"navige.com" güvenli mi?

saureus

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar youtube kullanmak için navige.com diye bir site var,orda internet tarayıcısına bazı ayarlar yapıyorsunuz,ben bilgisayarımdan bazı bankacılık işlemleri ve internet alışverişi de yapıyorum,eğer navige.com'un dediği ayarları yaparsam güvenlik konusunda sıkıntı yaşama ihtimalim olur mu? banka hesabı yada kredi kartı bilgilerinin çalınması gibi?

bu konuda fikri olan var mı?

güvenliğiniz için internetten yaptiğiniz alişverişler ve bankacilik işlemleri için navige.com suz iexpoler 8 kullaniniz.

youtube ve benzeri sitelere girmek için ise ikinci tarayici olarak yükleyebileceğiniz navige.com lu firefox kullanabilirsiniz.

zira yapilan testlerde ie8 diğer tüm tarayicilardan ortalama 6 kat daha güvenlidir bir çok tehdide karşi otomatik koruma yapar, java script ler dahil bir çok tehdidi engeller.

arkadaşlar kısa bi süre önce navigeyi kullanıyordum, artık kullanmıyorum yani baglantı ayarlarımdan kaldırdım. ama bilgisayarım yine de youtube vb sitelere giriyor, dün format attım hala giriyor? sebebi nedir sizce ne yapmam gerek tamamen etkisizleştirmek için ?

arkadaşlar kısa bi süre önce navigeyi kullanıyordum, artık kullanmıyorum yani baglantı ayarlarımdan kaldırdım. ama bilgisayarım yine de youtube vb sitelere giriyor, dün format attım hala giriyor? sebebi nedir sizce ne yapmam gerek tamamen etkisizleştirmek için ?

youtube a şu sıralar sadece dns değiştirerek girilebiliyor. belki modeminizin dns ini değiştirmişsinizdir. ya da ağ bağlantısı ayarlarından değiştirmiş olabilirsiniz.
navige.com u etkisiz hale getirmek için format atmanıza gerek yoktu.. ilgili yerde sadece vekil sunucu yok seçeneğini işaretledikten sonra navige.com devreden çıkar.

güvenliğiniz için internetten yaptiğiniz alişverişler ve bankacilik işlemleri için navige.com suz iexpoler 8 kullaniniz.

youtube ve benzeri sitelere girmek için ise ikinci tarayici olarak yükleyebileceğiniz navige.com lu firefox kullanabilirsiniz.

zira yapilan testlerde ie8 diğer tüm tarayicilardan ortalama 6 kat daha güvenlidir bir çok tehdide karşi otomatik koruma yapar, java script ler dahil bir çok tehdidi engeller.

aslına bakarsan bu yöntemi internet explorer le ya da herhangi başka bir tarayıcı ile kullanmak aynı derecede tehlikelidir. yani kullanılan araç değil gidilen yol önemli.

Geri