı kim duymuşta yaymış ve bu zamana kadar gelmiş. böyle bi olay olduğu doğruda böyle bi konuşma geçtiğini kim biliyo. nazi askerimi yaymış?

cok iyi yapmış almanlar 2 yahudi daha gebermiş
az önce başka bir başlıkta daha sölemitim bu dünyaya 2 hitler daha lazım

Geri